ANGELICATO

Direktlänk till inlägg 10 februari 2010

BRA ELLER DÅLIGA FÖREBILDER ?

Av angelica - 10 februari 2010 17:45

              

Kan man hävda att en känd person måste vara en "bra förebild" ?


-Bloggar

Ser det överallt på bloggar, direkt de skriver eller lägger upp en opassande bild så är moraltanterna där och wainar. Är man rädd att exvis ens barn ska ta efter opassande gärningar så bör man väl ändå ta ta i roten och uppfostra ungjäveln istället för att kasta över det ansvaret på diverse randompersoner som råkar vara kända? Ser en person upp till korkade saker så är väl antagligen personen korkad i sig ändå, om ändå naturen kunde sålla bort dessa!-Modeller

Sen det här med exvis modeller. Att gina tricot byter modell nu är ju ingen nyhet längre. Att klaga på att den nya modellen är för smal, vad är det för trams? Det finns olika kroppstyper, vissa är smala, andra är mindre smala, och det hamnade på en smal modell, liite mindre än den förra. Hade det vart en fet modell, skulle folk varit nöjda då, som att det är hälsosamt att vara fet?


-Idioti

Bara för att hon är modell för gina, gör det henne till en förebild?! - Det är ju REN IDIOTI. Man ska väl ändå kunna sålla bort vad man ser upp till själv och inte bara "jaha nu ska jag se ut sådär, fan". Isf borde jag väl se upp till HITLER, han var ju stor, åååh Hitler, jag ska bli som Hitler..!


-Perfektion

Vissa säger att man inte ska behöva sträva efter att vara "perfekt". Att de smala modellerna gör att folk mår dåligt, men om alla modeller ersätts med liite större modeller så kommer folk ändå bara jämföra sig med de och ändå må dåligt.


-Evolution

Jag tycker iaf inte att man ska slänga upp modellbilder på just tjocka människor. Skulle folk få för sig att se upp till de så vet vi ju x antal kilon skulle fastna på var och varannans kropp. Evolutionen gör oss bara fetare för var dag, det är fan inte evolutionsmässigt okej att vara fet, det blir människans undergång...


-Lathet

Kanske är det så att de som klagar på att vissa är dåliga förebilder vill ha ett enklare och närmre "mål", att de helt enkelt inte orkar med vägen till målet?


Fame

Bara för att en person är känd ska det inte betyda att den ska vara en förebild, hur korkad får man vara när man ber kända personer vara bättre förebilder? Är en person inte riktigt en bra förebild så är det väl ändå enklare att bara se på personen som en dålig förebild istället, ska det vara så svårt ? Man kan ju inte gå runt och se kända personer som bra bara för att de syns. Idioter.


 
ANNONS
 
malin

malin

10 februari 2010 21:54

att folk tar efter kändisar och förebilder är ju knappast någon nyhet och jag tror inte det har att göra med hur bra uppfostran man fått heller. vissa är ju mer lätt manipulerade än andra, vissa vågar inte stå för vad de tycker utan följer strömmen, vissa finner bara vissa personer inspireras bara av kändisar utan någon speciell anledning. så jag tror inte det är så lätt som man tror. man kan ju inte styra hur en människa tycker precis :)

http://mawhlz.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 11 september 2018 22:04

Det var ett tag sen. What to do med livet?  

Av angelica - 28 december 2014 02:21

        Då var man på andra sidan jorden tillslut.  Varit här ungefär 3 veckor.  Känns fantastiskt att göra något annat än Luleå!   ...

Av angelica - 10 november 2014 18:21

Magkänslan har alltid rätt. Ibland går det bara inte att låta bli att vara en idiot. I slutändan var det ändå lika bra!Snart ger jag fingret åt allt här för ett bra tag, det är ungefär det som håller en vid ytan och ingen annan än jag själv som ger m...

Av angelica - 4 november 2014 22:05

        Finns mycket att säga, men blir inte mer. Varför? Magkänslan. ...

Av angelica - 26 oktober 2014 10:47


» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se