ANGELICATO

Alla inlägg under september 2007

Av angelica - 28 september 2007 20:00

De andra är inte här än, och vi har hällt över all chokladpudding i en annan skålsom vi har gömt, DE SKA LURAS ATT DET ÄR SLUT! (6)

Av angelica - 28 september 2007 19:43

Nu pratar Minna med emmi, iza,gabbii telefon, de sprang nyss till e4an mende hann inte med bussen, jag hade ändå tänkt vara så länge jag kan så min buss går inte förns 2135, så jag är nöjd, då behöver jag inte gå de kilometrarna till hållplatsen själv! Den enas förlust är den andres vinst.

Vi har 2½ liter chokladpudding, det var meningen att alla skulle käka, men då sprang tiden iväg och jag och minna blev själv med de literna pudding,nu får vi hjälp att äta upp


Jag och minna läser roliga horoskop, återkommer med dessa i ytterligare ett inlägg.

Av angelica - 28 september 2007 16:15

"En liten pojke kommer in på stadens bordell släpandes på en död groda i ett koppel. Bordellmamman frågar snällt; Vad kan en sån här liten gosse vilja då?
Pojken tar fram sin portmonä och tömmer ut alla sina slantar på bordet och säger samtidigt; Jag vill ha ett luder med den värsta könsjukdomen som finns!
Bordellmamman svarar; Men varför skulle du vilja det?
Pojken; Jo, jag tänkte att om jag får knulla med ett luder så får nog jag könsjukdomen också, och det är bra. För på torsdag ska min pappa och mamma ut och äta och då kommer barnflickan hem till oss. Hon brukar vara så pilsk att hon hoppar på mig och då får hon också könsjukdomen. Sedan när mamma och pappa kommer hem så brukar pappa köra hem barnflickan och samtidigt ge henne ett nyp i bilen. När pappa sen kommer hem så hoppar han och mamma i säng och då får hon den också. När pappa sen går till jobbet på fredag så kommer brevbäraren och då brukar han dra över mamma. Då blir han också sjuk. OCH DET ÄR DEN JÄVELN JAG VILL ÅT! HAN KÖRDE ÖVER MIN GRODA!"

Av angelica - 28 september 2007 15:47

Jag, Iza, Gabbi och är hos Minna nu, jag nyser så mkt pga allergi och har fått utslag, men fick nå medicin av minna så nu nyser jag bara. Vi äter asmycket godis, gav ju Minna tyå hur mkt som helst, så här är det sockerkickar!

Gabbi, emmi och iza kollar på hundar på nätet, kennlar osv. Jag har latat mig i sängen för jag blev så trött. Fanny är inte här och jag saknar henne ;O


Nu är det helg, allt går så fort, snart är det sommarlov (Igen)!

Av angelica - 28 september 2007 13:23

haha men orka

Av angelica - 28 september 2007 09:47

Hahah fyfan vad slitet trött jag är alltså, kommer typ stupa ner i deras soffa och bosätta mig där sovandes, niiice!

För tillfället lever jag på en powerking sen igårkväll och jag börjar känna mig hungrig eftersom det är typ hm snart 24h sen det var lunch sist.

Feed me with candy

Pussjaow

Av angelica - 28 september 2007 00:23

PILTRE

Jag och Fanny ! ! !


Fanny, vi vill att du ska vara med oss!



Fanny, jag vill att du ska vara med oss!



Var med oss

Var med mig<3

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards