ANGELICATO

Alla inlägg under oktober 2009

Av angelica - 13 oktober 2009 17:15


Mer sällskapssjuk fågel får man leta efter.

Den är så otroligt sällskapssjuk att den sover med mig på natten numera. Inatt sov den hela tiden på min hals! Det känns som att ha fått tillbaka Lili, min förra undulat. Helt obeskrivligt underbar känsla. Just nu sitter den på min axel, tryckt mot halsen, putsar mitt hår och hud. Mysigt som bara den.


Däremot låter den fruktansvärt mycket, ett skärande skri som bedövar och susar i öronen. Fast den har börjat härma ljud från mina undulater, arten är ju inte så vältalig av sig men den försöker iaf. Hyschar man den blir det värre.Den gör lite allt möjligt hyss; hoppar in i kylskåp, ner i diskhon, biter på allt papper den ser, följer efter folk ända in på toan. Mycket fågel i litet format. Den ska vara i händelsernas centrum!Kan ni förstå att den förra ägaren släppte ut den och inte ville veta av den ?!

Men han måste ha varit otroligt engegerad och hängiven i fågeln med tanke på hur tam den är.

ANNONS
Av angelica - 13 oktober 2009 00:26

Kristofer drog med mig till sitt collegehäng lr vad man nu kallar det.

Detta är resultatet!


Det här är inget annat än brutalt!


Btw, han har faktiskt en partyhatt mellan benen, så riktigt naken var han ju inte som tur är!Bilderna får tala för sig själva!

Det fanns typ inte en enda torr fläck på golvet eftersom det hälldes öl/cider i princip på allt och alla. Efteråt delade jag och Kristofer på en taxi med några råtrevliga utlänningar som vi drog till nått uteställe med.


ANNONS
Av angelica - 12 oktober 2009 15:30

 

Inför fotografens ögon förvandlas hundarna till ett slags levande skulpturer med klippning, infärgning, fjädrar och andra tillbehör. Allt för att få till dessa effekter.

 

Av angelica - 10 oktober 2009 18:15


"Chako Paul City/Shakebao"UT OCH LETA NU ALLA SINGEL-LEBBAR

hihi

Av angelica - 10 oktober 2009 16:44

 

Man kan väl säga att jag har någon form av internetförbud/bloggförbud nu i helgen!


 lk_jagochkristofer


För jag är med Kristofer och vi ska på PARTAJ!

Av angelica - 9 oktober 2009 20:00
-Här är alla kroppstyper välkomna - oavsett längd eller storlek! De som blir utvalda får vara med i modereportage i veckoRevyns tidning.


  • Du ska vara utåtriktad, fotogenisk och älska att stå framför kameran samt vara punktlig. I arbete ska du också tåla tuffa arbetspass och kunna ta direktiv.

Här kan ni läsa mer om hur ni ansöker!


Däremot har de gjort en FAIL "tänk på att bilderna ska vara lågupplösta och tydliga". Eh va, bilderna ska väl ändå vara HÖGupplösta!

Av angelica - 9 oktober 2009 11:45

Att bli en toffel..


Du kanske inte vill följa med dina fina partypinglor ut på krogen varje gång.


-Utan det finns någon annan mycket speciell person som tankarna längtar till. Du känner dig kanske inte heller ens riktigt närvarande när du väl följer med ut i svängarna, tankarna vandrar iväg och ett sting av längtan svider till vilket får dig att kännas som en hycklare, som att du gör fel i att följa med ut när du egentligen gärna hade myst med den vackra människan. Så kan det bli.cocktails.jpg cocktails image by seera-sama

Men vad händer då med partypinglorna?


-Jo, de känner sig åsidosatta och överkörda. Ett i deras huvud påhittat "bye bye fuckers" kan börja eka i deras tankar. De blir "nummer 2". Från att varje gång höra av sig när något kul är i sikte så trappas det ner eftersom de vänjer sig att alltid få ett nej tillbaka. Du är inte längre en att räkna med. Du har transformerats till en toffel.


"Vad ska man göra när toffeln vill komma tillbaka och börja umgås igen, ska man säga nej?"

-Nej, det tycker jag inte. Det vore inte att kalla sig en äkta vän i mina ögon. Man kan glida isär, men bryr man sig verkligen om sin toffelvän och gillar att umgås med denna så är det inget annat än rätt att knyta åter där man slutade. Tofflande varar inte förevigt, det mjuknar. Så var inte för hård, men man ska visa toffeln om man är missnöjd, för annars kan denne tro att ingen bryr sig. Det kan ju faktiskt vara så att ett break ger motivationen att hitta varandra igen.


Släpp inte det sociala livet bara

-Bli inte så obehagligt bekväm.Att toffla är inget att sträva efter, man kan ha både och, för det är så mycket mer givande! Tänk på det. För har du otur så finns ingen kvar tillslut. Ta inte dina vänner för givet heller, utan vis de den respekt de förtjänar. Det finns ju så mycket att göra mer än att toffla på heltid. Tillägnat alla tofflar i världen, stora som små.


Puss och porr ! 


Av angelica - 8 oktober 2009 20:15

Det jobbigaste jag någonsin gjort i hela mitt liv, men det bästa.

Har jag redan förträngt den negativa "aldrig-mer-känslan"? Ja jag antar det!


Jag och Gabriella (som gick på Grans Naturbruksskola med mig) funderar starkt på att dra dit på obestämd tid efter årsskiftet. Boka biljetter dit och boka hem när vi inte orkar längre. Om inget annat fränt dyker upp.


Är det någon som är sugen att joina ?

SOS Animals Hemsida


Oktober förra året

Inte var man ensam nej!


Helenas egen vovve som var mindre än ett mjölkpaket typ

OBS - Mus/rått-safari i köket. Musen nedan sitter på gasolspisen.Här fick vi tvätta oss ofta eftersom det antingen inte fanns nå vatten i duscharna eller varmvatten.


Sos animals - The Movie

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se