ANGELICATO

Alla inlägg under november 2007

Av angelica - 20 november 2007 22:22

Shit jag kommer inte att klara det där FITTJÄVLA mikrobiologiprovet på fredag, har inte alls pluggat och kommer inte ha tid eller orka, satans analjävla sorkfan ! HELVETE vad arg jag är på ämnen som man inte kan klara bara genom allmänbildning, må ämnet brinna i helvetet.

DRA ÅT FAN MED PROV

ANNONS

<3

Av angelica - 20 november 2007 00:09

Kristofer och jag

har varit tsm 4 månader

i söndags

He's the one and only

<3


ANNONS
Av angelica - 19 november 2007 23:40

Inte hemma någonstans.

Hemma känner jag mig bara ivägen och inte en av de andra.

Att komma som ny in till en klass där folket redan har sina grupperingar försvårar det hela, samt att det är bråk emellan de grupperna, dock har jag ingenting med bråken att göra och ingen har väl nå emot mig vad jag har märkt.

Den tiden när jag var en av de andra från förra klassen är inte heller angelägen, jag träffar de ju som sagt bara när vi åker buss till och från skolan samt ibland under lunchen.

Kort sammanfattat glider jag ifrån alla och är rent utav ett överskott.


Rotlös + vantrivs = Två nyckelord

Av angelica - 19 november 2007 01:11

"You have to promise you won't fall in love with me"


IDAG är det måndag, vilket innebär att Fanny är tillbaka i skolan, nu jävlat blir det bussumgänge på TOPPNIVÅ!


Jag har varit med Kristofer heeela underbara helgen och varje sekund har lyckan varit där, Kristofer <3


Jag har laddat ner mer av DMX, Year Of The Dog.

DMX - Come Thru(Move) är rätt så bra, dock ingen som jag har fastnat för så man bara vill spela den om och om igen varje dag varje minut.


Det är sjukt många i min omgivning som har svårt för rap/hiphop, jag förstår de inte, trångsynt som fan är jag nu. Visst, mycket av texterna är skit, men om det är texter man vill åt, ja då är det nog poesi man bör läsa.


Nog för att några av de låtar Kristofer kan vara bra, den här tyckte jag inte alls om först, fast nu har jag fått nån vana att somna till den i bussen.

Mute Math - Chaos

Av angelica - 19 november 2007 00:42

Enligt tester bör jag i stort sett bli en hjärnskrynklare; Filosof, terapeut, kurator, psykoanalytiker, rådgivare, psykolog, pedagog.


Helt urspårat, kommer ihåg när en kompis sa att jag lät som hennes skrynklare.


Jag vill bli djurvårdare, det dåliga är att man ska ha bra rygg då det är ett fysiskt ansträngande jobb och inte vara pälsallergiker, alltså har jag mycket som talar emot.


Rota i folks inre, -säkert skoj men ge mig djur tack !

Av angelica - 19 november 2007 00:26

Kom just på att jag fan aldrig länkade till ett test en gång, fan att jag kan vara så störd att måsta tänka på att jag glömde länk till ett fucking test, helt bombat, känner mig tvingad av inget att LÄNKA till det nu..Inåtvänd Förnuftig Medveten Förstående

(Inåtvänd medvetenhet med förnuft)


Ditt första levnadssätt är invändigt fokuserat, där du tar itu med saker beroende på hur du känner för dem, eller hur de passar in i ditt värderingssystem. Ditt sekundära sätt är det yttre förhållandet, där du hanterat saker via dina fem sinnen på ett precist och konkret vis.

De lever i en värld av sensationsmöjligheter. De är förtjusta i hur saker ser ut, smakar, låter, känns och luktar. De har en stark estetisk uppskattning för konst, och är lämplig att vara en artist av något slag, därför att de är ovanligt begåvade att skapa och komponera saker vilket starkt påverkar medvetandet. De har en stark uppsättning av värderingar, vilka de konstant strävar efter att möta i sina liv. De behöver känna att de lever sina liv i överensstämmelse med vad de tycker är rätt, och kommer att göra uppror mot vad som helst som strider mot det målet. De är lämpliga att välja jobb och karriärer som ger de frihet i riktning mot genomförandet av deras personliga mål.

