ANGELICATO

Alla inlägg under januari 2008

Av angelica - 11 januari 2008 08:16

YAAAPP fanny du missar just de där dagarna på bussen, zind ;O

Det är ju inte lika roligt när inte du är där som man kan dampa med, just idag JUST idag så skulle du vara borta, ZIND ! Smilet duvet, det som du, vi har väntat på

ANNONS
Av angelica - 10 januari 2008 13:30


Har svenska, att läsa en massa Hamlet skit är nog bland det tråkigaste som finns, alla dör ju ändå och lika bra är väl det.


Vi har precis startat med förberedelserna inför att guida som vi kommer att göra mot v7 om allt går som planerat. Gud förbannat om det är någon gnällig sate som vill gå på toa hela tiden. SMISK PÅ RUMPAN tamejfan.


Projektarbetet har vi också börjat planera nu, och jag har planer på att införskaffa 4 st nya och unga möss mot 3an då för att det blir enklare att studera de då, om projektet godkänns dvs, fast det kommer den göra, det vet jag, dessutom var läraren mycket positiv till det.

ANNONS
Av angelica - 9 januari 2008 23:06

STEG 1:

Namn: Angelica

Födelsedatum: 20 Oktober

Födelseplats: BB i Luleå

Bor: Luleå

Ögonfärg: Blå

Hårfärg: Naturligt brunett, svart nu.

Längd: 178.5

Skostorlek: 40
Civilstatus: Med Kristofer ;)
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Våg

Kär: Ohja!STEG 2

Skor som du bar idag: Reebok Freestyle, måste ju vara världens härligaste skor ?

Rädsla: Att förlora personer

Målsättning: En framtid i gbg med djur i massor har det varit länge.STEG 3

Första tanke när du vaknar: Helvetes jävla klocka vad fan vill du mig jävla cpfitta, låt mig sova för HELVETE!

När du somnar: Ingen aning.STEG 4

Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola

McDonalds eller Burger King: Aldrig provat BK, så vill inte uttala mig.
Adidas eller Nike: Adidas har härligt
Lipton Ice Tea eller Nestea: Ingen aning

Choklad eller vanilj: ChokladSTEG 5

Svär du: Varje dag
Sjunger du: Nej, hatar det.

Duschar du varje dag: Nej, men förut.

Gillar du skolan: Inte själva skola i sig, men djuren på skolan.

Tror du på dig själv: Nej

Kommer du överens med dina föräldrar: IblandSTEG 6:

Har du under den senaste månaden...

Shoppat: Ja

Ätit en hel ask müsli: Nej

Ätit sushi: Nej, tyvärr.

Stått på scen: Nej

Skejtat: Nej

Bakat: Nej
Stulit något: NejSTEG 7:

Har du någonsin..

Blivit kallad hora: På skoj ja ;P

Blivit nerslagen: NejSTEG 8:

I framtiden..

Namn på barn: Piss och Skit

Hur vill du dö: Inte gammal

Vad vill du bli när du blir gammal: DödSTEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för: Ett par få isåfall

Antal CD-skivor du äger: Typ inga

Antal piercings: 1 st - Navel, skit i öronen

Antal tatueringar: Ingen

Hur många gånger har du varit med i tidningen: Ingen
Antal saker jag ångrar: Många, många.

Av angelica - 9 januari 2008 22:16

Jag har nyss duschat efter att ha kommit hem från ridningen nyligt.


Konversation på ridningen med ridläraren:

Hon: Driv mer med skänklarna när hästen tjurar sådär, låt hon inte få som hon vill!'

Jag: GAH, jag har ju sån träningsvärk i benen !

Hon: AHAA på det viset :O


Är ju inte precis den härligaste blandningen när man har träningsvärk just i benen och samtidigt ha en häst som just den gången fått för sig att den tänker tjura vid galloppfattningarna! Det var så sjukt jobbigt att driva på som en sate även fast det det egentligen inte går att spänna musklerna. Fly förbannad blev jag mot slutet, var så less, så less, jävlat jag skulle ha igång hästjäveln om jag så skulle dö på kuppen. Jag lyckades och vid fattningen efter den gången så var det som att hon tänkte "Shit nu fan måste jag vad händer annars, nu direkt måste jag shit!" POFF så var vi iväg, och hon efter den gången fortsatte hon vara pigg ända till slutet och även i skritten. Hade jag inte fått henne på G då hade jag varit grymt missnöjd.

Lärarn frågade om jag ville ha spö, men jag sa nej, jag skulle klara det på egen hand hade jag bestämt mig för!


Det finns folk som tror att man bara sitter där och drar i två snören, så är det banne mig aldrig, det är en enorm kraftansträngning om man ska rida på riktigt och inte bara åka med. De musklerna som jag får mest träningsvärk i efteråt skulle jag nog säga är: Rumpan först och främst,lår, axlar, mage och vad. Hela kroppen tränas väl egentligen.


Förut, innan jag hade uppehållet så kände jag aldrig av att jag hade ridit, knappt heller efter att ha ridit flera timmar, då var ju de musklerna som använde på topp. Nuförtiden känns det ju, även fast jag började om i höstas igen. Första och andra gången efter omstarten var nog jobbigast måste jag säga; Benen var rangliga när jag klev av och det kändes inte som att jag kunde ge nog starka hjälper med benen som jag kunde göra förut, hemskt kändes det. Nu är det bättre, nu är det bra och det är jag nöjd över. Att vara ifrån ridningen 1½ år var riktigt tråkigt som sagt.


Det är skillnad att rida i en grupp med yngre, jämnåriga jämfört med en vuxengrupp som jag går i nu; I den förra gruppen så sades det inte mycket från ryttarna, det är väl där som det skiljer sig mest anser jag, att det är mer kommunikation hos äldre, vuxna personer. Själv är jag nog fortfarande en av de där tysta, jag är ju trots allt bara 17 och inte 40 som de andra i min grupp är, än har jag mycket socialt kvar att lära.

Det positiva med att det går att vara öppnare är att samspelet mellan ridläraren och en själv hjälper en att verkligen förstå, och även fast jag bara har gått ½ år nu på skäret så känner jag mig tryggare och vågar be om hjälp när något är galet. Det är roligare under en lektion när alla skrattar och har sig än när de runt omkring känner sig så rädda för att göra fel.

Benita, läraren brukar be mig att försöka släppa lite på det där att allt måste bli helt rätt, att man inte måste sitta fint som på tävling, så ibland brukar hon shasa på alla att 'NU, nu ska vi rida hur galet det än kan bli och se ut!'


Den häst som lärt mig mest måste nog vara Ravinsky och därefter Molly.

Ravinsky var helt underbar, den häst som passat mig bäst av alla hästar jag någonsin ridit, det kändes verkligen som att vi var ett team, där han lärde mig och jag tog till mig. Honom fick jag ha väldigt ofta. Jag kommer ihåg första gångerna jag hade honom, då testade han mig uti sjutton, bockade och provade allt möjligt. Där kommer då damen in i bilden, hon var ett riktigt muskelpaket, den föredetta draghästen från Tyskland, den tinker som placerade rasen tinker i mitt hjärta, -Molly. Molly verkade lugn som en filbunke på ridskolan i Råne när jag provade henne för allra första gången. När hon kom hit till Mörön och släpptes lös i hagen verkade hon också lugn. Ända tills; Jag skulle rida henne första gången sen hon kom hit, på den stora, stora ängen, hon måste ju ha blitt helt till sig över av någon frihetskänsla. Jag satte mig upp, KABOOOM, utan stigbyglar, helt långa tyglar med en hand, RAKT över ängen MOT huset, mot VÄGEN, omg jag klamrade mig fast, det enda jag tänkte var "Om jag tappar henne nu och hon springer ut på vägen, fyfan det får inte ske!" Fick tag på tygeln, drog till uti bara SATAN åt ett håll med båda händerna, fick henne att svänga och tillslut sprang hon mto en återvändsgränd och jag kunde hoppa av, helt förtvivlad och rädd. En sådan stark häst har jag aldrig någonsin ridit förutom henne. Efter Molly känns ingen häst som en häst, det kändes som att sitta på en shettis när andra försökte dumma sig sedan dess.


Sommar 08 goes sommarhäst då om allt går som planerat !

Av angelica - 9 januari 2008 17:22

FANNY nu får Du ta och friska på Dig älsk!

Ty Du är ju stjärnan och allt<3

Av angelica - 8 januari 2008 23:56

Men båda fötterna gör så ont ändå. TY - de har de senaste veckorna fått för sig att de är veka vilket resulterar i att jag trampar fel ca 4 gånger per dag, så det blir småstukningar i massor som nu har lett till att jag inte kan sträcka på fötterna utan att ojja mig. Spelar ingen roll om jag har skor eller inte, ej heller vilka skor jag har, de viker sig ändå. Jag är vek, nej DE är vek?

Hur som helst så pratade jag med Tobbe, idrottsläraren om det.

Han sa att både mina inlägg som jag har för att jag trampar inåt samt skorna är bra, men att jag skulle knyta de på riktigt för att utnyttja skons stadga runt vristen och inte ha de så löst knutna som de är nu. Fick även det välkända tipset att stå på ett ben och balansera, antingen rakt av på golvet eller med sådan där balansplatta, nivet - som en bula under och en platt cirkel som man står på.

Eftersom ledbanden typ måste hyffsat slitna så kan man ju även ha sådana där stödbandage som man ser nästan på alla nuförtiden känns det som.

Sjukgymnast tipsade han även om, mamma pratade nå om att fara till den som lil'bro Erik hade, han hade ju också något problem, inlägg för honom likaså.


SÅÅÅ, vi får se hur det går nu, det fixar sig nog inom sin tid!

Av angelica - 8 januari 2008 23:44

MEN HERREGUD, jag avlider ju pga anledningen?


"För respekt för sig själv och den kurs du går i är INTE ett skrövligt ritpapper att betrakta som ett konstverk - Ig!"


Läste nyss detta i kusinens blogg, men alltså, fyfan vilken dålig jävla anledning för att ge ett FETT IG! Jag ska typ pissa ända från Mörön till Skellhell rakt i lärarens ansikte dessutom.. Fyfan, helt patetiskt...

Av angelica - 8 januari 2008 09:16

Gudaaars förbannelse, morgonen startade med att vara förvirrad.

Vaknade av någon anledning vid 02 och det var ungefär som att någon pumpat in tanken i mig; att det var dags att gå upp nu. Så då satt jag där, i min säng, halvsovandes och förvirrad över varför i helvete jag måste gå upp för, då slog det mig, att jag kanske borde kolla på klockan.

Frid

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se