ANGELICATO

Alla inlägg under juni 2008

Av angelica - 12 juni 2008 20:57


Nu är det upp till er om jag ska bli en av era stalkers

Lämna en kommentar ffs!


DO IT!!!


GE MIG NÅGOT ATT LÄSA, ge mig eran blogg, kvinnor och män, transor och gubbor och gummor, bögar, alla SKA länka eran blogg i kommentar ! :D

 

Känn peppen FOLK!

ANNONS
Av angelica - 12 juni 2008 18:20


Kan ju berätta om ett evil hyss jag och en kompis gjorde när vi var typ 11 år.

-Vi pillrade alltså upp brev som folk hade postat ur de gula postlådorna.

Sen kom en granne ut och skrek på oss, hahahahah


Efter det så byttes de osäkra postlådorna ut mot de som finns nu, de som har en rejäl spärr så man inte kan he ner handen eller pinnar.

Om det har med vårt hyss och grannen som sa åt oss? har jag ingen aning om.


<--De nya, inbrottssäkra postlådorna.


Vad har ni för onämnda hyss?

Kläm fram de

Bikta er i en kommentar yall

ANNONS
Av angelica - 12 juni 2008 13:45


Tänk dig att det finns en bank som varje morgon sätter in 86400 kronor på ditt konto. Insättningarna är lagliga och korrekt gjorda av en otrolig rik välgörare. Men banken överför inte pengarna till nästa dag. Varenda natt blir alla pengar som du inte använt den dagen borttagna från ditt konto. Vad skulle du göra i ett sådant tillfälle? Självklart hade du använt alla pengarna den dagen de sattes in på ditt konto, dag efter dag. Och det roliga är att alla har vi ett sådant konto!


Men det är inte pengar som sätts in på ditt konto eftersom namnet på kontot är TID. Varje dag blir du utrustad med 86400 sekunder. Varje natt försvinner all den tid du inte utnyttjat. Ingenting blir överfört till nästa dag och du kan aldrig använda något i förskott. Varenda dag startas ett nytt konto för dig. Varenda natt försvinner obrukad tid. Om du inte utnyttjar dagens insättning så är det enbart ditt fel. Det finns ingen väg tillbaka. Du kan inte övertrassera kontot imorgon! Du måste leva i nuet och förbruka dagens insättning. Gör det bästa av dagen idag!


-angies blogg


Av angelica - 11 juni 2008 22:23

Efter att ha klickat runt bland oerhört många bloggar så ser jag ett ständigt återkommande fenomen; bilder på jordgubbar.


Det är typ mode att publicera inlägg med en liten eller enorm bild på jordgubbar, i ett tattigt försök till att få bloggen fresh, bara för att det är sommar.


Jag stör mig.


Gah vad jag klagar och wajnar, but I like it.


Nu när jag ändå är på krigsstigen: MJUKGLASS tjatas det ständigt om, det är inte speciellt gott, men likaså här ska det tjatas så fruktansvärt som om det vore nån drog, men bara en tillfällig en som ni bara tjatar om när det är 'mode', dvs på sommaren.


JORDGUBBAR OCH MJUKGLASS SMAKAR ALLTID LIKADANT

Av angelica - 10 juni 2008 21:43

Keltiskt horoskop Läs om ditt keltiska horoskop. I keltisk mytologi är varje datum förknippat med ett träd.

20/10 - Lönn

Egenskaper Lönn

Frihet och generositet är rättesböret för lönnpersoner. I ung ålder bör de få mycket frihet att kunna utforska och lära känna sina egna talanger. För många regler och restriktioner kommer leda till att deras sökande för storhet försvinner. För lönnpersoner är frihet viktigast.

Lönnpersoner är sanna individualister, allt gemensamt och tvång är som gift för dem. De tar sig an livet med full optimism och letar alltid efter det okända och oexploaterade. De uppfattar inte sina tankar och kunskap endast som en intellektuell möjlighet, utan de tar del av det aktivt och lever efter sina tankar. Det är detta som gör dem så smarta.

Deras svaghet är motsatsen till deras styrka, det starka individualistiska karaktärsdrag gör dem ofta ensamma. Om de inte kan skapa förståelse för sin person i sin omgivning kommer de att bli ensamma. Deras oförtröttliga sökande kan få dem nervösa och rastlösa, speciellt om de inte kan finna ett mål med deras liv.

Deras eviga sökande gör dem ofta till en svår partner. Men de som är klarsynta och gillar nya aspekter på sin relation kommer att få en mycket spännande och rolig tid med en lönnperson. Bara de kan ge lönnpersonen frihet och inte försöker begränsa honom/henne.
Av angelica - 10 juni 2008 21:34


Horoskop är ju bara bluff..?


Man kan identifiera sig i varenda en, om man väl läser de dvs, för varför skulle jag vilja läsa t.ex Vädurens horoskop när jag är Våg osv ?


Men ibland känns det så mitt i prick alltså, och vem kan förklara det ?


Är det verkligen slumpen ?

Av angelica - 8 juni 2008 20:13Yaaa typ liggsår och psykisk smärta, mysigt, lat ya


How and when will you die?

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se