ANGELICATO

Direktlänk till inlägg 28 december 2008

Störande, onödiga saker

Av angelica - 28 december 2008 11:38

Jag går runt och stör mig på otroligt mycket saker, det är inte för att jag inte har annat för mig, eller okej, lite. Men mest för att det är så lätt att hitta saker man stör sig på. Helst såna saker som man måste göra men som inte går att undgå på ett eller annat sätt.


Och ja, den här listan är egentligen totalt onödig den också. Men den får skapas trots det.


Pissa - Något jag igårkväll blev skitförbannad på att man måste göra, pga att jag egentligen var för trött för det, eller snarare lat.

Vare sig man vill det eller inte så måste man. För vad händer om man vägrar nog länge? - Jo, man pissar på sig. Kroppen fuskar då alltså och ger blanka fan i om du hade tänkt hålla dig en timme till eller helt enkelt bara en minut. Nu går ju inte jag och pissar på mig om ni tror det, för då är ni ju mentalt retarderade.

Hittar man inte en toa när man behöver det, ja då gör det ont i magen och minsta hupp i bilen får en att tro att man har en ballong i magen som håller på att brista.

Trots att pissa är ett fysiologiskt måste, så är det är så onödigt. Just precis för att jag inte kan välja om jag vill det eller inte, det går fan inte att undgå.

Det må låta äckligt, men fan vad chill det hade varit med en sån där cp-kateter på benet, med slang och allt, så kan man pissa på sig vart man än är och hur trött man än är utan att det gör något, inte ens behöva gå till toan.


Äta - Det är störande att äta för att man måste. Typ när man inte har ätit på hela dagen men inte känner av det än, så kommer tanken 'jag borde nog äta, så jag inte börjar må skit osv'.

Sen är det jobbigt att tugga också, fan vad less jag blir och fan vilket i-landsproblem och helvete vad jag stör mig på småsaker, men det skiter jag i för tillfället och egentligen alltid, går det att klaga så ska det klagas.

Tillbaka till tuggandet, iblandkan jag bli så less att jag bara skiter i att äta klart, går och spottar ut det jag tänkte tugga, för att jag är så jävla less.

Visst, äta är underbart när man är hungrig, då klagar jag inte.

Jag stör mig på att äta för att det kontrollerar livet på ett eller annat sätt, det går ju som inte heller att undgå om man inte vill bli sjuk. och nej jag är inte i närhetenav ätstörning eller liknande, det är mest tuggandet som stör mig, för vem vill svälja en köttbulle o dyl. utan att tugga.


Borsta tändernaIngenting som kroppen kan tvinga en att göra, men ändå så jävla viktigt och ändå så jävla onödigt jobbigt.

Det är ju så otroligt TRÅKIGT så jag fan bara vill bryta borsten mitt itu. Typ om man är uppe länge och preciiis när man lagt sig för att sova så kommer tanken 'fan, borsta tänderna' HAPP, då är det bara samla mental kraft och kliva upp bara för att göra det där otroligt tråkiga som man alltid gör likadant varje dag.


Sova  - Jääävligt skönt när man spontarsomnar på soffan eller när man precis har vaknat av väckarklockan kl 6 på morgonen och ska till skolan.

Men fullkomligt irriterande när huvudet inte vill sova de gångerna man bara sover för att orka med morgondagen. Än en gång styrs man, men den här gången inte bara av kroppen, utan även samhället - Det gör det jobbigt, att inte sova när man faktiskt känner för det, utan för att man vill fylla  antalet sovtimmar man behöver för att orka upp.


Visst finns det fler störande moment; duscha, sminka, klä på sig och annan jävla skit, men de har jag inte stört mig på nog mycket än.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 11 september 2018 22:04

Det var ett tag sen. What to do med livet?  

Av angelica - 28 december 2014 02:21

        Då var man på andra sidan jorden tillslut.  Varit här ungefär 3 veckor.  Känns fantastiskt att göra något annat än Luleå!   ...

Av angelica - 10 november 2014 18:21

Magkänslan har alltid rätt. Ibland går det bara inte att låta bli att vara en idiot. I slutändan var det ändå lika bra!Snart ger jag fingret åt allt här för ett bra tag, det är ungefär det som håller en vid ytan och ingen annan än jag själv som ger m...

Av angelica - 4 november 2014 22:05

        Finns mycket att säga, men blir inte mer. Varför? Magkänslan. ...

Av angelica - 26 oktober 2014 10:47


» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se