ANGELICATO

Senaste inläggen

Av angelica - 10 februari 2013 09:29

ANNONS
Av angelica - 8 februari 2013 13:09

De spel som är en utmaning det är ju de som är roligast, fast är de för svåra så är det ju inge kul längre, då tar det över och man vill bara stampa på spelet och jämrar sig över att man började med det. Det måste få gå bra ibland, att man tar sig till nästa nivå, får en till stjärna i mario, låser upp en ny gubbe eller ny bana. Speciellt en ny bana det är ju till de man vill ta sig. För lätta spel minns ingen, de vill man ju inte köra. Korta spel är inte roliga, måste vara därför det finns så många stjärnor i mario. Hittar man ett sweet ass game så vill man ju att de ska fortsätta i all evighet. The Sims kör jag inte längre, för om jag börjar med det kommer jag inte kunna sluta, där kan man ju inte förlora, hmm. Jag hatar att förlora och lägger mig helst inte men ibland bara måste man och just nu viftar jag med vita flaggan.


But you had me he-hello

ANNONS
Av angelica - 3 februari 2013 22:50


Drog oplanerat till kalix igår och såg adam tensta med angelina och belinda och deras gäng, kuuul vare! Vi träffas inte så ofta men det märks aldrig, är som så tryggt att veta sånt. Love her


 

Av angelica - 27 januari 2013 12:31


Sitter och vakar. Eller, sov en halvtimme imorse sen var det bara upp och dra till Pite för att rida. Jävligt sugen på att lira smash på N64.. hmm  

Av angelica - 24 januari 2013 04:08


Vart bowling ikväll med Gabbi och sen kom Jennifer så då käkade vi. Kändes mysko att vara där när det är lugnt och inget partaj, så vi vart ju aaaningens taggade till fredag! Blir kanoners. Sover hos Gabbi och vi har kört Wii som vanligt, blir så SATANS FÖRBANNAD när det går dåligt, finns nog inget som får igång mig så mkt som tv-spel gör, vill bara köra handen genom väggen och genom bordet ibland alltså haha. Nog för att det oftast går bra men när det går dåligt ja då jävlar!!

Av angelica - 20 januari 2013 17:15


Alltså han är så satans fräääsch, skulle inte banga hahahaha. Finns ingen Asap Rocky på samma sätt som det inte finns någon annan Slim Thug, ingen annan Yelawolf, ingen annan Eminem och ingen annan Lil Wayne.

Av angelica - 19 januari 2013 21:47Slim Thugga muthafuckaaa

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se