ANGELICATO

Direktlänk till inlägg 19 november 2007

We all come in different shapes and sizes

Av angelica - 19 november 2007 00:26

Kom just på att jag fan aldrig länkade till ett test en gång, fan att jag kan vara så störd att måsta tänka på att jag glömde länk till ett fucking test, helt bombat, känner mig tvingad av inget att LÄNKA till det nu..



Inåtvänd Förnuftig Medveten Förstående

(Inåtvänd medvetenhet med förnuft)


Ditt första levnadssätt är invändigt fokuserat, där du tar itu med saker beroende på hur du känner för dem, eller hur de passar in i ditt värderingssystem. Ditt sekundära sätt är det yttre förhållandet, där du hanterat saker via dina fem sinnen på ett precist och konkret vis.

De lever i en värld av sensationsmöjligheter. De är förtjusta i hur saker ser ut, smakar, låter, känns och luktar. De har en stark estetisk uppskattning för konst, och är lämplig att vara en artist av något slag, därför att de är ovanligt begåvade att skapa och komponera saker vilket starkt påverkar medvetandet. De har en stark uppsättning av värderingar, vilka de konstant strävar efter att möta i sina liv. De behöver känna att de lever sina liv i överensstämmelse med vad de tycker är rätt, och kommer att göra uppror mot vad som helst som strider mot det målet. De är lämpliga att välja jobb och karriärer som ger de frihet i riktning mot genomförandet av deras personliga mål.

De brukar vara tysta och reserverade, och svåra att lära känna väl. De håller tillbaka sina idéer och åsikter förutom de som ligger de närmast. De är sannolikt charmiga, vänliga och känsliga när de har att göra med andra. De är intresserade att bidra till folks välmående och lycka, och sätter en stor del av prestation och energi till uppgifter som de tror på.

De har en stark känsla av samhörighet för estetik och skönhet. De är troligen djurälskare, och har en sann uppskattning för naturens skönhet. De är nyskapande och självständiga, och behöver personligt utrymme. De värderar folk som tar sig tid för att förstå de, och som stödjer de i jakten på sina mål på deras egna, unika sätt. Personer som inte känner de väl kan se deras unika livsstil som ett tecken på deras bekymmerslöst sorglösa hjärta, men de tar faktiskt livet väldigt seriöst och är konstant sökande efter specifik information, skiftande igenom deras värdesystem, i jakt på klarhet och stöd för innebörder.

De är handlingsorienterade individer. De är ”görare” och är huvudsakligen inte komfortabel med koncept och idéer, om de inte ser en praktisk mening. De lär bäst genom att göra och blir lätt uttråkade med de traditionella studeringsmetoderna, vilket förstärker abstrakt tänkande. De tycker inte om opersonliga analyser, och är inte komfortabla med den iden att göra beslut strikt baserade på logik. Deras starka värdesystem, kräver att beslut är värderade med deras personliga tro, hellre än med opartiska regler.

De är extremt klarsynta och medveten om andra. De samlar konstans specifik information om personer, och letar förklaringar för vad det betyder. De är vanligtvis helt noggranna med deras uppfattning om andra.

De är varma och sympatiska. De är uppriktigt brydd om andra, och är starkt inriktade på att fylla deras behov. De har ett ovanligt djup för dem som står de nära, och väljer att visa sin kärlek genom handling framför ord.

De har inget behov av att leda eller kontrollera andra, och har inte heller behov av att bli ledd eller kontrollerad av andra. De behöver utrymme och tid ensam för att utvärdera omständigheterna i sitt liv mot deras värdesystem, och respekterar sannolikt andras behov av detsamma.

Det är sannolikt att de inte ger sig själva nog med beröm för de saker som de lyckas extremt bra med. Deras starka värdesystem kan göra de till extrema perfektionister, vilket får de att döma sig själva med obefogad grymhet.

De har många speciella gåvor till världen, speciellt inom sensationellt artistiska områden, och andra. Livet är inte extremt lätt för de, därför att de tar livet så seriöst, men de har begåvningen att göra sina liv och sina nära vänners liv till rikt belönade äventyr.

Antingen om du är en ungdom som försöker finna din plats i världen, eller en inte så ung vuxen som försöker ta reda på om du går efter rätt stig, det är viktigt för dig att förstå dig själv och de inre egenskaperna som påverkar din sannolikhet att lyckas eller misslyckas i diverse karriärer. Det är lika viktigt att förstå vad som verkligen är viktigast för dig. När du förstår dina svagheter och din styrka och har en kännedom om vad du värderar högt så är du i ett mycket bra läge att välja en karriär som du kommer att finna är givande.


Du har generellt följande karaktärsdrag:

  • Enorm medvetenhet om deras miljö
  • Lever i nuet
  • Njuter av ett lugnare tempo – De tycker om att ta tid till att njuta av stunden
  • Tycker inte om att ha att göra med teorier eller teoretiska tankar, förutom om de ser en praktisk användning
  • Trogen och lojal mot folk och idéer som är viktiga för de
  • Individualistisk, har inget behov av att leda eller följa
  • Tar saker seriöst, även om de allmänt inte verkar göra det
  • Speciella band med barn och djur
  • Tysta och reserverade, förutom med folk som de känner extremt väl
  • Tillitsfulla, känsliga och snälla
  • Vill hjälpa, de är drivna att hjälpa andra
  • Extremt välutvecklad uppskattning för estetisk skänhet
  • Är nyskapande och egendomlig
  • Lär bäst praktiskt
  • Hatar att vara begränsade med strikta scheman
  • Behöver plats och frihet att göra saker på sitt eget sätt
  • Ogillar vardagliga rutinjobb, men genomför de om de måste

Du är en väldigt speciell individ som behöver en karriär som är mer än ett jobb. Halvvägs är inte en plats de trivs med. De behöver en karriär som stämmer överens med deras väl övervägda värderingar. Eftersom de föredrar att leva i nuet, och ta tid till att njuta så trivs de inte så bra i de mer raska miljöerna. De behöver en stor del av utrymme och frihet om de ska fungera i deras naturliga sinnesstämning. Om de är given fritt med tid för deras naturliga begåvning så kan de finna en underbar artist inom sig själva. Nästan alla chefer i världen har varit en sådan här person. Eftersom de är så skarpt medveten om folks känslor och reaktioner, samtidigt som de är drivna efter sina inre värderingar att hjälpa personer så är de en naturlig psykolog och lärare

Möjliga karriärer:

Artist

Musiker/kompositör

Designer

Barnvårdare

Socialarbetare

Lärare

Psykolog

Veterinär

Skogsvaktare

Pedagog

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av angelica - 28 december 2014 02:21

        Då var man på andra sidan jorden tillslut.  Varit här ungefär 3 veckor.  Känns fantastiskt att göra något annat än Luleå!   ...

Av angelica - 10 november 2014 18:21

Magkänslan har alltid rätt. Ibland går det bara inte att låta bli att vara en idiot. I slutändan var det ändå lika bra!Snart ger jag fingret åt allt här för ett bra tag, det är ungefär det som håller en vid ytan och ingen annan än jag själv som ger m...

Av angelica - 4 november 2014 22:05

        Finns mycket att säga, men blir inte mer. Varför? Magkänslan. ...

Av angelica - 26 oktober 2014 10:47


Av angelica - 28 juni 2014 23:08

Nån här som varit dit?

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards