ANGELICATO

Alla inlägg under november 2010

Av angelica - 6 november 2010 18:54


På fredag sticker vi tre grova skogshuggarnorrlänningar ner till Fjollträsk över helgen!


Det jag förväntar mig är; att jag tappar bort migsjälv, att jag tappar bort de, att de tappar bort mig och att vi hittar varandra tillslut ;] Det blir braaa vaaa.


Gabbis planer är att få träffa en av sina sålda sötisvalpar + att vi ska dundra in på något uteställe, mina planer är att gå på intervju inför ev tvprogram och söka ev djurjobb, Amandas planer är okända och därför väldigt spännande, + annat

Av angelica - 4 november 2010 04:27

Jag brukar sällan kolla på videos eller låtar som andra lägger upp, förutom om jag VET att det är något inom hiphop. Men vafan kolla på rövskon! Tänk vad busigt om den fanns.


Jag dör ungefär.


     


Rövsparkarskolan!

Av angelica - 2 november 2010 23:15


Jag som hade fått en rätt bra uppfattning om Listerine?


Sveriges Tandläkarförbund har ju tagit bort sin logotype från Listerine. Varför? -Det innehåller för lite fluor, och när man sköljer med det efter tandborstning så sköljer man bort den bra mängd fluor som finns i tandkrämen. Det som fortfarande är positivt är att det minskar mängden plack, bakterier i munnen, men om den kompenserar den minskade fluoreffekten finns inte belagt. Tandläkare avråder numer folk att använda just Listerine. Välj något annat.

-Jag kommer köra slut på min nya flaska ändå och sen köra på något bättre. Vi kör på det.

Av angelica - 2 november 2010 00:13

   Klicka på bilden för att snoka vidare!


Har lagt in en sån här vit klumpedunsruta till höger som ni kan se, där kommer jag klämma fram mina fula tankar som jag inte vill/ids nämna i ett inlägg. Slipper ju smutsa ner bloggen med vardagsbajs -> bra. Då vet ni !

Av angelica - 1 november 2010 23:15


Jag gillar påsar.
Nu kom jag ut ur garderoben med den faktan. Det jag vill komma till är att fula påsar gör mig irriterad,
typ systembolagets påsar, de måste nog ha fulast.BRA Carl

Nu kom jag ut ur garderoben med den faktan, eller hur ? Det jag vill komma till är att fula påsar gör mig irriterad och lite äcklad, typ systembolagets påsar, vad hände? Carlings och Apoteket har sköna, de  gillar jag att se på.  Nu är jag elak och tänker inte visa er bilder på de, hihi! Ni fattar väl vilka jag menar.


Av angelica - 1 november 2010 10:15


Stör mig på när folk tror att de är tjocka när de i själva verket bara har otränade magmuskler så inälvorna putar ut.
Själv brukar jag roa mig med att äta och dricka skiiitmycket på kvällarna och sen ställa mig upp och puta ASMYCKET med magen,
då ser det ut som att jag är gravid i 7e månaden eller något. Filmade det en gång men den tog Kristofer bort för det var tydligen

för mycket att lägga upp på bloggen i syftet att roa er; läsarfolket. HAHA. Kanske får filma på nytt i smyg någon svu

llokväll.   


Stör mig på när folk tror att de är tjocka/uppblåsta när de i själva verket ofta bara har otränade magmuskler så inälvorna, den mosade maten i säcken och hela patrasket putar ut! Sen den där lilla "bulldegen" är ju en annan sak och om man har magproblem for real.


Själv brukar jag roa mig med att äta och dricka skiiitmycket på kvällarna och sen ställa mig upp och puta ASMYCKET med magen, då ser det ut som att jag är gravid i 7e månaden eller något. Fast det gör typ lite halvont, haha! Filmade det en gång men den tog en söt person bort för det var tydligen läskigt samt opassande att lägga upp på bloggen i syftet att roa er. HAHA. Jag kanske får filma på nytt i smyg någon mystisk svullokväll. Nåja.


» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards