ANGELICATO

Direktlänk till inlägg 19 april 2014

ISLANDSTÄVLING

Av angelica - 19 april 2014 00:04

Snart är det tävlingssäsong igen. Första för året blir i boden 10-11 maj. Eftersom Glomur fått sån jädra tölt i vinter så funderar jag på att prova nån klass med ökning. Fast nu i Boden kommer jag köra på vanliga T8 (valfritt tempo tölt) och V5 (Fyrgång; innehåller skritt trav tölt galopp) eftersom jag vill börja lugnt.


Glomur är inte en lätt häst, de från stallet som vet hur han är sa på tävling en gång "det ser så lätt ut, men vi vet ju hur han är". Man måste verkligen få han med sig, annars kan han sura ihop och bara motarbeta, stå och studsa på stället eller upp på två ben. MEN han är helt fantastisk, lyssnar grymt bra vikthjälper. Idag red jag på banan utan sadel och träns. Bara halsring. Provade det förra året en gång, riktigt roligt och bra övning!


Jag vet att de som rider vanliga hästar kan se ner på islandsridning, att de tror man bara åker häst etc. Har ju själv bara hållt på med islands 3 år nu, innan dess bara storhästar sen jag var liten. JAG tycker islands är mycket svårare! TJONG så har hästen tusen ben och det blir ett mysterium vilken gångart det är. Aldrig fått tänka så aktivt på ridning, fundera ut lösningar på hur diverse gångarter, takt och muskler ska förbättras.


Ser fram emot sommarens ridning!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 11 september 2018 22:04

Det var ett tag sen. What to do med livet?  

Av angelica - 28 december 2014 02:21

        Då var man på andra sidan jorden tillslut.  Varit här ungefär 3 veckor.  Känns fantastiskt att göra något annat än Luleå!   ...

Av angelica - 10 november 2014 18:21

Magkänslan har alltid rätt. Ibland går det bara inte att låta bli att vara en idiot. I slutändan var det ändå lika bra!Snart ger jag fingret åt allt här för ett bra tag, det är ungefär det som håller en vid ytan och ingen annan än jag själv som ger m...

Av angelica - 4 november 2014 22:05

        Finns mycket att säga, men blir inte mer. Varför? Magkänslan. ...

Av angelica - 26 oktober 2014 10:47


» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se