ANGELICATO

Alla inlägg under september 2007

hmh

Av angelica - 23 september 2007 18:52

There goes my childhood. There goes all I thought was true. Whit the friends I knew and the ones I left behind. And there goes my heroes. And all that I used to trust. Whit the ones I cursed and the ones that crossed the line. But I believe I've found. A better way to satisfy. I belive I've found. A better way to satisfy your kind.

ANNONS
Av angelica - 23 september 2007 13:09

Nu har jag kommit hem, lägenheten som jag och minna samt min mamma kollade på var riktigt nice! Hon som har den just nu hade två dalmatiner som var mycket fina! Om vi får lägenheten så kanske vi får flytta in redan i november, för då flyttar hon ut, annars får vi den i december. Nu hoppas vi innerligt att vi får den också, både minna och mamma har tackat ja på förfrågningen om vi vill ha den, så chansen är rätt så stor att det blir just vi! HOPPAS!


Kristofer <3

ANNONS
Av angelica - 23 september 2007 00:58

Dina bästa sidor:

Din förmåga att komma överens med alla människor är verkligen beundransvärd. Du är född till diplomat, hittar alltid bra kompromisser och förstår båda sidorna i alla konflikter. Detta gör dig förstås till en omdömesgill och objektiv rådgivare. Du är alltid rättvis och blandar inte in dina egna känslor i allting. Charmen och förmågan att umgås med folk gör dig populär hos alla. Du har också ett utmärkt sinne för skönhet, för harmoni i färger, former och linjer, och kan skapa en behaglig miljö både på hemma och på jobbet.

Dina sämsta sidor:

Säg ordet velighet och alla Vågar känner sig träffade. Du har rätt och slätt svårt att bestämma dig, och när du blir tvungen att fatta ett beslut så lider du svåra kval även om det bara handlar om vilken film du ska se eller vilken jacka du ska ha på dig. Ett annat problem är din rädsla för konflikter. Du vänder kappan efter vinden eftersom du inte vill stöta dig med någon, och det gör att du oftast uppfattas som feg eller falsk. Allt måste vara trevligt i din värld, och det som inte är det stoppar du snabbt under mattan.


Relationer:

Inget tecken är så beroende av relationer som Vågen. Du måste leva i gemenskap och närhet för att känna dig fullständig, och du förstår vad en relation kräver i form av anpassning och ansträngning. En VÄDUR är ett intressant val för dig. Ni är mycket olika och det ser du som en utmaning. Dessutom fascineras du av deras rakt på sak-attityd och naturliga självhävdelse. OXEN delar din smak för fina middagar och vackra saker men kan bli för trög för dig i längden - du vill ha mer spänning och stimulans. Det får du av TVILLINGEN, som du brukar vara mycket förtjust i. Ni kan bli mycket lyckliga och leva i stor harmoni. Med en annan VÅG blir det lite för passivt, men LEJONET är en bra partner för dig. Ni strävar åt samma håll och det finns ingen friktion mellan er. Men KRÄFTAN och du brukar ha det svårt med varandra. Du förstår dig helt enkelt inte på Kräftan och det blir snabbt en olustig stämning mellan er. Då är SKORPIONEN mer spännande. Du söker deras sällskap och ni kan faktiskt få det bra tillsammans. Du fascineras av deras intensitet och att de vågar se allt i svart eller vitt. De behöver din objektivitet och känsla för nyanser. JUNGFRUN kan det också gå bra med. Det är inte din idealpartner, men ni brukar hitta fungerande lösningar om det finns en tillräckligt stark attraktion. En Våg och en SKYTT har ett naturligt samförstånd och även med VATTUMANNEN trivs du utmärkt. Ja, det är faktiskt ett av de allra bästa tecknen för dig. Ni har alltid mycket att prata om, är sociala och kultiverade och förstår att uppskatta varandras egenart. STENBOCKEN och du är ett omaka par, det kan skära sig ordentligt och det ganska snabbt. Och så fort ni har rett ut konflikten så uppstår en ny, nej, det blir svårt att stå ut med! FISKARNA är inte heller det bästa valet för dig. Visserligen är ni båda romantiska och idealistiska, men Fisken tycker ändå att du är kylig och du tycker att de är ryggradslösa. Ni vill gärna närma er varandra men hur ni än försöker går det inte.

Av angelica - 22 september 2007 23:59

angelica, från och med denna dag

är du känd som Morbide Mongisen

Vad är ditt Pundarnamn?

Av angelica - 22 september 2007 23:51

"Lämnade bitar av sig själv på vägen för att han skulle hitta hem
Men snön kom och dolde alla spår"


Pip(p)rensare

Gabbis kaniner som båda är honor har endel problem angående sin läggning, det är oftast Fläcka som agerar hane, och Molly som är underlägsen i rang låter henne dominera över henne. Därav uttrycket 


"Pippar-Gabbi med pippar-gården och pippar-djuren"

Av angelica - 22 september 2007 23:39

Hannes säger:

"Det är något jag länge velat fråga dig"

*gå ner på knä*

"Skaru ha en kaka?"

Av angelica - 22 september 2007 23:28

Jag känner att jag måste bevisa min existens

och det gör jag då genom blogginlägg


"Jag är blöt ,du kom för fort!" [ Fanny menade att hennes skor blivit blöta efter att vi sprungit i snöblasket hit till datasalen och jag sprang bakom efter henne och hon blev typ cp och fick hetsryck och hoppade i vattenpöl för att undkomma mig?! ]


"Varför måste Du komma in så fort?!" [ Jag syftade egentligen på att hon kom in på sin användare fortare än vad jag gjorde på min ]


Niklas- Vart är Bella och Gabbi?

-De är i stallet och rider.
Minna- Ååh, det var så länge sedan som jag red..!
Folket börjar flina
Niklas- Men Minna, du får vänta tills du kommer hem!
Angelica- Jahaaaaa, har ni en 'Häst' hemma?!
Eller, är det Du som är hästen?!
Niklas-GNÄGG!


Luddz säger:
jag är angelicalist ^_^ slavar ju åt dig xD


 

Jag vet att man inte ska använda smileys i någon form egentligen, inte på bloggar iaf, de klarar sig bättre utan, mer ren känsla i skriften, MEN någon gång kan man skåda en ;) eller ;> osv, ibland inom parentes. SemikolonP skriver jag mest oftast som ersättning.

Av angelica - 22 september 2007 23:11

I'm filling you up with lies

Beat them 'til they start to get used to it

Are we killing them with lies?


Nu ska jag gå ner till köket och nalla godis

Kanske sno den sista gainomax, tog den ena, de är så förbannat goda!


I wanna kill you, dig you up and do it again

I wanna smack my broken dreams right back in your face


Det kliar i mitt öga, på mitt öga. Kanske ska jag lyfta ut ögat och klia på den, stoppa den i munnen och tugga tills den spricker och SPLAFF så rinner sörjan ut. NOT!


Imorse när jag och krills vaknade så såg vi på ett avsnitt av Scrubs medans jag åt upp sista halvan av chokladen som blev kvar sen kvällen innan när vi såg på Saw. Efteråt så somnade vi om och sov i 2-3h, så kl var strax innan 15 när vi klev upp och käkade nuggets. Kyckling ftw!

Telefonen ringde typ nonstop hela dagen, typ lustigt.


Känner du hur längtan tar
Hur du sträcker dig och stretar?

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se