ANGELICATO

Senaste inläggen

Av angelica - 18 januari 2013 21:32


Gav blod för några veckor sen för första gången. Fick nå ryck i höstas att jag ville görat och så vart det några veckor senare efter att de kollat om man har hiv och sån skit typ haha. En stund efter att jag rest mig upp och tog saft och mackor så mådde jag mysko så skyndade mig att sätta mig ner men svimmade ändå haha, så satt som en nickedocka och spillde ut min saft som jag inte hann ställa ifrån mig haha. Aldrig svimmat förut, brukar ju vara nära gode ofta när jag ställer mig upp när jag legat men, trodde jag sov när de lyfte i mig och undrade vem fan som väcker mig. Fick sitta/ligga kvar hur länge som helst, nästan två timmar tror jag, kunde inte ställa mig upp/sitta för då började jag må illa och svimfärdig igen. Sen när när jag kom hem så fattade jag att jag pissat på mig också, tydligen kan det hända när man svimmar, kroppen lättar på alla tryck. Lika bra att jag inte fattade det där för det hade varit mer pinsamt, var ganska borta så märkte det inte direkt efter. Trodde det var saft för jag hällde saften över låret också. Nåja hoppas nån jävel behövde det.


 

ANNONS
Av angelica - 16 januari 2013 02:04

Plockade upp Jennifer ikväll efter hennes jobb idag, härligt med såna man kan babbla jävulskap och bus med, som inte dömer. Vi drog på MAX och käkade som blev min frukost. (Totalsnurrat dygnet, sover som en björn i idet, typ aldrig vaken längre haha) En sväng på affärn och sen solade vi, måste ju underhålla min soltatuering som är ett hjärta på höften haha. Nä men jag måste sola ibland för annars får jag bara soleksem på sommaren och det suger.


 

You got my heartbeat racing like a cheetah

ANNONS
Av angelica - 13 januari 2013 02:50

Hooo vet inte hur många gånger jag bara velat ta bilen och dra, till inget, bara jävla köra tills man hamnar nånstans roligt. Nog för att jag säkert skulle lessna och vända om. Men ändå, när det känns så, då brukar jag dra och kolla på stugor, ställa bilen vid en hamn och bara sitta där ett bra tag. Fundera och sen dra hem, då känns det bättre.

Av angelica - 7 januari 2013 04:57

Det här med nyår. När jag tänker efter så har mitt nyår reflekterat det kommande året, hur det ser ut. Fattat det detta år. Tog slut med killen förra nyår, sämsta starten man kan tänka sig, fml var det då. Ändå det bästa fattar jag nu, mådde bara apa av det. Där kom mitt första nyårslöfte nånsin; singel. och det var så det vart, men inte förns nu jag börjat trivas med det samtidigt som jag är lite less. Det är ju fan gode tråkigt att sova själv hahaha- Känner mig inte som en singeltyp, men man har det rätt bra själv, ingen att tänka på. Känns ändå inte som att jag kommer bry mig om någon igen. Det här nyåret ville jag inte göra nånting, strejkade i princip. Nyårsstrejk. Beslöt mig för att stanna hemma i byn och det var jävligt skönt.

Speglar sig nyår på det kommande året för nån fler ??

 

 

Av angelica - 6 januari 2013 22:33

Så klockren :D  

Av angelica - 1 januari 2013 19:16

Vem läser den här bloggen fortfarande ?


Det känns ganska skönt att det inte är lika många som förut, när det låg på några hundra om dagen. Lite som att man får vara ifred här nu, kräkas ut mina tankar och ofullständiga tankar utan att tänka på vad någon annan kan tänka.


Av angelica - 29 december 2012 18:37

Inatt när jag skulle köra hem så pussade jag en polisbil på huven utanför olearys, jag vart lite paff när den smakade jävla illa, beskt! Blää, då vet jag!


You're like a hot revolver

But you ain't killin' no one

But yourself» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se