ANGELICATO

Alla inlägg under april 2010

Av angelica - 21 april 2010 20:55

GOOGLAD.NU


Är hemsidan som Kissie nämner just nu i sin blogg, där man kan se hur många som googlar ens namn/nick. Fast jag har sökt på massor där det bara blir någon form av fail, tror det är när det är för lågt antal. Då vet ni !

ANNONS
Av angelica - 20 april 2010 18:00

Fick en kommentar om att en hemsida söker Luleås bästa blogg. Hur som helst så kan man nominera sin egen eller någon annans blogg, från Luleå då såklart. På söndag 25 April är sista dagen att skicka in och nominera bloggar. Vad jag fattat så har ju inte själva tävlingen/röstningen kickat igång än utan bara det att man ska skicka in sin favorit.


"Nu är det dags att utse Luleås bästa blogg! Vinnaren kommer att få fantastiska priser! Nominera din favorit genom att skicka blogglänken till info@nightlife.se"
 

ANNONS
Av angelica - 20 april 2010 03:05


Akon - Clap Again är ju farligt bra..


Men jag grinar inombords efter att ha fått reda på nedanstående låt.


New Kids On The Block - Click Click Click


FAN också, nu har Fucking Monkey-Akon lurat mig. JAG HAR LEVT I LÖGN. Han vill bara jävlas, den karln. Kunde de inte bara ha skrivit nånting remix eller nå. En liten hint bara. För jag trodde ju att beatet och allt var NYTT och EGET-påkommet. Det är ju det som gör låten härligast, orkaaa. Satans vilket i-problem. Säg att jag har f e l ?Av angelica - 20 april 2010 01:22

  ♫ Chiddy Bang - Opposite Of Adults

♫  K'naan - Does It Really Matter

Army Of The Pharaohs - Drenched In Blood

Av angelica - 19 april 2010 12:39

Kommer bli så kul att få vara med i Isabells sista visning, fast jag vill inte att visningarna ska ta slut! Kanske får vara med i en helt annan som ev kommer att planeras, hihi.


Kom och kika vettja ?

Av angelica - 18 april 2010 20:42


Nu blir det rebus!  Länge sedan jag såg någon ny busig, den här har jag missat fram tills idag på fcb ;)


Av angelica - 18 april 2010 20:09

Av angelica - 18 april 2010 18:46

Jag tänker inte tjata om någon vulkan på Island eller om nitar är ute eller inne. Jag tänker tjata om min jävla choklad helt enkelt.
Idag när jag var på en av de dagliga kylskåpsrundorna så fann jag en choklad, Brejk. Det är choklad med puffar samt kola längst in. Eftersom den låg i kylskåpet så ville jag inte äta den direkt för det smakar bajs. Därför stoppade jag in bitarna i mikron på totalt 22 sek. Den kändes inte riktigt rumstemp än utan snarare kall men jag lyfte ut biten ändå för att smaka.


Vad händer? -JO CHOKLADDJÄVULEN GÅR AV OCH KOKANDE LAVA SIPPRAR UT PÅ MITT LILLFINGER. Jag tänkte inte på att det var kola inuti den så jag fattade inte vad som gjorde ont heller, kolan rann ut bakom biten så jag såg det inte direkt. Så jag stod där ett par sekunder som en fåne och tjöt. Sen klickade det till. Kan tillägga att jag brände mig på formen till en kladdkaka på samma ställe för några dagar sen.


När någon stoppar CHOKLAD I KYLEN, så dumförklarar jag deras beteende. Man borde veta med rent allmänvetande att choklad smakar sämre i kall form än om den legat i rumstemperatur. Varm mat upplevs oftare som mer smakrikt. Alltså ska väl fan inte choklad ätas kylskåpskallt. Äter man då choklad som legat i rumstemp så exponeras smakerna rejäla snäpp mer.


Pratar man om någonting så ska man kunna styrka det med något så här har ni ett litet urklipp från en hemsida om chokladprovning "Chokladens temperatur är mycket viktig för den totala smakupplevelsen. Har chokladen förvarats för kallt så kan smörigheten och sötman tonas ner, syrligheten tonas fram och bitterheten och brytbarheten påverkas. Förvara choklad i 18°C, inte i kylskåp eller nära element."


Grattis

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se