ANGELICATO

Alla inlägg under juni 2007

Av angelica - 5 juni 2007 21:53

 * * *

When one door of happiness

closes

another opens

But often we look so long

at the closed door

That we don't see

the one wich has been opened for us


'

På morgonen när jag vaknade så hade översta kulan på navelstaven snurrat av så det var bara köttet som höll den kvar så att säga. Därför köpte jag en ny pierc, tycker den är fin :) Men jag vill ha en sån där ödla!

Tog tidigare sommarliv/sommarlov med någon timme, så man kan säga att jag skolkade sista timmarna. Efter det tog jag bussen hem till Luleå och gick på stan där också! Träffade Emma, Elin.R och Angelina.Li

Emma kom rullandes fram i megafart på inlines, märkte inte att det var hon först! ;DTouch me

It's so easy to leave me

alone with the memory

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


Memory - all alone in the moonlight.

I can dream of the old daysMin vita mus dog igår.. Den hade dragit sig undan en tid och magrat mkt.. Känns jättetråkigt verkligen. Eftersom jag endast har kvar Poccorn nu så tänker jag skaffa en ny kompis åt henne. Hon ser som förvirrad ut, sitter där ensam :'( <3Imorgon bär det av till Skåne! Längat/längtar jättemycket! Håller på att förbereda mp3:n för resan! IN OCH UT -med låtar :>Pratade med Iza nyss i telefon om Skåne, stackarn- helt förvirrad och ovetande. Hämtade iaf ut mina biljetter hem idag, känns lättande!The only thing that's left

is all the memories of you


Look, a new day has begun!

Av angelica - 4 juni 2007 08:59

Har svenska, vi ska göra dikter osv. Slött.

Tänkte bege mig in till stan efter denna lektion och komma tillbaka efter lunch ungefär.

 Husbesiktning i eftermiddag. Känns brreeeaaa! Känner att tiden för elevhemmet är förbi, nu väntar någonting nytt. Izabella känner också att det är dags för någonting nytt.

Gabbi är X-tra nice idag, vi lyckades bra! ; >I hate you

I love you

Fuck!

Av angelica - 4 juni 2007 00:42

Full of broken thoughts that I can't repair

Av angelica - 3 juni 2007 23:03

I've got my own hell to raise


let me live my life and I'll let you live yours

Snyggaste bilden ovan av Minna Nilsson!Gårdagen började med att vi for till flygplatsen och lämnade av pappa som skulle till Danmark. Mamma lämnade av mig i stan. Minna, Izabella och Gabbi mötte upp mig i Shopping. Izabella var väldigt glad över sitt nya halsband ;D

Svamlade ner in på HM, för att styla Gabriella! Vi lyckades väldigt bra må jag säga! :D Hon tyckte tillochmed att det var jättefint, finare än de andra kläderna hon brukar ha, så det var ju bra att hon trivdes i de ! ;)

Minna köpte sötaste rosa klänningen (?) någonsin, en som jag ville ha men den satt inte bra på mig, kul att jag kan få ha den i min närvaro iaf på Minna :D Minna tyckte att jag hade en designer-kropp, Bella vill att jag ska utnyttja min längd inom modellvärlden, men den rosa skapelsen hjärtade Minna, inte mig ;P

Niklas kom in till stan och joinade oss! Minna gav honom sötaste välkomsthälsningen ,) gulgull-knulligull. Vi gick och käkade efterlängtad mat på DAGOBERT som har de godaste mackorna i staden!

Efter stadsvistelsen for vi allesammans till Kyrkbyn med bussen!

Väl där hade Folket precis anlänt och funnit sig tillrätta utanför huset på sekunden när vi kom. Vi såg på Kaleido Star (<3) och jag känner mig glad att fler än jag har öppnat ögonen för ett så härligt program! Värsta lilla församlingen typ, nämen det är jag, Iza & Gabriella som ser på det :)

Jag och Iza gick hem till henne, hon visade mig runt i sitt feta hus bland alla rum och våningar, sedan gjorde vi iordning Gabbis skatter!

Påvägen tillbaka till Gabbi hade jag motljus, men jag såg en tjej en bit bort som var lång, jag undrade om hon var längre än mig, när jag kom närmare märkte jag det var ju Angelina! Förfaan, det var en överraskning som satan! Blev helt glad och chockad ;) MÅNGA minnen med den människan, vi tappar aldrig kontakten på riktigt, vi känner ingen skuld över att vi inte hinner träffas, vi förstår varandra. Kan vara någon månad sedan jag hör av henne, men när vi väl hörs av märks inte de månaderna av någonting och när vi är med varandra då kan vi sitta och göra helt enskilda saker, men ändå sån närvaro. Behöver inte prata för att vara med varandra, helt avspänt, därför passar hon så bra, bäst att vara min lägenhetskompis! ;) Nu i sommar ska jag vara MKT med henn och systern! måste, vill vill vill ! ;D

När vi kom tillbaka åt vi grillat och hoppade studsmatta som galningar för att sedan hyra film och sedan hoppa som galningar mer! Fyfan vad det är kul, helst med rätt folk och bra väder! Myggen sög av mina blodomlopp säkert. Filmen vi hyrde var den filmen som jag tidigare skrivit om "Säg att du älskar mig"

 Kändes kul att få se den igen, att de andra också skulle få se den. Tycker om den, även om handlingen är som många andra, men den känns speciell.

