ANGELICATO

Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Den första generationen som förväntas dö före sina föräldrar.

Av angelica - 20 februari 2009 23:22

 

Efter att ha kollat på 500 -kiloskliniken så har många tankar om människan cirkulerat i huvudet. Många självklara tankar såsom hur det kan gå så långt osv men även att människans dubbelmoral är större än vi tror.


Föreställ er en framtid där alla måste ta piller för att behålla normal kroppsvikt?


En sak jag inte förstår är HUR i helvete vi människor har lyckats snöa in oss på fel spår så groteskt mycket. Exempelvis att VI GÅR PÅ GYM. Lyssna bara på meningen igen; VI GÅR PÅ GYM. Vi måste alltså betala för att aktivera vår kropp, betala för att springa runt till diverse MASKINER som en hamster i ett hamsterhjul eftersom vi tror att vi tjänar tid genom alla maskiner som gör vårt jobb men i själva verket betalar vi tillbaka den tiden i GYM, när vi i själva verket lika gärna kunde klättra i träd efter alla jävla äpplen själva.


Sammanfattat visar faktumet att VI GÅR PÅ GYM bara hur FEL det har gått för oss människor.

Vi upplever oss friare än nägonsin men ärligt talat är det som att vi har tagit oss själva och stoppat oss i en bur. Vi behöver numera ett hamsterhjul för att aktivera oss och det hamsterhjulet kallar vi för...gym, och vi använder ordet som att det vore fashion och mode.


De överviktiga "skyller" ofta på "generna", att de gjort de feta, men när de äter så äter de för 5 personer och allt är bara skit.

Skulle knappast tro att ett barn med föräldrar med fetma som adopteras bort som spädbarn till en normalviktig familj skulle bli överviktig.

Jag tror på teorin att det huvudsakliga problemet helt enkelt är matvanorna, hur man ser på mat och hur man hanterar den.

Självklart vet jag att genetik har en roll, men inte så stor att man kan skylla på den komplett bara för att det är enkelt.


Samtidigt upplevs klyftan mellan anorexi-magra och fetma-tjocka öka på ett konstigt sätt eftersom fler än någonsin får anorexi men samtidigt ökar antalet överviktiga.


Vi människor är så jävla rädda för att våga tycka dåligt om något, det är tabu och man är en dålig människa om man inte ser alla människor som självklara och lika mycket värda eller vackra. Då är man plötsligt dålig och en sån människa med såna tankar får man helt plötsligt förakta, då har plötsligt det blivit okej, men varför?


Vi är en osäker generation som är deprimerad och självmordsbenägen.

Första generationen som förväntas dö före sina föräldrar.


Tacka vet jag att jag inte tillhör någon av ovanstående kategorier, jag är bara gnällig och ärlig.

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

23 februari 2009 13:49

Grisfilmen om Jens ;) (bilden)

http://tjockjenny.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 11 september 2018 22:04

Det var ett tag sen. What to do med livet?  

Av angelica - 28 december 2014 02:21

        Då var man på andra sidan jorden tillslut.  Varit här ungefär 3 veckor.  Känns fantastiskt att göra något annat än Luleå!   ...

Av angelica - 10 november 2014 18:21

Magkänslan har alltid rätt. Ibland går det bara inte att låta bli att vara en idiot. I slutändan var det ändå lika bra!Snart ger jag fingret åt allt här för ett bra tag, det är ungefär det som håller en vid ytan och ingen annan än jag själv som ger m...

Av angelica - 4 november 2014 22:05

        Finns mycket att säga, men blir inte mer. Varför? Magkänslan. ...

Av angelica - 26 oktober 2014 10:47


» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se