ANGELICATO

Direktlänk till inlägg 12 maj 2014

HEJ JAG STÖR MIG IDAG

Av angelica - 12 maj 2014 22:05

Jag gillar att observera andra och fundera på varför de gör som de gör. Speciellt på saker folk tar för givet. Mest för att de lärt sig att så ska det vara. Omedvetet tänker de "det är såhär man ska göra i livet". De planerar framtiden efter hur samhället tycker, det är en självklarhet inpräntad i de i smyg.


Jag stör mig på när folk säger "i framtiden när jag har barn..."
HUR FAN VET DU ATT NÅGON SKULLE VILJA SKAFFA BARN MED DIG?
HUR FAN VET DU ATT DU KOMMER TYCKA OM NÅGON NOG MYCKET FÖR ATT SKAFFA EN UNGE MED DENNA?


...och folk väntar då fan inte länge! Nä det räcker med att själva precis slutat vara barn själva så ynglar de av sig och jag tycker ofta att det är de med låga ambitioner som hinner dit först, de korkade.

Konstigt att "alla" vill ha barn. Hallå, alla vill inte ha exvis katt varför skulle då alla vilja ha barn? I min värld skulle nog max var 10e välja att skaffa barn, de som VERKLIGEN vill. Men nä, alla låter såna där "biologiska klockor" styra och de flesta "råkar" det ju bara hända. Patetiskt.


Tycker bara det är så jädra konstigt att ta för givet något så stort, men visst, de flesta verkar inte vara så kräsna utan bara hugger tag i närmsta köttmänniska, så jag tror de flesta bara nöjer sig med någon. Har faktiskt hört en kompis erkänna det själv, denne har iaf inte barn med partnern, än. En annan annan ynglar av sig med sin "kära" när det inte var alltför länge sen de båda var otrogna och ville ha förhållanden med andra hejvilt. Vad är det för fel på folk..

 

Jag vill ju inte ha barn eftersom jag för det första inte tycker om barn eller vill ha det livet. Varje gång nån får barn tänker jag att de är förlorade. Sen om jag skulle vilja ha det skulle jag förfan inte vilja DELA den med någon annan?! Typ what's mine is mine? Hooka upp nån het random och sen dunsta från jordytan och inte säga att det blev en bulle i ugnen av bakningen. Skulle jag skaffa en hund vill jag ju förfan inte dela den med nån? Det som är mitt vill jag kunna ha preciiis så mycket som jag själv vill.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 11 september 2018 22:04

Det var ett tag sen. What to do med livet?  

Av angelica - 28 december 2014 02:21

        Då var man på andra sidan jorden tillslut.  Varit här ungefär 3 veckor.  Känns fantastiskt att göra något annat än Luleå!   ...

Av angelica - 10 november 2014 18:21

Magkänslan har alltid rätt. Ibland går det bara inte att låta bli att vara en idiot. I slutändan var det ändå lika bra!Snart ger jag fingret åt allt här för ett bra tag, det är ungefär det som håller en vid ytan och ingen annan än jag själv som ger m...

Av angelica - 4 november 2014 22:05

        Finns mycket att säga, men blir inte mer. Varför? Magkänslan. ...

Av angelica - 26 oktober 2014 10:47


» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se