De brukar vara tysta och reserverade, och svåra att lära känna väl. De håller tillbaka sina idéer och åsikter förutom de som ligger de närmast. De är sannolikt charmiga, vänliga och känsliga när de har att göra med andra. De är intresserade att bidra till folks välmående och lycka, och sätter en stor del av prestation och energi till uppgifter som de tror på.

De har en stark känsla av samhörighet för estetik och skönhet. De är troligen djurälskare, och har en sann uppskattning för naturens skönhet. De är nyskapande och självständiga, och behöver personligt utrymme. De värderar folk som tar sig tid för att förstå de, och som stödjer de i jakten på sina mål på deras egna, unika sätt. Personer som inte känner de väl kan se deras unika livsstil som ett tecken på deras bekymmerslöst sorglösa hjärta, men de tar faktiskt livet väldigt seriöst och är konstant sökande efter specifik information, skiftande igenom deras värdesystem, i jakt på klarhet och stöd för innebörder.

De är handlingsorienterade individer. De är ”görare” och är huvudsakligen inte komfortabel med koncept och idéer, om de inte ser en praktisk mening. De lär bäst genom att göra och blir lätt uttråkade med de traditionella studeringsmetoderna, vilket förstärker abstrakt tänkande. De tycker inte om opersonliga analyser, och är inte komfortabla med den iden att göra beslut strikt baserade på logik. Deras starka värdesystem, kräver att beslut är värderade med deras personliga tro, hellre än med opartiska regler.

De är extremt klarsynta och medveten om andra. De samlar konstans specifik information om personer, och letar förklaringar för vad det betyder. De är vanligtvis helt noggranna med deras uppfattning om andra.

De är varma och sympatiska. De är uppriktigt brydd om andra, och är starkt inriktade på att fylla deras behov. De har ett ovanligt djup för dem som står de nära, och väljer att visa sin kärlek genom handling framför ord.

De har inget behov av att leda eller kontrollera andra, och har inte heller behov av att bli ledd eller kontrollerad av andra. De behöver utrymme och tid ensam för att utvärdera omständigheterna i sitt liv mot deras värdesystem, och respekterar sannolikt andras behov av detsamma.

Det är sannolikt att de inte ger sig själva nog med beröm för de saker som de lyckas extremt bra med. Deras starka värdesystem kan göra de till extrema perfektionister, vilket får de att döma sig själva med obefogad grymhet.

De har många speciella gåvor till världen, speciellt inom sensationellt artistiska områden, och andra. Livet är inte extremt lätt för de, därför att de tar livet så seriöst, men de har begåvningen att göra sina liv och sina nära vänners liv till rikt belönade äventyr.

Antingen om du är en ungdom som försöker finna din plats i världen, eller en inte så ung vuxen som försöker ta reda på om du går efter rätt stig, det är viktigt för dig att förstå dig själv och de inre egenskaperna som påverkar din sannolikhet att lyckas eller misslyckas i diverse karriärer. Det är lika viktigt att förstå vad som verkligen är viktigast för dig. När du förstår dina svagheter och din styrka och har en kännedom om vad du värderar högt så är du i ett mycket bra läge att välja en karriär som du kommer att finna är givande.


Du har generellt följande karaktärsdrag:

 • Enorm medvetenhet om deras miljö
 • Lever i nuet
 • Njuter av ett lugnare tempo – De tycker om att ta tid till att njuta av stunden
 • Tycker inte om att ha att göra med teorier eller teoretiska tankar, förutom om de ser en praktisk användning
 • Trogen och lojal mot folk och idéer som är viktiga för de
 • Individualistisk, har inget behov av att leda eller följa
 • Tar saker seriöst, även om de allmänt inte verkar göra det
 • Speciella band med barn och djur
 • Tysta och reserverade, förutom med folk som de känner extremt väl
 • Tillitsfulla, känsliga och snälla
 • Vill hjälpa, de är drivna att hjälpa andra
 • Extremt välutvecklad uppskattning för estetisk skänhet
 • Är nyskapande och egendomlig
 • Lär bäst praktiskt
 • Hatar att vara begränsade med strikta scheman
 • Behöver plats och frihet att göra saker på sitt eget sätt
 • Ogillar vardagliga rutinjobb, men genomför de om de måste

Du är en väldigt speciell individ som behöver en karriär som är mer än ett jobb. Halvvägs är inte en plats de trivs med. De behöver en karriär som stämmer överens med deras väl övervägda värderingar. Eftersom de föredrar att leva i nuet, och ta tid till att njuta så trivs de inte så bra i de mer raska miljöerna. De behöver en stor del av utrymme och frihet om de ska fungera i deras naturliga sinnesstämning. Om de är given fritt med tid för deras naturliga begåvning så kan de finna en underbar artist inom sig själva. Nästan alla chefer i världen har varit en sådan här person. Eftersom de är så skarpt medveten om folks känslor och reaktioner, samtidigt som de är drivna efter sina inre värderingar att hjälpa personer så är de en naturlig psykolog och lärare

Möjliga karriärer:

Artist

Musiker/kompositör

Designer

Barnvårdare

Socialarbetare

Lärare

Psykolog

Veterinär

Skogsvaktare

Pedagog

Av angelica - 18 november 2007 00:28

"Min själ skriker för övrigt efter fett"

Av angelica - 17 november 2007 15:53

Ah juste, nå test på skolan så hade jag;


Självkännedom (Intrapersonell) intelligens - reflekterande

Förmågan till självkännedom och att handla på ett lämpligt sätt utifrån denna kunskap. I denna intelligens ingår att man har en riktig självbild och kan se sina starka och svaga sidor. Att vara medveten om sina känslor, avsikter, sitt temperament och sina önskningar samt förmågan till självdisciplin.


Är du en självkännedoms begåvad person?
Då tycker du om att dra dig tillbaka och har stort behov av eget utrymme. Andra kan uppfatta dig som skygg och en smula osocial. I själva verket handlar det om att du tänker bättre när du är ensam.


Du för samtal om djupa inre upplevelser och är i kontakt med dina känslor och önskningar. Du är diskret och respekterar andras personliga integritet. Du lyssnar på din intuition och går din egen väg. Du är personlig och självständig och skiljer dig från mängden.


Du litar till din egen förmåga och har inget behov av instruktioner, regler eller paragrafer. Du skriver kanske dagbok eller för anteckningar om dina upplevelser och erfarenheter och tar lärdom av dem. Du har god förmåga att motivera dig själv och din självdisciplin gör det lätt för dig att fokusera på det du arbetar med.


Hur lär du dig bäst om du är självkännedoms begåvad?
När du arbetar ensam och i din egen takt. När du får fundera på det du lär dig och hur du själv kan tillämpa kunskaperna. När du får ställa frågor och göra minnesövningar och testa dina kunskaper via frågeformulär. Svara på frågor som t.ex "Vad skulle du själv göra?"


Istället för långa lärarledda teoretiska föreläsningar väljer du att själv ta fram uppgifter och tillämpningar. Att föra dagbok eller anteckna dina erfarenheter i ämnet och sätta upp personliga mål, syften och inriktningar i utbildningen. Att föra anteckningar i Word underlättar för dig. Att få använda utbildningsmaterial där du kan kontrollera dina kunskaper med tester och få svar på hur du kan tillämpa dem.


Yrken för självkännedoms begåvade
Filosofer, terapeuter, kuratorer, psykoanalytiker, rådgivare, konsulter, egenföretagare, författare, entreprenörer etc.


När är självkännedoms intelligens viktigt?
Med hjälp av denna intelligens agerar du målmedvetet i andra syften än bara att tillfredsställa dina instinkter. Ju mer man förstår av sina egna känslor, desto mindre är risken att bli ett passivt offer för dem.


Kända personer med självkännedoms intelligens
Lin Yutang - universitetslärare, professor, filosof, författare
Francesco Alberoni - professor i sociologi, författare
Erich Fromm - sociolog, psykoanalytiker, humanist, författare
Alice Miller - psykoanalytiker, författare
Simone de Beauvoir
- universitetslärare, filosof
Jean-Jacques Rousseau - filosof, författare
Francois de Voltaire - diktare, filosof, en av "Upplysningsfilosofins" företrädare
Abraham Maslow
- forskningspsykolog - ledande i den humanistiska psykologin


Hur är du intelligent?

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se