ANGELICATO

Alla inlägg under mars 2009

Av angelica - 25 mars 2009 19:36

 

Tycker båda ser chill ut, för att vara något som jag egentligen inte brukar kolla på samt att de är ljusa.

Den högra är snyggare i svart och jag gillar det fluffigt hängande och den feta rosetten som är så fet att den knappt syns.

Den vänstra är mmmm svaaaart överst...


Däremot dregglar jag nu över två definitivt snyggare på favvosidan (Som jag verkligen inte kommer lägga ut här. Sug på den ett tag ni, för jag är så rädd att de ska ta slut)

Varav en är den vita jag bloggade om i förra inlägget och den andra är både svart och vit.


Det jag tycker om med mina två nya vilja-ha är att de sitter betyyydligt tajtare, vilket är mer i min smak än ovanstående. Fast jag gillar puff som båda bilderna ovan har.


Förövrigt så är det här ingen modeblogg, så fuck off. Det blir bara lättare för mig att hålla reda på vad jag tänker om jag skriver ner det här, bitches!

Av angelica - 25 mars 2009 10:38

300 djur skadas årligen av sexuella övergrepp enligt Sveriges veterinärförbund och siffran tycks öka.


I nuläget bygger dagens djurskydd inom Sverige att man inte får skada djur fysiskt eller psykiskt. Trots det är sexuellt umgänge med djur tillåtet sedan 1944, ett umgänge som ofta leder till hundratals övergrepp på sällskapsdjur som orsakar både fysiska och psykiska skador så grova att de ibland avlider eller måste avlivas i efterhand. Dessvärre går inga anmälningar till åtal.


Eftersom att tidelag är lagligt ända tills att djurplågeri kan bevisas så är det bästa stödet att observera och förklara hur djuren faktiskt påverkas av akterna. Det bästa stödet för ett förbud mot att djur ska få utnyttjas sexuellt hittar man om man studerar hur djuren påverkas av handlingarna.


Med tanke på ovanstående är syftet med detta arbete att jag vill uppmärksamma tecken för sexuella övergrepp samt visa hur fel det faktiskt är, allt för att fler ska få veta och kunna ta ställning.


Jag kommer att fokusera på skador hos djur orsakade av sexuella övergrepp inom Sverige eftersom att tidelag är förbjudet i många andra länder men inte här. Det är även viktigt för svenska folket att förstå att detta inte är något som bara händer i utlandet, det händer här i vår omgivning rakt framför oss men få vet om det.


Kommer lägga ut vidare skrift när jag kommit fram till all skit jag kommer finna, det finns att läsa massor på internet om sådant här, men jag väljer att sammanfatta mitt eget här i egen text

Av angelica - 24 mars 2009 21:15

För någon dag sen så klagade jag över att en mina potentiella studentklänningarna hade utgått ur sortimentet och nu spottar jag oturen i ansiktet.

 

Kände igen modellen och kom på att hon är med på min favoritklädeshemsida. Styrde min kos till sidan och fann till min förvåning att den fanns i svart och frågade om det är möjligt att den kommer in i vit. YEP, den skulle mest troligt komma in och hon skulle mejla mig direkt! 

 

FUCK YOU OTURSÖDET jag tog saken i egna händer!


 EDIT: Nu har jag beslutsångst igen; har fastnat
för en annan också på favorithemsidan -.-' fuck me backwards.

Av angelica - 24 mars 2009 16:35

Ska fixa håret ikväll, svart som vanligt för det trivs jag med.

Förut hade jag ju brunt. Den första bilden är nog från ettan och den andra från tvåan. Hahahah skämmigt tamejfan.

 

Av angelica - 23 mars 2009 23:33

Liksom många andra tar jag studenten om någon fjuttig månad och även fast jag sällan bloggar om kläder eller följer modebloggar så betyder ju inte det att jag klär mig i sopsäckar eller tidningspapper.


Fick psykbryt för någon stund sen då jag märkte att en potentiell studentklänning hade utgått ur sortimentet. Dock är jag inte förvånad för sånt här är bara för typiskt.

 

Efterlyser just nu eventuella hemsidor som har just fräsiga klänningar. Eftersom det känns som att jag redan har kollat på allt.


Allt är välkommet forfan, skriv bara hemsidan i en kommentar!


EDIT: Någon som vet frakten på asos? Fattar inte ett skvatt, ty jag är seg.

Av angelica - 23 mars 2009 21:26


Fick en utmaning av Sandra, enjoy!

Vad stör du dig mest på när du

besöker en blogg för första gången? 


- Musik på bloggen. Det är bland det första man märker och det första jag avskyr. Lackar totalt varenda gång jag besöker en blogg med musik. Stänger ner eran fittjävla blogg DIREKT.

Jag lyssnar antagligen redan på musik liksom många andra, varför i satan skulle jag vilja lyssna på era låtar då de är sämre än det jag lyssnar på och VARFÖR I HELVETE SKULLE JAG VILJA LYSSNA PÅ TVÅ LÅTAR SAMTIDIGT?

Letar upp krysset uppe till höger och besöker aldrig mer din blogg.

SLUTA VÅLDTA MINA ÖRON, det är inte coolt!


- Lama bloggar. Ibland känns det som att större delen av Sverige blivit lobotomerade. Jag vill inte göra ett djupdyk i den ytliga hjärnaktivitet som numera förekommer i era lobotomerade huvud.

En blogg som bara beskriver alla ytliga saker de gjort under dagen är värdelös,det finns redan miljontals bloggar som nyss berättat om deras frukost i detalj. Visst en galet härlig bakelser är okej för mig att se, men en macka, nej. Snart börjar ni väl beskriva eran skit också?


- Bloggar med dagens outfit. Jag tycker det är kul att se bilder på den som bloggar MEN det är så galet tr

åkigt att se bilder på dagens outfit; tråkiga svenssons som antingen bara klätt sig efter en typisk "skoldag"eller där alla försöker se ut som diverse större bloggare. Modellbilder är däremot bara kul då de är mer fresh!


Vad tycker du är bra och avgörande för att du ska

komma tillbaka till en blogg? 


- Intressanta ämnen och texter. Utan detta Annars finner jag ingen mening att följa en blogg! Undantag är dock vänners, bekantas och "snokoffers" bloggar, de läser jag för min egen nyfikenhets skull.

Det spelar egentligen ingen ro

ll hur ofta de mest intressanta personerna uppdaterar sin blogg i mina ögon, då det är värt att vänta på nästa guldinlägg!


- Personlighet. Det får gärna vara tankar om hur persones sinnesstämning är, ju mer ingående desto bättre. Alltså allt som gör en person väldigt glad, ledsen eller fundersam. Det hör ju iof ihop med ovanstående spalt, eftersom det gär texten intressant.


 

I övrigt så tycker jag att störande bloggar kan vägas upp om de skriver bra texter emellanåt, finns fan inte en enda blogg som inte skriver skit någon gång, inte fan är min blogg något praktexempel heller.


Jag utmanar Kusin-Anna, Elin och Linda

Tre personer som jag är intresserad av vad de har att klämma fram.

Om de alla antar utmaningen återstår att se.


Av angelica - 20 mars 2009 22:46

Hittade en bild från Jocke och james fest i Saras blogg nyss, hahah fresh


Av angelica - 20 mars 2009 00:03

Föregående inlägg var ett såkallat "nano". Ett ord.


FYFAN VAD OVÄRT, eller?


Jag hade hellre läst en nanoblogg än dagens bloggar där man bara får veta vad dagens mat var eller se en bild på en grotesk outfit. Sådant ger mig bara irriterande tankar vilket resulterar i ordbajs här i min blogg om hur mycket jag stör mig. Typ som nu.


Nanoblogg är inget för mig men om större delen av Sveriges tjejer skrev det så skulle det bespara mig ett av mina i-landsproblem.

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards