ANGELICATO

Direktlänk till inlägg 20 november 2009

INSPIRATION TILL MARDRÖMMAR

Av angelica - 20 november 2009 11:30Min hjärna och jag. Mardrömmar.

 

Efter att ha levt med bara mardrömmar i snart två år (efter årsskiftet) så har jag märkt att hjärnan börjar få brist på mardrömmar att producera. Alltmer oftare tar den inspiration direkt från det jag läser eller ser.

Exempelvis igårmorse fick jag två sms med mellanrum imorse, och efter varje sms så somnade jag om och hade mardrömmar om det som stod i smsen. Ett sms gällde om någon som skulle kunna vara med i modevisningen. Då drömmer jag att den kompis jag ville skulle modella har tagit med sig en stooor och feeet äcklig tjockis som hon fått för sig också ska vara med. Katastrof tänkte jag, hon kommer ju inte kunna ha kläderna. Hur berättar jag det här? Slutade med att min vän och tjockisen blev sura och smet ut bakvägen.

I perioder är de extremt hemska, som denna "jag tittade in i krematorieugnar, sekunden senare var jag jagad av halvkremerade människor." Hur kul är det att se grillade människor och dessutom mitt framför ansiktet?


 Sömnparalys.

 

Någon som haft det? Sjuuukt vidrigt. Haft det ett par gånger. Under en sömnparalys har kroppens muskler kopplats bort samtidigt som man befinner sig i ett väldigt medvetet tillstånd. Som att man vaknat, men inte kroppen. Man är inte helt vaken men fullt medveten om sin situation, att man ligger i sängen, men inte kan röra sig och ofta inte heller andas. Hej paniiiik!


Less.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katrin

21 november 2009 13:36

Välkommen till klubben, eller det är nog du som ska välkommna mig. Detta har fan pågått i ett par månader för mig nu, kan man gå till en läkare och säga "gör så att jag inte kan drömma mardrömmar nån mer" Haha, vaknade två ggr igår av ren panik och för att jag skrek, Inte kul.

 
angelica

angelica

21 november 2009 15:27

Vet inte om man kan gå till läkare, de skickar en nog till en psykolog :O blev rådd att gå till nån sån för ett bra tag sen, men känns så overkill på nå sätt :S

hujja jobbigt jobbigt, hoppas ditt tar slut så att det ör tillfälligt och inte fortsätter som för mig :(

http://angelicato.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 11 september 2018 22:04

Det var ett tag sen. What to do med livet?  

Av angelica - 28 december 2014 02:21

        Då var man på andra sidan jorden tillslut.  Varit här ungefär 3 veckor.  Känns fantastiskt att göra något annat än Luleå!   ...

Av angelica - 10 november 2014 18:21

Magkänslan har alltid rätt. Ibland går det bara inte att låta bli att vara en idiot. I slutändan var det ändå lika bra!Snart ger jag fingret åt allt här för ett bra tag, det är ungefär det som håller en vid ytan och ingen annan än jag själv som ger m...

Av angelica - 4 november 2014 22:05

        Finns mycket att säga, men blir inte mer. Varför? Magkänslan. ...

Av angelica - 26 oktober 2014 10:47


» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se