ANGELICATO

Alla inlägg under augusti 2007

Av angelica - 4 augusti 2007 14:52

angie säger:

DANNY SKA UPP PÅ MIN PIXXX <3<3<3<3

' angelicato säger:

HAHA

angie säger:

<3<3<3<3<3<3

angie säger:

varför kunde han inte vara singel ; O


Igår var jag, Kristofer, Angelina, Jocke, Robert, Janne, James, James brorsa, James brorsas kompis och PerreLK. Först kom jag och angie till James där alla reddan var lagomt packade. Kristofer började direkt svammla om att han skulle bete sig som en idiot. (Vilket han självklart inte gjorde) James hittade inte sin biljett men det löste sig på något sätt så han kom in iaf. De söp i sig all dricka de hade kvar innan vi gick in. Å sen lullade vi på inne på området, såg nå hiphop där basen var så rejäl så det kittlade i öronen, helt lustigt. Vi tappade bort angie och jocke där ett tag så då gick vi och åt på MCD. Träffade på Markus och Maria (dvs mitt ex och hans tjej). Så stod vi alla och pratade på där ett tag osv. En av Krills bekanta som vi var med på LK har tydligen gått i Mackes klass när han bodde i Alvik, så det var ett någorlunda kärt återseende lr något liknande. Maria var mycket mindre än jag förväntat mig, men hon verkade snäll. Såg Mackes låtsasbrorsa Henke.

När det är festival och liknande arrangemang så är det som bekant ganska så mycket folk och man går lätt in i andra. Iaf så var det en grabb, typ 20 lr något som blev känslig och skulle börja mucka med honom. Det tyckte jag verkligen inte om så jag ställde mig typ framför honom och sa 'Hurru, inte bråka!' så blev han generad och vände sig om och gick. HAHA det var SÅ kul !  Träffade på gammla klasskompisar inklusive Niklas.A som jag gått i skolan med i årskurs  1,2,3,4,5,6,7,8,9. krills och han går visst i samma klass nu tydligen!

Jag träffade på Izabella i Södrahamn när jag skulle gå ut ur området med de andra! Hon hade råkat skicka 13 (!) sms till min mobil, så jag berättade det för henne och hon skrattade. SemikolonP. Sötbella!

Efter LK så gick vi hem till Jockes lägenhet och satt på balkongen allihopa. Jag låg i Krills famn och han var varm, vilket var passande för jag var kall om händerna mest typ. Sötast!

Robert tror att vi försöker lura honom ang att det finns kvalster, såna som är på huden och överallt, i käderna och i sängen osv. Så kollade han upp kvalster på google och kom tillbaka och berättade sitt fynd; att kvalstrena var typ SÅHÄR stora och visade typ en arm och att han antagligen skulle märka om en sådan var på honom! Mwhahah, typ årets!

Jag och ange var slitna sorkar när vi kom hem. Vi käkade flingor lr tror jag kommer inte ihåg. Hon hade frusit ganska så mycket men det hade inte jag rjot, stackars sötnos Först tog jag ut linserna, fyfan vad äckligt det är att ha de i, kändes som grus i ögonen, jävla äckellinser. Vi var hemma och gick och la oss kring 3-4. VaknAde 11:30 av att ange frågade om hon skulle fixa frukost. Jag var typ helt död i huvet. Käkade frukOst och jag och ange satt och pratade om att det känns som att vi bara tagit en paus ifrån gårdagen och ska tillbaka för att fortsätta nu ikväll. LK PILTRE. Det är umgänget som gör allt. Allt folk var trevligt men råkade få en cigg tryckt på armen, inget märke iaf, haha.

Ikväll ska jag fixa sånt där thaikäk som är så MUMS! Ange tycker inte att det ser gott ut men hon ändrar nog sitt tycke efter denna kväll?


Det känns verkligen som att jag och Kristofer umgåtts längre än vad vi egentligen har. Han var så söt när han sa att han tyckte om att andra grabbs raggade på mig, för då kände han sig speciell, önskad, att jag är med honom ändå lr vad det nu var han sa. hähä. Fast vet ju inte om det var alkoholen som talade ? hähä.


Nu ska jag äta tror jag, om jag känne för det. Sedan ska jag  duscha och fixa allt pch sedan bär det av till Jocke för att vara där ett tag innan allt händer osv. Längtar som ett 'sär' ! Får vara med BÅDE angie och Krills!


"IKVÄLL ANGE!"

Av angelica - 3 augusti 2007 17:28

Alltså jag är så less...

Nyss bråkat som vanligt med farsan.

Han går runt där och provocerar mig

Retas

Bråkar

Hatas

Han vet att jag inte kan kontrollera mig när jag blir förbannad

och han tycker om det, -han roas av det

Jag blir arg

Jag går därifrån

Jag skriker

Jag hatar

Jag blir så fruktansvärt arg, det blir helt svart för ögonen

Jag blir så arg så jag önskar de mest fruktansvärda sakerna

Jag är arg

Det slutar alltid med att jag blir så enormt arg och irriterad att jag måste slänga någonting, eller slå någon, jag måste visa min ilska fysiskt

För det är bara så jag får lugn och ro igen

och allt jag vill ha är lugn och ro


Nu säger pappa att jag inte ska få fara på LK, de säger alltid saker.

De säger saker men de fullföljer det aldrig.


Men handling säger mer än ord


'Mina djur ska säljas, mina djur ska avlivas och jag är efterbliven. Moppen ska säljas, moppen ska ställas av. Jag ska hamna hos fosterfamilj och jag ska in till en psykolog.' Era dumma satar, ni säger så mycket. Okonsekventa satar.


Förstå friheten med att flytta

Ge mig frihet & ge mig livet

Förstå varför

Av angelica - 3 augusti 2007 14:28

Det känns dåligt i magen min när jag ätit, hujjah.. Obehagligt kallt och oönskat ont  


I thought he was a man
But he was just a little boy

Hunger hurts, and I want him so bad, oh it kills

I thought it was a bird, but it was just a paper bag

Fiona Apple - Paperbag


Längtar som ett sär efter ikväll

Längtar efter Kristofer

Längtar efter Angelina

Längtar efter livet

(Piltre)


Vaknade imorse kl 07 av att det var hett i mitt rum, låg som en klubbad säl och plågades, men lyckades somna om med lite tvång och motivation.


Jag vill mer än att flytta, jag KRÄVER att flytta!

SLÄPP MIG FRI!

Av angelica - 3 augusti 2007 13:40

ANGELICN

___________________________________________ 

___________________________________________

Vi håller ihop

Inte för att vi Kan

Utan för att vi Vill

Av angelica - 3 augusti 2007 13:29

Ikväll ska vi först till en av Makrillens (dvs Kristofers) vänner på örnäset (?) och sen in till LK, och efter LK ska jag natta över hos ange och sedan på lördag far vi in till LK på kvällen igen och sen börjar skolan.

GLÄJDEDÖD; inte så länge till skolan ju, S K O L A , hmmmm namnam MUMS! känn på ordet: S K O L A = Ingen frihet = -.-'

tiden

rinner

iväg

too

fast



Av angelica - 3 augusti 2007 11:53

Since then I've been reckoning the scars I left on your skin


och morsan har börjat fundera på om jag är laktosintolerant.

Magen är i uppror som den alltid varit sen jag började 7:an.


"Små lulebor, små lulebor är lustiga att se

Små snoppar, små snoppar

och snåla äro de"

Gert Fylking

Jag har typ träningsvärk i ryggen och i magen, men jag har då fan inte rört mig ett piss. Otränad jävel är jag som får träningv av INGET (!)


 * * *

Well I refuse to go to deeper I choose to go blind
this trouble just shouldn't be mine
but its confusing my existence, it's contruding my mind
I guess this trouble, this trouble, this trouble is also mine..

* * *
HEJHOPPFEJKSNOPP

Av angelica - 3 augusti 2007 11:33

Rekord i antalet besökare för mig har förnyats:

2007-08-02 - 201

2007-08-01 - 181


Fatta över 200 besökare på en dag, det är som halvroligt tycker jag, med tanke på att jag inte varit lika aktiv senaste dagarna som vanligt. Era STALKERS ! semikolonP


(Min bloggs genomsnitt på 101 unika besökare per dag nu, vilket medför att jag nu platsar 32:e plats på Populäraste Bloggarna.)

Av angelica - 3 augusti 2007 11:23

Det ser ut som att jag inte kommmer skriva så mycket mer här nu.

Orkar inte, har inte tid och det händer för mycket. Jag har lyckats bråka till mig en timme mer innan timern slår av internet, som endel kanske vet eller inte vet så är det den tidpunkt jag skriver mest blogg. Så jävla lågt. Det är tammefan krig nu alltså, kommer bara sköta mig relativt till efter LK, måste ju kunna pressa de på pengar och skjuts, det nödvändiga. Fyfan för er.


Ska på LK alla dagar.


NI BORDE FAN AVLIVAS


Lyckan blir att flytta bort, bort och bort så jävla mycket det går och inte går! KILL ME


Kristofer PILTRE

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards