ANGELICATO

Direktlänk till inlägg 20 april 2007

The Knife

Av angelica - 20 april 2007 09:56

Forget perfect, I'm trying not to be worthless

Prov -->Bajs Har nyss haft arbetslivsprov, gick åt helvete. Inte så förvånad, började plugga efter att datasalen stängt 2130. Lika förjävligt sitter jag och väntar på ett annat skriftligt i stort sett prov i svenska.


Djurvård Special -->DjurvårdJag har fått klartecken att jag ska få byta linje nu till djurvård! Känner mig helt lättad, behöver jag inte gå runt och tänka på det hela tiden längre. Visst, det kommer kännas tråkigt att byta klass nu när man har kommit tillrätta i klassen, kompisarna och så, men men. Går ju kvar på samma skola iaf. Så till hösten är man inte en 'specare' längre, utan en 'djurare'. Inte behöver man gå ett extra år heller, väldigt bra med tanke på att de flesta som byter linje måste börja om 1:an. Jeanette och Sandra ska också byta, om någon mer ska det vet jag inte. En fördel är att jag redan gjort matte-A, det har inte djurarna än, så jag kan göra matte-B och hinna klart den samtidigt som de gjort klar sin matte-A. Så sedan i 3:an när de ska påbörja sin matte-B så har jag ju redan avklarat den. Jag är alldeles för slö för att orka plugga det som egentligen krävs.


Denna vecka har varit annorlunda Sedan onsdag så for jag hem till Minna och Niklas och sov över hos de. Det var väldigt skojsigt, det kändes som att det var fredag! Dock blev sockerkakan en otroligt roande men misslyckad skapelse, och jag fick hetsryck när jag öppnade en gammal glassburk och möttes av en otroligt fruktansvärd syn. Hur det luktade från den ska jag inte nämna.Vi såg på Top Model, det är helt bra, synd att det inte går att se på elevhemmet!


Har ju varit på jakt ett tag efter enNokia 7360 Warm Amber Nokia 7360 Warm Amber

Men själva modellen har utgått på alla mobilsäljande affärer här i Luleå, förutom en, men dessvärre fanns den endast i färgen Pink, Powder Pink eller vad den nu heter.

Nokia 7360 Pink


Så då blev det en sådan rosa istället. Den ligger hemma och väntar på mig i Mörön.

Tjingeling, nu ska jag bege mig till ett ack så fruktansvärt prov!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 december 2014 02:21

        Då var man på andra sidan jorden tillslut.  Varit här ungefär 3 veckor.  Känns fantastiskt att göra något annat än Luleå!   ...

Av angelica - 10 november 2014 18:21

Magkänslan har alltid rätt. Ibland går det bara inte att låta bli att vara en idiot. I slutändan var det ändå lika bra!Snart ger jag fingret åt allt här för ett bra tag, det är ungefär det som håller en vid ytan och ingen annan än jag själv som ger m...

Av angelica - 4 november 2014 22:05

        Finns mycket att säga, men blir inte mer. Varför? Magkänslan. ...

Av angelica - 26 oktober 2014 10:47


Av angelica - 28 juni 2014 23:08

Nån här som varit dit?

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards