ANGELICATO

Senaste inläggen

Av angelica - 22 januari 2014 21:44

Så jävla förutsägbart! Vet inte hur många gånger genom åren man hajjat till när nån hör av sig som man inte hört av på länge, så smyger det fram de är singel igen! Sen blir det tyst igen när de hittat nån ny, haha..

Av angelica - 22 januari 2014 09:30

Känner att det kanske vore något med en ny presentation av mig själv för att sammanfatta för de som inte hängt med från början?


Djurvårdare, grävmaskinist, hjullastarförare (traktor mao), jägare, ryttare.. Lila överhår, svart underhår. Bor i en by ute i skogen i Luleå. Utbildade mig till djurvårdare på grans naturbruksgymnasium och vart kvar där ett tag efter studenten som djurskötare. Eftersom det är en så smal bransch så såg jag ingen hållbar framtid inom det så vidareutbildade mig därefter till maskinförare! Kör mest grävmaskin överallt i Luleå sedan dess men jobbar inte på vintern pga arbetsbrist. Så då andas jag ut, är i stallet mycket (islandshäst, tävlar sommartid även om jag är dressyrmänniska i grunden), åker slalom och hamnar rätt ofta på krogen med härligt folk i brist på annat.


Mina närmsta planer är att nästla mig in i Norges grävbransch för att på ett säkert sätt vidga vyerna och ge mig möjligheter till det jag får för mig. Nya planen för nästa år lutar åt Australien för att prova leva ett annat liv, även om det tar emot eftersom mina karriärmål tar för stor plats, kanske man måste prova livet också något jag är ganska dålig på!


Hur som helst är ju det bara vad jag GÖR, hur jag ÄR, är en annan femma! Filosoferar ohälsosamt mycket, allt från detaljer till livsfrågor. Ifrågasätter MYCKET, tror det är därför jag hamnade i ett mansdominerat yrke och jag har inte ångrat det en sekund. Att jag ifrågasätter har också lett till att jag inte vill ha barn och sånt där som andra ser som en självklarhet. Umgås hellre med killar eftersom jag inte accepterar tjejers falskhet och drama. De tjejkompisar jag har är genomfina och ganska grabbiga (okomplicerade) av sig alltså lätta att ha att göra med och inte falska! Svåra med killar är dock att sålla bort de som inte bara vill vara kompisar! Är en riktig övertänkare och känslomänniska om än jag agerar ganska kallt ibland. Älskar hiphop!


Mixtrar med bloggens utseende om någon undrar varför det är fucked up ett tag!

Av angelica - 21 januari 2014 12:31


Som att förblindas av dens aura och bara hänföras från ingenstans. Det gör inte ont i hjärtat, det gör ont i själen.

Av angelica - 19 januari 2014 12:06

Tog en bild imorse jag i mitten! Tuperat och morgonruffs är knepet

Av angelica - 16 januari 2014 10:19

      

Är inte så förtjust egentligen i nedräkningar, eftersom jag är otroligt nojig över tid och rum, som att räkna ner sin livstid! Hehe, men whatever!


Kirrade igår ny skidjacka, Saga Anomie 3L. Var fan på tiden alltså, men har så svårt för att tycka om vinterjackor. Ryggskydd så jag ska våga härja mer i hoppen, kortare stavar för att underlätta i hopp, täckisar, buff, underställ, fleecetröja o lite annat. Får alltid lite ångest när jag slösar, har så höga ekonomiska mål som spökar i huvudet haha, även fast jag är halvvägs till de. Kul att se resultat.


Varit ledig sen december, riktigt skönt faktiskt. Är en stjärna på att göra ingenting. Har sett helt SJUKT mycket serier, runt 20-30 blandade säsonger.


Synd bara att det är så töntig vinter så man inte kunnat vara i måttsund mer!

Av angelica - 11 januari 2014 06:34

Herre get. Försöker somna så kommer det upp massa melodier i huvudet som jag inte hört på 7 år?! bla den här

Av angelica - 7 januari 2014 06:32

 

Förra året var fan mysko. Spännande möten med konstiga slut kan man säga! Nån fucked up romance, somliga vänskaper som brutits upp, eventuellt permanent eller temporärt det vet jag inte. Exvis istället för att ge mig ett förlåt eller en enda liten ursäkt väljer alltså den "bästa vännen" att gå ut från mitt liv. Men varsågod jag håller upp dörren! Palla tjejdrama, är otroligt kall på den fronten numera.. Folk kommer och går.

 

Thailand en månad i februari med två grabbar väntar, ville göra något roligt eftersom jag ändå har chansen då jag är ledig. Ser så sjuuukt mycket fram emot det! Ska äta som en griiiis, kommer säkert bli tårögd av å se all god mat, trololololo!


Alla skaffar barn nu och tusan till och med gifter sig. Kommer jag här och "aint nobody got time for dat!". Mina livsfilosofier går iiinte hand i hand med det vanliga. Folk gör det de tror förväntas av de för mycket..

Nuvarande planen är fortfarande att nästla mig in i Norge, inte rätt säsong nu men någon månad till så börjar det lossna! Planen för nästkommande år spinner åt Australien 1 år med en av diamanterna, vore amazing.

Av angelica - 8 december 2013 20:38

 

Jooo nu när man är ledig kan man ju shoppa, som man inte haft tid att tänka på senaste halvåret..!

Rensade datorn och hittade en glömt gobit, blir som på nytt! 

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards