ANGELICATO

Alla inlägg under december 2009

Av angelica - 20 december 2009 17:00


Nu är det dags att hylla och ämnet blir vänner!


 


Homies 4 life?

Det här med vänner skrivs det mycket om, vissa har vänner som sviker, pratar skit och bara är allmänt dryga. Andra är den som klagar på sina vänner, som aldrig är nöjd med de i sin omgivning och försätter vännerna i svåra situationer, utan egentlig anledning. Kombinationerna är oändliga.


  Pålitliga.


Måste nog vara det viktigaste och därför är detta i regel alltid med när det skrivs om "bra vänner". En vän ska inte hugga dig i ryggen. Viktigaste delen i längden.


 1+1=2         Okomplicerade.


De som inte ifrågasätter eller sönderanalyserar varje mening du säger. Som känner lugnet och litar på att du varken menade något illa eller har någon mystisk baktanke med det hela. Du behöver inte heller "väga varje ord" du säger eller tassa på tå runt personen för du vet att misstolkningarSläpper in dig.


Vissa vill inte släppa in någon inpå livet och då blir det svårt att avancera framåt i vänskapen. Så jag hyllar de som verkligen inte är rädda att dela med sig av det personliga, själv tycker jag att det blir så mycket enklare att umgås om man vet att personen inte håller undan sina tankar. Det blir ju både intressantare och mer givande. Ytliga vänner är svåra vänner in my opinion. Självklart ska man ge varandra utrymme.


Mjuka krav.


Du ställs inte mot väggen för minsta lilla och incidenter blåses inte upp till något större än vad de egentligen är. Även fast det kan ha gått en rejäl tid sen ni träffades så är det ingen som anklagar varandra för det, utan man tar vid där man var sist. Du känner att du inte har något att bevisa hela tiden, utan att vänskapen kan blomstra utan ständigt påtagliga betyg.
Vänner är som underkläder = de är alltid nära dig.

Bra vänner är som kondomer = De skyddar dig.

Bästa vänner är som viagra = De reser dig upp när du är nere.Vad är en bra vän för dig ?

ANNONS
Av angelica - 19 december 2009 19:38


Har kärat ner mig och sitter och funderar på om jag ska beställa eller inte. Är ju ganska sparsam av mig och får dåligt samvetet vid slöseri, men ändå. Har ett par leggings på posten också, bleh.

ANNONS
Av angelica - 19 december 2009 18:58Jag har ett bra tag varit sugen att pierca tragus. Ni ser på bilden. Hur som helst stötte jag på ett problem idag när jag läste en blogg: MUSIKEN. Hur ska man kunna lyssna på musik med typ in ear utan att det typ skaver eller gör ont?


Någon som har erfarenhet ?

Av angelica - 19 december 2009 18:30


Dagens FAIL


Vaknade och ville ha godis.

Gick till affärn.

Vart sugen på chips så köpte chips.

Kommer hem och vill ha godis igen.


Orkar inte gå tillbaka!

Av angelica - 19 december 2009 14:17

Nu till våren blir det fullt upp med modevisningar!

  • Boden för Isabells UF
  • Kulturens hus för Isabells UF
  • Kulturens hus för Fashion for charity

Det blir kul, kul, kul!

Av angelica - 18 december 2009 08:56

 


Jag hade tänkt kolla på nya BHar men inte fan går det nu iaf! Det känns och ser ut som att jag har implantat för de är så jävla svullna, de är sig inte lika! faan vad sur jag blir, går ju inte prova och hitta rätt bh om de är helt mysko tillfälligt! ONT gör det också. Japp då vet alla det, grattis och förlåt!

Av angelica - 18 december 2009 08:44


Såna här julkort hade jag velat få!
Ä L S K A R  D E


ps. tråkigt att bloggplatsen strulade igår, för då hade ni fått se de tidigare!

Av angelica - 17 december 2009 19:33


Lade nyss en fet beställning på fem par skor! Själv ska jag ha ett par av de och fyra andra tjejer ska ha de andra. Ville ha de längst till höger först men de tog slut i min storlek! Så körde på de i mitten istället. Priset? ca 80 dollar FÖR ALLA FEM inkl frakt!


Bara därför låter jag detta ytliga nämnas i bloggen.

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se