 -Alla reagerar olika-

När vi skulle sova så visade det sig att kudden jag hade var kattig, dvs nersmittad med kattextrakt typ, sådant som min kropp inte vill vara med, inte kommer överens med, ibland kan jag lura den med tavegyl eller clarityn. Vart svullet på morgonen, men lät bli att röra i ögonen under hela tiden jag var där, iaf så bra jag kunde. Vissa hus kan jag inte vara i för att reaktionen mot katt blir så stor. Endel katter kan jag gosa med ansiktet i. De andra kände också av mot katt, förmodligen katterna, det är sorgligt. men tar man bara nå allergitablett så brukar det gå bra. Man brukar ju få, utslag som kliar, eksem, nästäppa, rinnande näsa, svullna, röda och kliande ögon, klia i halsen samt svårt att andas av allergier. Mkt erfarenhet inom familjen och mig själv samt andra. ;/I've got my own hell to raiseFörbereder Skåne-resan med att ladda ner musik som ska försörja mig med härligaste musiken!<3I've got my own hell to raiseJag orkar inte med att känna mig otillräcklig längre. Det får räcka med det jag har att ge, om jag inte kan uppfylla de osynliga kraven då är jag nog inte rätt person.,'Cause I can't know how I can make you happy

'Cause I can't know if I can make you happy

You are someone else

Who have you become

Who have I become

'Cause everyone goes away in the end

And I've got my own hell to raiseI'm so fed up with my thoughts of you

Av angelica - 2 juni 2007 02:40

Datorn har mig i kontroll. loggade ut från msn för läängesen, men kommer inte härifrån.Imorgonbitti blir det stressigt, pappa ska till flygplatsen, han ska till Danmark och träffa nå viktiga fowks blablalba von blablbalbalblblablbl.. Hoppas det går bra för honom och hans hm kompanjoner iaf. Och att inte flygplanstaket lossnar så de flyger ut allesammans.

Måste hinna duscha, packa, leta fram laddare, battterrrier, kamera, skicka bilder till gabbi mm.hugah, jag orkar inte med nå konflikter alls, flyr fältet i alla sammanhang hemma som borta. Är ändå sommarliv/smollarlov strax ju. Leva loppan. Ska bli förbannat härligt, då kan jag ha min egna dygnsrytm, dvs somna vid 05-06 på morgonen och vakna 1700 på eftermiddagen.

  • Vaknar då vid middagen
  • Käkar middag
  • Ser på tv
  • Sätter mig vid datorn
  • Går och lägger mig

Sover under tiden allt folk här hemma är vakna och aktiva, gillar att vara för mig själv.

  • Sen smider allt bara på och sen börjar skolan.

Får väl se vilket folk som känner sig sociala

Brukar inte vara med så många på sommarn, förut var det mest Gusten Angelina.La, Markus, Belinda, vet inte om det var så mycket mer?

Nu är det ju andra tider, nytt folk, annat folk som inte längre är främlingar, får väl se vilket socialt liv det blir denna sommar, om det ens blir nå, folket kanske bara är vaken när jag sover? Fast början när vi e i Skåne blir ju social!BTW så kommer jag att rensa MP3:n innan vi beger oss, så jag kommer förmodligen att vara ganska osocial, fast tsm med min älskade MP3. Den är verkligen en räddare i nöden, ju mer man vill skärma av sig från omgivningen, desto mer blir det att lyssna på den. Riktigt härligt.,<3

Av angelica - 2 juni 2007 01:54

And I just knew my eyes were
Drying up foreverAnd whenever I tried to hurt you
You just hurt me even worse
And so much deeperMwhahah, Minna som berättade att hon tycker att det är läskigt när folket skriver såna här små kommentarer o bloggarna typ det ovanför vid bilderna eller liknande om vad som helst. Hon tar tydligen åt sig den sweetesen ; > Fick lite skuldkänslor där ett tag.

Själv orkar jag aldrig läsa igenom såna om de är längre än typ 2 rader XD

Inte nog intressant? :>

Såeee, om man riktar sig till mig kommer jag aldrig fatta det XD

Antar att det är lika bra hähä
If you forgive me all this
If I forgive you all that
We forgive and forget


And I never wasted any of my time on you since then

Av angelica - 1 juni 2007 11:09

Har aldrig varit så nervös som jag var idag på redovisningen!

Mina ben skakade, mina armar skakade, även mina händer!

Pratade antagligen på som en ångmaskin, pratar för fort enligt många även när jag pratar normalt. Men, det gick väl hyffsat iaf, blev ju ingen katastrof iaf.Idag kommer mamma efter lunchen, ska rensa rummet för snart lämnar vi ju elevhemmen.

Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra!Känns så jävla bra!Känns så jävla bra!Känns så jävla bra!Känns så jävla bra!Känns så jävla bra!Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra! Känns så jävla bra!

Av angelica - 1 juni 2007 11:07

Funderar på att ta och rama in de aningen patetiska bajs- och kissritningarna :D

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se