ANGELICATO

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2010

FAN FÖR MIN KROPP

Av angelica - 15 augusti 2010 18:45


   Mrs Ögoninflammation !

 

Har haft ögoninflammation och varit förkyld sen slutet av Juli. Nu är det snart borta hoppas jag, försöker låta bli att klia, men huden runtomkring ögonen är helt fucked up. Är mycket röd, ser ut som att jag har rosaröd ögonskugga hela tiden. Flagnar x 1000 och har fått ljusa fläckar där det flagnat som mest. Aningen sårigt mot kinderna och supertorra läppar.   Fru Nässelutslag

 

Får nässelutslag några gånger varje dag. Armar, hals, axlar, mage, rygg och innerlår. Börjat lipa för att jag blivit så frustrerad och äcklad när det blir överallt samtidigt. Kliat fram sår lite varstans, fått världens köttrispa på nyckelbenet från nattens omedvetna kliande.


 Mr Eksem

 

Eksem som vägrar försvinna. Runt hela halsen, uppåt kinderna, axlar, armveck och rygg. Kommer tillbaka direkt jag slarvar med kortison eller slutar med det.


Behöver jag säga att jag känner mig allmänt äcklad ? !


Jag är allergisk mot något men jag har ingen aning om mot vad ! Alltid haft att det kommer och går, men det har eskalerat sen någon vecka tillbaka. Tänkte att det kanske skulle gå över, men icket.. Har en väldigt kändlig kropp som gärna hyperdampar och älskar biverkningar av alla mediciner, överreagerar på stress bla bla bla. Så att jag reagerat mot pollen hela den här sommaren kanske satt kroppen på högvarv och att den inte tål retningar på något vis.


Mami o papi typ förbjuder mig att äta allt nu, gå ner på noll. Bara äta sånt som min brorsa kunde äta när han var liten (han var läskigt allergisk). För att sedan introducera "nya" saker och se vad som får utslagen att blossa upp. Godis och drickor med mkt färgämnen har jag märkt ger det iaf, så åt helvete med sånt nu.


Allergitest behöver jag också göra, mot allt möjligt, fågel, mjölk, vete blablablal.


 
ANNONS
 
Bella

Bella

15 augusti 2010 22:10

Nej vad jobbigt! Låter ännu värre när du skriver det också - allt på samma ställe. Det är verkligen botten att inte veta vad sina problem beror på. Sedan om man älskar mat så gör det ju inte saken bättre att hålla på och utesluta allt typ. Hoppas det löser sig!!!

http://Jzza.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 11 september 2018 22:04

Det var ett tag sen. What to do med livet?  

Av angelica - 28 december 2014 02:21

        Då var man på andra sidan jorden tillslut.  Varit här ungefär 3 veckor.  Känns fantastiskt att göra något annat än Luleå!   ...

Av angelica - 10 november 2014 18:21

Magkänslan har alltid rätt. Ibland går det bara inte att låta bli att vara en idiot. I slutändan var det ändå lika bra!Snart ger jag fingret åt allt här för ett bra tag, det är ungefär det som håller en vid ytan och ingen annan än jag själv som ger m...

Av angelica - 4 november 2014 22:05

        Finns mycket att säga, men blir inte mer. Varför? Magkänslan. ...

Av angelica - 26 oktober 2014 10:47


» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se