ANGELICATO

Alla inlägg under mars 2010

Av angelica - 22 mars 2010 22:15

Glöm inte anmäla er till VECKANS BLOGG på facebook! Här kan ni göra det.


Denna vecka (12) gäller det att samla ihop flest röster, alltså "gilla". Alltså, den som fått flest att gilla din länk/din blogg vinner. Därmed bör det löna sig att bjuda in exvis dina läsare/vänner.


Lycka till!

ANNONS
Av angelica - 22 mars 2010 21:45

Jag bloggade tidigare om den här kroppsmålningen fast hittade den i mycket bättre kvalla nu så det var glatt.


Tidigare lade jag upp några till i ett annat inlägg som ni kan kolla om ni missat.


Hur som helst så hittade jag nu en till liknande,  fast med ett tigeransikte OCH bilder från under arbetet, kul att se det också !När jag såg bilden då den var klar så tänkte jag verkligen inte på att det var tre personer inblandade i målningen, fattade först när jag såg förebilderna.

ANNONS
Av angelica - 22 mars 2010 18:15

Jag fixade till byxorna genom att bara klippa glepor. men det vart inte den effekten som jag ville ha med de ljusrosa leopardfärgade leggingsen, så tog ett par knallrosa under istället, myyycket bättre! Skulle gärna fästa en samling blingstenar men det vet jag inte vart det finns så det får vara so far. Första inlägget om dessa finns här.

Jag gillarT !

Av angelica - 22 mars 2010 07:15

Jag har visat tre av dessa för länge sedan, nu har jag hittat mig en fjärde favorit som jag kommit ihåg att klippa ut, så nu är det dags igen! Det är inte inte alla som förtjänar en plats på väggen så därför är de så få, hihi. De är i favoritordning!
Denna om tv-serien är den nya i minikollektionen.

PIC

Av angelica - 21 mars 2010 23:00

 


Av angelica - 21 mars 2010 21:00

När någon främling skickar vänförfrågan eller addar på msn så frågar jag iregel alltid "ang vänförfrågan - känner vi varandra?" En nöt pratade om att han "hade det bra ekonomiskt och skulle kunna ge mig allt jag behöver" WTF liksom? Han läser eventuellt detta men fuck it. Orka förfölja en från bloggen till msn och sen till fcb?! Får alltid samma korkade svar "Lära känna varandra" och när den här nöten gick mig på nerverna så gick det som följande:


Jävla nöt. Han svarade iaf inte på det sista, -skönt.

Av angelica - 20 mars 2010 19:45


Gordon Ramsey accosieras ju med sina rynkor. Dock har han nu fixat de med laserkirurgi. Anledning ? -"Det finns en gräns för hur mycket skit man kan ta. Jag vaknade upp på morgonen och Matilda, min dotter, försökte klämma in mynt mellan mina rynkor." HAHA så underbart alltså. - Aftonhoran.

Av angelica - 18 mars 2010 16:15

Nu har jag fixat och donat, knepat och knåpat i PS hur jag vill att håret ska se ut i slingor. Tycker att det vart otroligt rånice ! 

Tog inte någon bild på mitt eget att pyssla med eftersom de här två funkde fint att pyssla med. Ser ju nästan ut som mitt, förutom slingorna hihi. Nu fattas det bara att skriva ut bilden och ta med till frissan. Tänkte kapa 4cm på längden också eftersom det var ett bra tag sen jag klippte mig nu. Bla, bla, bla. Ni kommer älska min videoblogg (LOL) som jag har i tankarna. När den kommer det vet bara getterna, eller?


Just nu är jag i stallet med en kär vän och ska rida, tidsinställt ftw.

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se