ANGELICATO

Alla inlägg under november 2007

Av angelica - 6 november 2007 23:18

Helt apatiskt med allting.

  • Folket jag umgås med har ju APU nu i två veckor, så jag har typ ingen att prata med, ingen att dampa runt på skolan med, ingen att gör ahyss med, de i nya klassen står mig ju inte nära alls på samma sätt. Jag är typ i min egen lilla värld och märker inte ens när folk säger hej åt mig, man måste typ HALLÅ ANGELICA rakt i ansiktet på mig för att jag ska uppmärksamma att det är mig de tilltalar.
  • Jag har helt slut batteri på MP3n och har då inte ens den kära saken att fördriva tid med.
  • Det blev en hastig besvikelse och jag kommer inte flytta till lägenheten som jag så enormt sett fram emot.
  • Nu när jag måste bo själv i 1an som vi måste börja söka om igen nu så kommer jag typ börja prata med mig själv för att det är så ensamt.
  • Jag saknar Kristofer, fanny, MP3, lägenhet, alltså går jag bara runt och längtar efter avlägsna saker och människor helatiden.

Jag ska typ ta och börja dagdrömma så har jag iaf någonting att roa mig med.

ANNONS
Av angelica - 6 november 2007 18:04

Besviken

ANNONS
Av angelica - 6 november 2007 10:22

Jag har hål nu, de andra har matte. så jag har pysslat med svenska, för jag ska tammejfan börja göra saker i tid, mitt mål under veckorna är att få helgerna fria, och hitills har jag klarat det galant må jag säga. En helg är inte till för att plugga, krävs det så kan man göra det, men det är verkligen min sista utväg

.

.


I wanna hurt you for what you've done.

I wanna hurt you, the rage that's gone.

I wanna smack my broken dreams right back in your face.

Av angelica - 6 november 2007 06:44

Klev upp 10 min semare än vanligt, klar 5 min tidigare än vanligt. 15 min plustid. Varav 5 min vid datorn. Lyckat!


You fuckin' touch me

I will rip you apart

I'll reach in and take

A bite out of that shit

You call a heart!


Jag är hungrig, men om jag äter på morgonen såhär tidigt, när jag är stressad så mår jag bara illa, så mjölk eller något anant flytande är det enda som går ner. Då vet ni!


"Du känner varje andetag som jag drar

Och just därför har jag slutat andas

För tanken att du känner mig mer än dig själv

gör mig till en slav på ditt fält"

Av angelica - 5 november 2007 23:41

You are kinda' smart. Many have done better, but you did much better than half the other test-takers! Good for you.

ORM

Av angelica - 5 november 2007 18:39

När vi hade jouren i smådjurshuset så matade vi ormarna med döda möss, och det var inte så hemskt som jag trodde, haha om jag hade en orm skulle jag typ vara mest rädd att den skulle punktera mitt öga med gaddarna typ, det är min lilla fobi där, alltså jag menar inte att jag är rädd för ormar åså, men jag skulle inte vilja ha den upptryckt i ansiktet åså, modiga Fanny som har den enorma, jag vill se henne!  hshaamwahahah nu efterhand så inser jag hur fel det där lät, iaf Fanny förstår hur jag tänker. HÄHÄ!

Vi får ju ha med djur på vårat klassfoto, alla klasser på grans får det, jag skulle vilja ha en  av ormarna, ska fråga om det är möjligt, vet att de har varit med på foto förut.

Av angelica - 5 november 2007 17:28

SHIT PORNFREAK, jag avlider av irritation. Jag har typ börjat få allergiska reaktioner hela tiden, flera gånger varje dag får jag nässelutslag någonstans på kroppen, huvudsakligen på armarna, halsen och nedanför. Kyckling tål jag tydligen inte nuförtiden, tuggummi likaså, detsamma med fisk, men kiwi är ändå värst, skulle jag smaka en bit skulle jag mest troligen dö, med tanke på tidigare erfarenheter, ultrarekation mot att slicka på fingret som hade en droppe kiwivätska på sig.

'Utslagen orsakas av att vissa ämnen kommer ut i vävnaden och vidgar blodkärlen, varvid vätska läcker från blodbanan ut i huden.'

Sedan har vi det här helvetes eksemet som blossat upp vid halsen nedanför käklinjen, armvecken likaså, möjligt att det även är bakterier som fått fäste.

Måste fara och göra det där helvetes allergitestet, för att få veta vad i helvete det är som jag reagerar på på riktigt av, har inte velat göra det förut för ska ta det testet med blodprov, äckligt med nålhelvetet i ådran osv.

En annan negativ sak är att den allergi man har när man är mindre brukar "växa bort" med åren, men eftersom min allergi nu mot saker kommer allteftersom med åren så kommer jag ju få dras med det hela livet mest troligt.

Jordnötter har jag inte lika mycket nu som när jag var liten iaf, då kunde jag inte äta choklad med spår av jordnötter i, nu kan jag tom smaka på jordnötter, lite blåsor på läppen om jag äter någon för mycket, och då slutar jag äta förstås.

Kristofer verkar inte tolerera pälsdjur bra, stackarn pep och väste ju från luftrören när han andades hos Niklas och Minna som har katt, hemskt.

Fannys förståelse för allergiker togs till en ny nivå när hon hos Gabbi trodde att hon fick problem av katten, senare fick hon reda på att hon var förkyld.


Kort sammanfattat: Allergi kan begränsa ens liv, mycket mer än somliga tror.


Den värsta allergireaktionen jag fått är nog den gången när jag stod och matade salamandern med frysta röda mygglarver, helt plötsligt stack det till i ryggen så mycket att jag ramlade ihop på golvet och började gråta som ett jävla barn av smärta, hade fått det där slags ryggskottet jag dras med jämna mellanrum nuförtiden. Med salamanderns mat på fingarna, de röda mygglarverna så tog jag mig vid ögonen, torkade bort tårar åså, då kom det, Den Fruktansvärda Allergiska Reaktionen.


Såhär såg jag ut efter en liten stund, det är inte jag på bilden, men jag överdriver inte alls när jag säger att jag såg ut såhär, för jag såg verkligen såhär illa ut, tro det eller ej. Jag såg ingenting, mina ögon var alldeles för uppsvullna och tårade, det rann vätska. Så jag låg där i min säng tillslut med hjälp av mamma och pappa upp från golvet, en rygg som skapar den värsta smärta jag någonsin haft i hela mitt liv, ett ansikte deformerat av allergi och min enda önskan var att slita av mig min kropp som en T-shirt! Jag var hemma från skolan flera dagar pga ryggen och inte fan ville jag visa mig, kunde börja gråta när jag såg mig själv i spegeln. Satt med solglasögon i flera dagar hemma för att förtränga det. När det hade lagt sig allteftersom så hade jag värsta löshuden under ögonen för det hade ju varit så uppsvällt, fick en rynka som höll i sig någon vecka dessutom haha fyfan helt galet.

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se