ANGELICATO

Direktlänk till inlägg 12 september 2007

Today was a good day

Av angelica - 12 september 2007 23:29

IDAG VAR EN BRA DAG !


Efter lunch hade vi individuellt val, dvs att jag hade HUND hela eftermiddagen! SUPERKUL! Man har ju som "sin" hund, även om man lånar, endel har med sina egna hundar, ganska många unga, 5-6 månader är det mycket av!Jag har en av lärarens hundar, Maja, aussien. Vi gick ungefär 2-3km till heden där vi övade spår med hundarna, Maja hade tävlat i det en gång, men i början av spåret gick det lite dåligt, bajsade, åt blåbär, allt förutom att köra nosen i backen. Det löste sig dock och hon sökte sig mycket fint genom min typ +-100m-spår lr nå. Fy vad roligt det verkar vara att ha en hund..ge mig en hund, TACK! Piltre


kl 15:03 gick jag från skolan, halvkutandes till bussen som går 15:15, dvs inte mycket tid att spela på under sträckan som är nästan 3 km lång. När jag var nästan alldeles vid OK ca 100 m ifrån hållplatsen ser jag bussen vina förbi på gamla E4:an.. Så jag stannade och var förbannad av frustrationen att missa med sådan liten marginal. MEN DÅ SÅG JAG, i rondellen strax innan hållplatsen BUSSEN, nr 14 som jag trodde att jag några sekunder innan hade missat, PANIK, SPRANG som ett ånglok över ängen, nu när jag tänker på det så kommer jag inte ihåg om jag råkade trampa på igelkottsliket som ligger på ängstigen. Hoppas jag inte trampade på den. När jag nått bussens bakdel BÖRJADE DEN RULLA iväg, NOOO tänkte jag, busschauffören lyckades se mig i backspegeln och stannade, OH YES vad bra det kändes! Har inte vart så fysiskt trött och varm på evigheter, dålig kondition åså, hojjah. Bussresan hem var därför ovanligt varm och uppstressad, ashärligt att hoppa av bussen och stå i vinden och svalka sig som en heest.


Nu kom vi till HÄSTAR.

Ridningen i den nya vuxengruppen gick så förbannat BRA! Rosten har börjat släppa, tänker inte alls på hur länge sedan det är jag hade en riktig ridlektion och jag blev inte alls trött i musklerna, förra veckan hade jag ju sjuka i kroppen, febrig som fan dagen efter. DET KÄNNS SÅ BRA, jag hade börjat tänka att det här uppehållet säkert kommer att bli slutet för min hästtid i livet..Sån lycka att det fanns just en plats ledig åt mig! JAAAAAAA!!!!!!! Jag längtar efter nästa lektion!

Idag hade jag Dexter. Dexter med sitt maskulina namn är ett sto, en flicka, female osv, hade antagit med tanke på namnet att det var en Han, men icke det, märkte det först i slutet av lektionen när vi skulle leda in hästarna, då lärarn bad mig ställa _Henne_ i gången. Jag ba W00t?!

Min favorit hitills, funkade bra tillsammans. Första gången galopp på evigheter det också. Efter att jag suttit upp märkte jag att jag hade sträck insidan av låret, det försvårade inte ridningen, men går som en pingvin lr något i liknande väg.



Imorgon har jag sovmorgon, det bär av från Antnäs till F21 ca 08:45.

Sedan slutar vi tidigt också, tillbaka till skolan för 2x40 min lektioner, sedan sluta, funderar på att svassa runt på stan ett tag till 16:45 eller 17:10.


Tre valptikar hittades vanvårdade i en lägenhet av några ungdomar i Öjebyn, de hade fötts upp på vanlig gröt och russin, var undernärda och hade levt i sitt eget kiss och bajs. Ungdomarna köpte upp valparna för omplacering. En valp söker fortfarande ett nytt

hem. Oplanerad blandras mellan Flatcoated Retriever samt Beagle. Valparna brås mest på Beagle, svart med vit beagle-teckning i ansiktet, bruna tecken. Någon vänlig själ som känner sig motiverade att köpa en av dessa valpar och ge de ett bra hem? Skriv en kommentar eller något så hör jag av mig med vidare kontaktinformation. 

 
 
Ingen bild

Peeetraa

21 september 2007 19:43

Såg dig i stallet btw x)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 december 2014 02:21

        Då var man på andra sidan jorden tillslut.  Varit här ungefär 3 veckor.  Känns fantastiskt att göra något annat än Luleå!   ...

Av angelica - 10 november 2014 18:21

Magkänslan har alltid rätt. Ibland går det bara inte att låta bli att vara en idiot. I slutändan var det ändå lika bra!Snart ger jag fingret åt allt här för ett bra tag, det är ungefär det som håller en vid ytan och ingen annan än jag själv som ger m...

Av angelica - 4 november 2014 22:05

        Finns mycket att säga, men blir inte mer. Varför? Magkänslan. ...

Av angelica - 26 oktober 2014 10:47


Av angelica - 28 juni 2014 23:08

Nån här som varit dit?

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards