ANGELICATO

Alla inlägg under september 2007

F21

Av angelica - 13 september 2007 23:42

Idag var vi med klassen till F21 och kollade på anläggningen, det var nice, lärde oss ändå mycket om hur en bra hundanläggning är, smarta tips och sånt. De är nöjd med sin anläggning, men inte fullständigt, de hade hellre velat ha det byggt som ett U istället för en lång rad. Vi ska ju göra ritning åt vårat egen anläggning i en kurs, jag hade faktiskt redan planerat att ha det som ett u, eller ett O, nöjd! MWHAHAH, det fanns "torkrum" år hundarna, väldigt smidigt må jag säga när man har duschat vovven och det är kallt ute så de inte blir sjuka.


Jag har världens djurbehov, det fylls på mer och mer för varje dag som går !!! Känner mig helt beroende! AAH, jag som redan är beroende av djur, hur ska det här gå i framtiden, djur som fan säkert !

ANNONS
Av angelica - 13 september 2007 23:35

FAN VAD DÅLIG "förbättring", angående besöksstatistiken!

Förut såg man;  Idag, den här månaden och totalt.

Nu ser man; Idag, igår och månadens totalt


Vad ska det ge att se hur många besökare man hade IGÅR?! Dagens besökare blir ju förfan gårdagens besökare vid midnatt, då har man ju redan sett det, DESSUTOM går det inte att få reda då på hur många totalt besökare man har, eller..man kan ju summera det själv, men vem fan ids göra DET?! DÅLIG ÄNDRING DÄR BLOGGAGRATIS! SKÄMMES!

Typ jag hade iaf typ 5000-6000 totalt, ändå kul ;O

ANNONS
Av angelica - 13 september 2007 23:19

Årets pinsammaste händelse;

Fyfan vad det var pinsamt idag när jag följde fanny till toaletterna

jag väntade utanför hennes dörr, så flumam jag på rent allmänt, svammlade på, gjorde oljud utanför dörren, ritade på utsidan av dörren så det skulle kraffsa asmycket för henne när hon var på toan, så hade jag tydligen blandat om vilken toa hon tog, för när dörren öppnades så trodde jag det var fanny, så jag vände mig om och började väsa som en hamster eller nå, kuttra som en duva åså,när jag vände mig om...

SÅ VAR DET EN ANNAN TJEJ

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!

fan vad jag skämdes, hoppade in i en av toaletterna och började garva, skämdes som en rosa gris men det var så jävla komiskt så det var mer kul, fanny ba ANGELICA VAD GÖR DU?! från toan

GAH XD

Av angelica - 13 september 2007 00:42

Mwhahah, men ofta! Jag är så helnöjd man kan vara med Krills , Piltre !

Av angelica - 13 september 2007 00:24

Skriv ditt namn med lillfingret: angelica
Skriv ditt namn med armbågen:  qajhnty43o98dcqw
Skriv ditt namn med pannan: qwntr430989re231
Skriv ditt namn med näsan: angeo9ca
Skriv ditt namn med hakan: anbgtfeolica
Skriv ditt namn med tårna: angelicsfa
Skriv ditt namn med tungan: haha står över

Av angelica - 12 september 2007 23:29

IDAG VAR EN BRA DAG !


Efter lunch hade vi individuellt val, dvs att jag hade HUND hela eftermiddagen! SUPERKUL! Man har ju som "sin" hund, även om man lånar, endel har med sina egna hundar, ganska många unga, 5-6 månader är det mycket av!Jag har en av lärarens hundar, Maja, aussien. Vi gick ungefär 2-3km till heden där vi övade spår med hundarna, Maja hade tävlat i det en gång, men i början av spåret gick det lite dåligt, bajsade, åt blåbär, allt förutom att köra nosen i backen. Det löste sig dock och hon sökte sig mycket fint genom min typ +-100m-spår lr nå. Fy vad roligt det verkar vara att ha en hund..ge mig en hund, TACK! Piltre


kl 15:03 gick jag från skolan, halvkutandes till bussen som går 15:15, dvs inte mycket tid att spela på under sträckan som är nästan 3 km lång. När jag var nästan alldeles vid OK ca 100 m ifrån hållplatsen ser jag bussen vina förbi på gamla E4:an.. Så jag stannade och var förbannad av frustrationen att missa med sådan liten marginal. MEN DÅ SÅG JAG, i rondellen strax innan hållplatsen BUSSEN, nr 14 som jag trodde att jag några sekunder innan hade missat, PANIK, SPRANG som ett ånglok över ängen, nu när jag tänker på det så kommer jag inte ihåg om jag råkade trampa på igelkottsliket som ligger på ängstigen. Hoppas jag inte trampade på den. När jag nått bussens bakdel BÖRJADE DEN RULLA iväg, NOOO tänkte jag, busschauffören lyckades se mig i backspegeln och stannade, OH YES vad bra det kändes! Har inte vart så fysiskt trött och varm på evigheter, dålig kondition åså, hojjah. Bussresan hem var därför ovanligt varm och uppstressad, ashärligt att hoppa av bussen och stå i vinden och svalka sig som en heest.


Nu kom vi till HÄSTAR.

Ridningen i den nya vuxengruppen gick så förbannat BRA! Rosten har börjat släppa, tänker inte alls på hur länge sedan det är jag hade en riktig ridlektion och jag blev inte alls trött i musklerna, förra veckan hade jag ju sjuka i kroppen, febrig som fan dagen efter. DET KÄNNS SÅ BRA, jag hade börjat tänka att det här uppehållet säkert kommer att bli slutet för min hästtid i livet..Sån lycka att det fanns just en plats ledig åt mig! JAAAAAAA!!!!!!! Jag längtar efter nästa lektion!

Idag hade jag Dexter. Dexter med sitt maskulina namn är ett sto, en flicka, female osv, hade antagit med tanke på namnet att det var en Han, men icke det, märkte det först i slutet av lektionen när vi skulle leda in hästarna, då lärarn bad mig ställa _Henne_ i gången. Jag ba W00t?!

Min favorit hitills, funkade bra tillsammans. Första gången galopp på evigheter det också. Efter att jag suttit upp märkte jag att jag hade sträck insidan av låret, det försvårade inte ridningen, men går som en pingvin lr något i liknande väg.Imorgon har jag sovmorgon, det bär av från Antnäs till F21 ca 08:45.

Sedan slutar vi tidigt också, tillbaka till skolan för 2x40 min lektioner, sedan sluta, funderar på att svassa runt på stan ett tag till 16:45 eller 17:10.


Tre valptikar hittades vanvårdade i en lägenhet av några ungdomar i Öjebyn, de hade fötts upp på vanlig gröt och russin, var undernärda och hade levt i sitt eget kiss och bajs. Ungdomarna köpte upp valparna för omplacering. En valp söker fortfarande ett nytt

hem. Oplanerad blandras mellan Flatcoated Retriever samt Beagle. Valparna brås mest på Beagle, svart med vit beagle-teckning i ansiktet, bruna tecken. Någon vänlig själ som känner sig motiverade att köpa en av dessa valpar och ge de ett bra hem? Skriv en kommentar eller något så hör jag av mig med vidare kontaktinformation. 

Av angelica - 12 september 2007 00:55

Så efter jag är, märkte nyss att igår var det 11 september , ska jag vara ärlig brydde jag mig knappt att WTC (World trade center) blev inkört, och jag kommer förmodligen aldrig komma att bry mig heller. Visst, det är tråkigt att folk dog, men ändå jag är trög. Fick iaf 9 kommentarer på en dag igår, typ nice lr något sådant, Tjingeling and banan in your ass


Kom inte in på bloggen på hela kvällen igår, då blir ett raffsihopinlägg nu, timern stänger av om 2 min..

Av angelica - 11 september 2007 18:57

Inget vettigt att komma med, och inget ovettigt. Eller bara skit. Så skriver typ inget, känner knappt för det, ridning imorgon iaf, ser fram emot det, kommer att få så fett med träningsvärk. Lämnade in krönikan idag, folket har knappt bestämt sig vad de ska skriva och SHIT gah undrar om man ska ha en rubrik, det glömde jag fan kom jag på nu, ajja skit samma, kanske kollar i lärarns fack imorgon, mest troligt har han redan tagit den, ajja man brukar ju ändå få tillbaka arbeten och bearbeta de en gång till.


BAJS I DIN ETTRIGA BANANHJÄRNA

Jag är på cphumör alltså, känner mig som ett sär.

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se