ANGELICATO

Direktlänk till inlägg 1 maj 2014

GRÄVMASKINER OCH PAPILLON BETTY

Av angelica - 1 maj 2014 13:45

Blir en sväng ner till fjollstan nästa vecka, bo hos kusinen och intervju för big brother. Vet att det är liten chans att komma med men det hade vart så jädra roligt så jag måste ju försöka mig dit iaf.

Var ju till Norge en vecka i Hönefoss i slutet av mars, början av april (en timme från oslo) och jobbade en vecka på prov, fick tyvärr inte fortsätta pga för lite erfarenhet inom de slags grävningarna och fanns ingen tid att lära in sig. Hade det iaf väldigt bra, mycket fina maskiner, de betalade hotell 3 dagar, boende, bil och resa hem, trevligt folk och företag! Blir Luleå denna säsong igen har jag efter det bestämt mig för! Det är så nära nu till det börjar och jag trivs ändå på jobbet.Roligt att få bekanta sig med en större maskin, jättemjukt men jag föredrar ändå hjulare framför band! MEN ljudet när den startar, fysaatan så härligt!

Just nu lånar jag en kollegas papillon Betty, lånade henne en sväng förra året också, jättemysigt! Egen hund har hitills aldrig varit aktuellt och är det fortfarande inte, olika anledningar såsom allergier i familjen, levnadsförhållanden etc. För min del vill jag inte binda upp mig till en hund som det ser ut nu, päronen vart faktiskt sugna nu när lilla Betty är här, kul kul.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 11 september 2018 22:04

Det var ett tag sen. What to do med livet?  

Av angelica - 28 december 2014 02:21

        Då var man på andra sidan jorden tillslut.  Varit här ungefär 3 veckor.  Känns fantastiskt att göra något annat än Luleå!   ...

Av angelica - 10 november 2014 18:21

Magkänslan har alltid rätt. Ibland går det bara inte att låta bli att vara en idiot. I slutändan var det ändå lika bra!Snart ger jag fingret åt allt här för ett bra tag, det är ungefär det som håller en vid ytan och ingen annan än jag själv som ger m...

Av angelica - 4 november 2014 22:05

        Finns mycket att säga, men blir inte mer. Varför? Magkänslan. ...

Av angelica - 26 oktober 2014 10:47


» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se