ANGELICATO

Alla inlägg under mars 2010

Av angelica - 5 mars 2010 16:15

IDAG är en dag att minnas? Förhoppningsvis kommer jag att få mig några "smugglade" burgare från McDonalds av en hemlig person. För min mage är MYCKET villig för ätbara ting.


Dock fattar jag inte grejen med saltgurkan som hes på vanligen, det smakar ju bara weird! Ni som gillar saltgurkan är sämst.

ANNONS
Av angelica - 5 mars 2010 14:15

Inlägg på ert önskemål.

Mer än ofta upplevs det som att korta tjejer har monopol på att bära högklackat.


Titt som tätt droppar det in frågor om längd av längre tjejer som känner sig lite vilsna vad gäller sin längd och skor. Frågorna är framförallt hur man ska må bra över sin längd och hur man vågar ha de skor man vill ha. Ofta kan jag läsa om tjejer som knappt är över 170 och har komplex, även fast medellängden för tjejer är runt 165. Själv är jag 180 och trivs fint med det. 


Förut kände jag kände mig inte alls bekväm med klack i någon form eftersom jag kände mig nog lång och det bara var jobbigt att titta ner på alla, samt orkade inte ta blickarna. Det känns som att fler använder klack nuförtiden, iaf i min åldersgrupp såklart eftersom vi är äldre nu. Därför orkar jag inte riktigt bry mig längre utan har det när jag känner för det. Sen är ju även långa tjejer faktiskt råsnygga med klack.
Denna vinter köpte jag mina första riktigt högklackade skor på 13cm. För att komma till den punkten att jag "vågade" ha den längden började jag med låg höjd. Ca 3 cm till vardags, sen 7cm till fest, därefter 7cm till vardags. När jag började med 13cm så hade jag de endast till fest med tjejer i min egen längd som också hade högklackat samtidigt, som ett stöd ungefär. Samtidigt tycker jag det är viktigt att skorna är stabila så du inte behöver oroa dig om att var Bambi på hal is. Annars hade jag aldrig fått för mig att våga.. Till vardags blir det lågt eller 7cm vissa gånger, fast jag tycker inte det är så praktiskt så då blir det inte så mycket.


Tjejer brukar vanligtvis inte växa mer än fem cm efter att de fått sin mens, om jag minns rätt. Kan vara bra att veta eftersom att vissa har ångest över att bli längre även fast de är 18 år, något som bör vara helt onödigt.


Hej, fula skor !


Hur som helst har jag aldrig riktigt blivit dåligt bemött gentligen när det gäller klack även fast jag är relativt lång utan. Det enda jag kan tänka mig är att vissa killar med svagt psyke sagt att de inte tycker om tjejer som är längre än de, ni vet typiska såna där machokillar med pumpade muskler och mogen som en barnunge. Somliga tjejer kan ge suriga blickar också. Det enda jag riktigt stör mig på är LJUDET av skor med klack, lever ju om så förfärligt när folk går i de, äcklas djupt faktiskt!


Snarare tvärtom får man bara höra roliga saker, under en utekväll blir man i viss mån nästan irriterad över att så många framförallt tjejer kommer fram och säger fina saker tillslut, fast glad det blir man ju.


Längd verkar vara ett känsligt ämne även att läsa om, otaliga klagomål har trillat in sist jag skrev om fördelar med att vara lång, även fast jag matade fram nackdelar om det i ett annat inlägg. Vissa tål ingenting, patetiskt..!Fördelar med att vara lång

Nackdelar med att vara långANNONS
Av angelica - 4 mars 2010 13:15

När man var yngre tycker jag det var oftare man riktigt störde sig på folk, lättare att tänka "fyfan vad äcklig person, dö".. Det är inte lika många jag stör mig på nuförtiden, tack och lov.


Däremot finns det en viss "egenskap" som jag under en nu längre tid hakat upp mig nå DJÄVULSKT på gällande ett smärre hatobjekt.


SLUTA: Bjuda ut dig själv. Försöka visa din string. Kläcka ur dig äckliga kommentarer om sex. Söka sexuell bekräftelse från alla som ser dig. Sluta, för ingen förstår vad någon ser i dig.


Sluta testa gränserna, annars får jag vansinnesutbrott någon gång, och inte för mig själv..

Av angelica - 1 mars 2010 18:03

Neil Patrick Harris

Jag har inget emot bögar men jag tycker det är rätt fascinerande.

 

- mest känd som Barney Stinson i How i met your mother.

Hade man väl aldrig kunnat tro, någon mer som missat detta ?

David Burtka verkar vara hans bf.


Av angelica - 1 mars 2010 01:21

Finns att spela här för er själar med lite att göra!


» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se