ANGELICATO

Senaste inläggen

Av angelica - 22 maj 2014 12:57

Eftersom alla töntar bara bloggar om sina jävla mammaliv och barn så kan jag ju lika gärna mata fram hönsbilder! Det som är poppis nu är ju; barnbloggar och träningsbloggar. Anledningen till det tror jag fan är alla vi 90sar! Följt av att alla 90sar börjat yngla av sig och att många är arbetslösa så då har de mycket fritid=börjar träna.


JAG HAR SÅ JÄVlA SVÅRT FÖR ATT alla (syftar på tjejer främst) alltid verkar ha samma mål i livet. JAG FÖRSTÅR INTE..?! Förut skulle alla vara så beniga de kunde och nu är alla träningsmaniska och det enda målet de ser är att vara vältränade, som att de kommit på meningen med livet.. Däremot tycker jag det är bra för välfärden haha. Jag tror inte på att (de flesta) tränar för att de tycker om det, nä det är grupptryck som startar det, helt klart! Bara kolla på alla kommentarer på insta "Grym du är! Bra jobbat! Snygg kropp!" Det är DET de vill åt. Tränar de inte/lägger upp bilder på det så kommer de inte få den bekräftelsen. Jag skiter i om någon blir sur nu. Det mest roliga i detta är vad nästa fas blir? För det kommer alltid.

Hönsen fick för sig att de inte var sugna på att ruva längre så de brydde sig inte om äggen alls sen igår, de tycker de har aaalldeles för mycket annat roligt för sig, så imorse akutlånade jag en äggkläckare av undulatuppfödaren som också har höns, räddare i nöden! Jag tror dock inte att det kommer bli något av de äggen, men utan kläckarn så hade jag inte vågat hämta avelsäggen på söndag, de åker också in här då eftersom hönsen tycker de har fullt upp med annat!


ANNONS
Av angelica - 21 maj 2014 15:00

HAHA de här snubbarna är så jädra bra!

ANNONS
Av angelica - 20 maj 2014 20:52

Varit en sväng till Hööks och skulle kolla på boots, de snåljåparna har gjort islandsbootsen 60 gram lättare! Det är vikten vi vill åt med islandsboots för att förbättra takt och lyft.. Ser ingen annan anledning än att de ser ett sätt att tjäna pengar!


Drog in till stan en sväng efter det och kollade runt, sticker mest i ögonen vår/sommar för alla färger och plagg är så jädra FUUULAAAA. Skäms för att vara tjej, bjäbb bjäbb bjäbb. Snyggast runt nyår..

Av angelica - 20 maj 2014 11:25

Pajade ryggen iförrgår när jag red (den var känslig pga hönsbygge) så igår longerade jag bara en sväng, vill inte vara dålig till helgen då det är tävlingshelg igen, i Skellefteå. Fast idag blir det en sväng! Man hör inte i filmen nedan att jag säger trava, han lyssnar så bra.


Av angelica - 19 maj 2014 17:15

Åh, vad jag gillar Alex & Sigges podcast! Missat det totalt fram tills jag for till Thailand, lyssnade på det hela tiden vid poolen, kunde inte hålla mig ibland så låg och garva och kved ibland, italienarna på hotellet måste ju trott jag var koko? Bäst är Dumma spöke! HAHAHAH...


Lyssnade på de idag och la mig utanför hönsens lya, så jädra mysigt när de kraffsar omkring och kacklar på.


 

Av angelica - 19 maj 2014 13:45

Haft den här som ringsignal ett par år nu! Varför ändra ett vinnande koncept lr nå? haha.. Bland de bästa låtarna alltså, introt är ju så sweet med plingplong så pinar inte omvärlden med nå gangstarap direkt haha..

Av angelica - 18 maj 2014 14:59

Drog till hamnen nyss en sväng och fiskade, men inte ett napp!

 

Några av hönsen kom igår! Den beiga hade vi som kyckling förra året (längst till vänster på nedre bilden från i somras) och nu ligger hon och ruvar på egna ägg! Har beställt avelsägg också som jag ska lägga under och kläcka så hon som äger hönsen får inte lite nytt blod i gruppen sin!

 

Av angelica - 17 maj 2014 20:50

Blir att färga över det vita i luggen och kapa till en lugg igen har jag kommit fram till! Passar bättre i det och trivs mer. Kul prova ljus lugg iaf. Har beställt blå färg som jag ska prova sätta bak i längderna där håret inte vart lika blekt och det därför blir lite varmare/rödlila, så tänker att lite blå pigment skulle vara bra där. Ska prova göra egen färgbomb med balsam+lilafärgen också. Det kom förresten fram nå grabbar som jag tror var turister i sthlm som ville ta bild med mig, det var väl håret haha!


HAHA alltså jag skippa tvätta håret i flera veckor utan att det syns, stoppar upp håret med klämma när jag ska duscha bara. 3 veckor som mest i höstas. Frågade kompisar om de kunde gissa hur länge sen det var då och de trodde max 3 dagar typ. Tycker bara det sliter på håret att tvätta det och dessutom släpper det ju mindre färg! och nej, har inte löshår, har aldrig haft.


Kvällens musik är faktiskt inte så mycket hiphop som det är till 95%, tycker också om sånt som Frank Sinatra, Dean Martin, Edith Piaf och liknande.

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se