ANGELICATO

Alla inlägg under oktober 2009

Av angelica - 23 oktober 2009 11:45

 

Vilka föredrar ni?

 

 

Uggs eller foppatofflor?


ANNONS
Av angelica - 23 oktober 2009 08:15

Bespar er!


Hör och häpna, men jag har i brist på annat lyssnat på alla 49 versionerna av tutti frutti på spotify. Inte hela låtar såklart, det var för mycket gubbe-försöker-vara-sexig-låtar.


Så för att ni inte ska slösa tid på samma sak:


ANNONS
Av angelica - 23 oktober 2009 01:46

Följ min blogg med bloglovinHar märkt att efter jag bytte från "efternamn" från bloggagratis till bloggplatsen så hängde inte bloglovin med. Så alla som följer följer mig på den gamla addressen kan byta till den nya. Bara att klicka på länken ovan.Me unt Colleen

Av angelica - 22 oktober 2009 21:15

 Är du blockad på msn?

 

För ett och ett halvt år sedan så publicerade jag detta inlägg om en sida där man kan se vilka som blockat dig på msn. Eftersom jag hade provat det och det verkade fungera. Än idag får varje dag mängder av besökare till just det inlägget! Det är många som är nyfikna och många som inte riktigt tänker sig för vad de egentligen ger sig in på.

 Dåligt val att kolla efter!

 

Den fungerar? MEN, gör det INTE. Eftersom man ger ut sitt lösen (åsnedumt) så får man såklart problem. De ändrar msn-namnet till 'whos blocking you' OSV, ehuru du gång på gång ändrar tillbaka namnet så fortsätter det. Skämmigt eftersom alla ser det på din lista. Som ett och annat stolpskott.

 Kontakter is the shiet

 

Som tur var så fick hjälp av min kusin att få bort viruset. Laddade ner något program som jag inte minns, men alla har ju inte samma tur. Så jag råder er som sagt att inte göra det, även fast ni är sjukt nyfikna.

Av angelica - 22 oktober 2009 18:00


-Fördelar-

(Med att som tjej vara längre än de medellånga)


1.   Snyggt.

En lång person bär oftast upp kläderna bättre. Inga korta korvben här inte och snygga spiror är aldrig dåligt. Vilket ofta ger komplimanger. De flesta större modellerna är just långa.


2.   Praktiskt.

Man ser ju högre upp och har också lättare att nå saker, så ofta behöver ingen stol hämtas och man behöver inte be någon annan om hjälp. Så man blir väl aningen mer självständig också på den punkten. Dessutom brukar större händer vara  ett faktum, så man bör ju få bättre grepp om allting.


3.   Inger respekt.

Med längd kommer också ansvar, du utses oftare till "den mer vuxna och rediga" eftersom längd ofta symboliserar just vuxen. Längd ÄR makt! Det är inte heller lika inbjudande att ge sig på en längre person. Så ett litet övertag har man. Dessutom är du inte heller den lilla irriterande personen.


4.   Underlättande.

Det är lättare att se vid folksamlingar, vilket är bra vid konsert! Är man dessutom två långa personer så behöver man bara titta ovanför resten av skallarna för att hitta varandra. Du behöver inte heller sträcka på dig eller hoppa för att se om något är i vägen. Utöver det är det närmre till pedalerna på bilen, skönt ju.


5.   Bättre att pussas med pojken.

Det är skönt att vara i samma längd som pojken, behöver inte sträcka sig eller stå på tå för en puss och han behöver inte böja sig som en och annan krokig banan heller, lovely! Därför är det skönt att jag är lång såklart.


6.   Ego boost!

En hel del kortare tjejer avundas längden och det känns ofta bra, att man själv inte sitter i den sitsen. Att de aldrig heller kommer få den längd  ditt genetiska arv gav dig utan att sätta på sig skyhöga klackar är kul. Man märks också mer. Känner du att någon försöker "äga" dig eller sätter upp sig så kan man alltid titta lite extra ner med huvudet för att försöka få personen känna sig mindre och sämre, haha sad but true men det är effektivare än ni tror.


7.   "Behöver" inte högklackat.

Har redan permanent högklackslängd så det säger sig självt. Mindre onda fötter och mer party? Många gånger märker man att det första framförallt tjejer gör när de ser en på exvis stan är att kolla ner på skorna - Har hon klack eller är hon faktiskt lång? En vän till mig i min längd märkte att hon ofta får sura blickar efter det?


8.   Lättare att ljuga upp åldern några år vid behov.

Där kommer vi igen till det med vuxna, för man ser ju just äldre ut när man är lång. Alltid bra?


9.   Hög gånghastighet.

Behöver inte se ut som en stressad råtta när det är bråttom. Här är det lugna älgkliv som gäller och är det riktigt, riktigt bråttom, ja, då går det verkligen undan. Kan ha en normal promenad när de andra lägger i en lite högre växel.


10.   Mindre risk för viktkomplex?

Kan gå upp i vikt utan att det syns vidare mycket eftersom det finns mer att fördela det på. Anledningen till att långa ofta är smala. Har ju vägt 7kg mer än jag gör nu för ett tag, men det var ingen som riktigt reagerade på att jag hade gått upp? Däremot om en annan tjej hade lagt på det så borde det ju synas rejält?


jagpåhm

Fuck you bitch my shoes are brand new

Av angelica - 22 oktober 2009 08:45IDAG ÄR DET CAPSLOCKENS DAG OCH ANGELINA LINDGREN FYLLER ÅR!

GRATTIS FÖRFAN

Av angelica - 21 oktober 2009 23:15

 

13 plats. Det tar sig.

Av angelica - 21 oktober 2009 23:00


Tack vare en kommentar så hittade jag en bild på hur jag skulle vilja ha håret om jag byter från svart till något annat! GRYMT SNYGGT -->


Eftersom jag har just kolsvart hår (mitt naturliga är brunt) så är det inte det nyttigaste för håret att byta hårfärg och inte heller det enklaste. Jag orkar inte med årslånga projekt att ljusa upp med slingor heller. Att det är långt försvårar också, eftersom det skulle slita så mycket på håret. Vill inte förlora de långa längderna ju.


Därför är det som på bilden suveränt ju? Mörkt i längderna så man slipper nöta på de. Däremot skulle jag vilja ha lite mer mörkt runt ansiktet vid luggen. Mot våren?
» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se