ANGELICATO

Alla inlägg under januari 2010

Av angelica - 8 januari 2010 13:45




Också ett minibus att ha i åtanke! Tror jag ska göra mig en egen buslista, många skriver ju mål i livet, men jag nöjer mig med BUS, för det är skoj!

Av angelica - 8 januari 2010 10:15

Kusinen gör biffen med grimaser.


Annandan och nyår.

Av angelica - 7 januari 2010 23:00




Det tar faktiskt emot att skriva detta inlägg, blir sådär halvt paranoid att någon som läser detta får griller i huvet och utnyttjar det jag kommer att skriva. Ödet får väl bestämma om jag ska bli mördad eller inte ?


Jag är nämligen farligt allergisk mot KIWI. Jag höll en gång i en skål med uppskuren kiwi några sekunder och strax efter hade jag eksem över hela armarna. Har tidigare smakat en droppe vätska från en kiwi från fingret, vilket resulterade i att min hals höll på att svullna igen. Smakade en gång för mer än tio år sedan och då svullnade mina ögon igen. Vägrar också hålla i de även när de är hela för säkerhets skull.


Tänk om jag råkar dö ute på dansgolvet, någon drink  kanske innehåller kiwi utan att det syns, då får någon gääärna rädda mig innan det går så långt att jag kolavippar. För om en droppe kan göra så mycket vad kan då lite till göra ?



Jag är uppväxt med farlig allergi inom familjen.


Det är nästan ett under att min lillebror lever! För när han var liten så var han så sjukt allergisk, så jag tror inte någon riktigt kan föreställa sig! Han kunde under sina första år nästan inte äta någonting, inte bröstmjölk, bara en sojavälling utspädd med vatten. Samtidigt låg han på nätterna med eksem över hela kroppen. Så småningom åt han bara sojaprodukter och älgkött + druvsocker för att få i sig nog med energi.


En gång när pappa glömde tvätta händerna efter att ha ätit våfflor så lyfte han ner Erik från en sittplats, därefter fick han stora vätskefyllda blåsor över ryggen i formen av två stora händer, det såg fruktansvärt ut.


Eftersom han var så allergisk var det vissa saker jag inte kunde göra och var tvungen att göra när jag var liten. Att baka bullar hemma fick jag aldrig göra, därför minns jag såväl en gång på lilla fritids när jag väl fick göra det, jag kände mig som en kriminell, att jag gjorde något fel ändå! Trolldeg fick jag inte heller hålla på med och jag var så besviken. Hade också stenkoll på alla som var hemma hos oss när jag var liten, en gång glömde någon tvätta händerna efter maten och jag vart råarg! För jag trodde det var något alla visste att de var tvungen göra.



Mystiken: Detta är det perfekta sättet att mörda mig utan att bli fasttagen. Ungefär som att mörda någon med en istapp.

Av angelica - 7 januari 2010 18:45

Nästan så man får lust att hänga upp en i nån randomaffär för skojskull, wäääh jag vill busa megamycket! 

Av angelica - 7 januari 2010 12:15


 

Blogglov - Insikt


Under detta "blogglov" kom jag till insikt med en liten sak. Blogglov får mig ur satans bloggbalans. När jag väl satte mig framför bloggen igen så stod tankarna still ett bra tag, det krystades fram något enstaka inlägg men sen stod det still igen. Nu kom jag på vad nackdelen med blogglov också är: Du läser nästan inga bloggar och får därav mycket mindre inspiration, vilket blir en käftsmäll när lovet är över. Därför uppmanar jag alla - L Ä S  M Y C K E T  B L O G G A R  !


Genom att läsa mycket bloggar och klura ut vad det är du finner intressant och bra på de bloggar du fastnar för, så kan du utveckla både din egen blogg och du får en rejäl push med inspiration. Det finns de som anser att det är dåligt att läsa andra bloggar för att du blir påverkad och inte kör ditt eget race. På den punkten tycker jag att man styr sitt eget öde så att säga, kör du på ditt eget race ändå så blir det din vinst!

Av angelica - 7 januari 2010 05:15

 


Vad säger ni, ska jag slå till ?

Alltså jag sitter bara och tänker på hur jävla kul man skulle kunna ha med några par såna där på typ fester. Fatta grymma tävlingar, springa runt och hetsa som nå siamesiska tvillingar - WOHOOO! Drygt en hundralapp här.

SLUTSÅLDA - det säger allt!

Av angelica - 6 januari 2010 21:15

1.   Ställ dig utanför fönstret på kontor (tex banken) och stå bara och glo på de som arbetar. Bry dig inte om att de arbetande blir besvärade utan stå kvar så läng du orkar. Ha gärna med lite godis eller popcorn och smaska på där du står. Ett anteckningsblock kan också vara roligt då du kan anteckna vad de gör.

2.   Gå bakom någon och spruta desinfektionsmedel på allt han/hon rör vid.

3.   Köp fem paket Hubbabubba och sätt dig på en allmän plats, t.ex ett café eller en busshållplats, bara det är en mängd folk där. Smäll sen in alla tuggummi i käften samtidigt och tugga ljudligt. Utstöt gärna små lustfyllda suckar medans du stirrar på folket omkring dig. När tuggandet börjar kännas motigt, ta då ut klumpen och lägg i en påse medans du förklarar för de andra att den ska du minsan spara till senare.

4.   Stoppa upp en laser pekare i näsan och sjung "rudolf med röda mulen"

5.   Ring till din husläkare och be att få en besökstid för att du känner dig lite sjuk. Ring sedan upp 5min efter och säg att du tyvärr inte kan komma, det hade varit trevligt men att du som sagt tyvärr känner dig lite sjuk.

6.  Svara Bagdad på alla frågor som ställs till dig tills någon ber dig lägga av, vänta då en vecka och säg sedan Bombay.

7.   Ta ett papper. Skriv "vänd" på båda sidorna. Gör som det står.



ÅÅÅÅH VILL NÅGON GÖRA NR.1 MED MIG ? !

Av angelica - 6 januari 2010 16:15


Någon som ska förlova sig ?



Släck ljuset och ljuset från exvis ett stearinljus får ett urval av bilder att visas på närmaste yta! Kan ju vara kul om man träffar någon gammal vän och berättar att man förlovat sig, så kan man visa med vem osv. Rätt så kul men tråkigt om man skulle tappa bort den, priset har jag ingen aning om! Här kan ni kolla vidare.


» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards