ANGELICATO

Direktlänk till inlägg 7 december 2010

BIKTA ERA KÄNSLOR OM KISSIE

Av angelica - 7 december 2010 21:40

Det roligaste är att läsa vad andra stör sig så förbannat på!


Jag brukar kolla bloggen, ja. Som jag tidigare nämnt är det intressanta inte vad hon skriver, utan hur folk reagerar på inläggen. Har ni kollat igenom kommentarer någon gång? BRUTALT vad folk hetsar. Samtidigt är det så mycket motsägelse i kommentarerna och i inlägg som folk skriver om henne. Folk klagar när hon klagar på hur folk ser ut och samtidigt klagar folk på hur hon ser ut ? Hycklare? Hur går det ihop? Nu ska vi inte spekulera i hur mycket av det hon skriver är sant, det är inte relevant. Vem bryr sig.


JAG FÖRSTÅR INTE hur man kan ha så mycket känslor för en person som driver en BLOGG. För det är PRECIS det folk har gentemot henne, maassa känslor som de säkert inte ens kan förklara. Antingen för att de inte vill erkänna hatkärlek?avundsjuka? jantelag? Seriöööööst. Jättetöntigt.
Somliga menar att hon bara kommer bli ihågkommen som "Kissie med brösten och läpparna", pga sin förstoring, att de är för stora, skeva och fula. Vad är det för argument egentligen? Folk moralpredikar om att hon är ytlig samt att ytan inte spelar någon roll och att hon gör sig ful. Om ytan inte spelar någon roll varför klagas det då på hur hon ser ut? Alltså spelar ytan roll helt plötsligt?! Sitter folk och skriver såna kommentarer till alla som förstorar något? Tvivlar på att förstoringarna är kärnan till det de stör sig på utan bara något konkret och tillgängligt att klaga på. Enklare att att klaga på det än att fundera på vad som egentligen stör?


Hur kan man störa sig så mycket på en person ?

Nåja, folk skrattar åt henne, jag fnissar åt de. :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 11 september 2018 22:04

Det var ett tag sen. What to do med livet?  

Av angelica - 28 december 2014 02:21

        Då var man på andra sidan jorden tillslut.  Varit här ungefär 3 veckor.  Känns fantastiskt att göra något annat än Luleå!   ...

Av angelica - 10 november 2014 18:21

Magkänslan har alltid rätt. Ibland går det bara inte att låta bli att vara en idiot. I slutändan var det ändå lika bra!Snart ger jag fingret åt allt här för ett bra tag, det är ungefär det som håller en vid ytan och ingen annan än jag själv som ger m...

Av angelica - 4 november 2014 22:05

        Finns mycket att säga, men blir inte mer. Varför? Magkänslan. ...

Av angelica - 26 oktober 2014 10:47


» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se