ANGELICATO

Alla inlägg under oktober 2010

Av angelica - 19 oktober 2010 19:15


Har alltid varit som lite förälskad i de här och nu i vinter är jag riktigt sugen att köpa en. Trivdes bra med min MP3 som jag hade typ 4 år, vägrade släppa taget om lillfan, empin, men den gav upp tillslut. Efter det skaffade jag ingen för jag visste inte vilken ny musikmojäng jag ville ha och sen slutade jag pendla och satt ju mest hemma och musikade. Fixade mobil att lyssna på musik med men jag VANTRIVS med musik på mobilen, jag trivs bara inte med det, blir otålig av någon anledning, småstressad. Zvaaarrrt blire isf.

ANNONS
Av angelica - 18 oktober 2010 20:30

    

    


Den dagen Cola cola kommer med blåbärssmak kommer jag vara happy, happy, happy ! SATAN vad gott det är att köpa slush och välja två smaker; cola och blåbär. Har ni inte redan provat det än, så gör det! Gör det alltid på Blå Gåsen här i Luleå, TRY IT.


Kanske borde prova beställa hem en pump blåbärssmak som de har till slush och pumpa ner i colaflaska ?

ANNONS
Av angelica - 18 oktober 2010 19:15


Jag har en fin sak på tankarna. Samtidigt pågår det ett bråk i mitt huvud, fast det är ju inget nytt, så är det alltid, ibland är det nästan underhållande, jag sysselsätter mig oftast i tankarna istället för att göra något for real? Alltid velat ha och skulle behöva det jag vill ha.


För och nackdelar. Förnuftet slåss mot hjärtat. Jag lipar för att jag vill ha en hund, hur töntigt är inte det kan tyckas. Ältar och ältar. Funderar och funderar om. Planerar och planerar om. Prioriterar och omprioriterar. Vad är frihet? Jag står emot, jag viker. Jag vill, jag kan inte, jag kan, hur går det då? Rädsla kan såra. Vad och vem är starkast?

OLW

Av angelica - 18 oktober 2010 17:15


Vi jobbade i en OLW-monter där vi fick betalt för att äta chips och ostbågar! Eller så fular vi oss bara, skulle vart ett skönt jobb dock. Mwhihih.

Av angelica - 17 oktober 2010 18:15

Etymologi


Husse = Husbonde

Matte = Matmor

Av angelica - 15 oktober 2010 01:08

  


"Varför lever du? Har du tagit beslutet att leva eller stiger du upp på morgonen för att göra det du ska? Har du funderat eller följer du flocken? Du vet vad man ska göra, hur man ska göra det och när. Varför gör du det?


Det känns som att livet är en cirkel där man inte tänker efter varför man gör nästa steg. Man äter, sover, jobbar och tvättar. Man gör saker för att man ska leva nästa dag. Vad ger den där nästa dagen egentligen?

Man gör sånt man tycker om också. Saker man vill göra för att den där nästa dagen inte ska kännas så tung. Man gör saker för att fördriva tiden så att den där nästa dagen snart ska komma. Man gör saker för att planera den där nästa dagen längre fram i tiden."


Tycker om Fannys blogg.. som fan

Av angelica - 12 oktober 2010 21:45


OM NOM MUMS

VÄRMER helst mjölken, eller tar varmt kaffe ->Då blir det lite smält.

Av angelica - 12 oktober 2010 17:15

Mwhahah, men nu när jag ändå kom in på ämnet roliga/äckliga saker i förra inlägget så passar jag på att upplysa er om en annan mystisk mojäng. Istället för stegräknare så kan man köra med Sex Counter, den räknar BPM (Bonks Per Minute). SÅ KLOCKRENT. Grinar lite inombords igen..

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se