ANGELICATO

Alla inlägg under juli 2007

Av angelica - 20 juli 2007 01:01

It was a good day

(en sån där dag man behöver) 


Vaknade strax innan kl 11, såg på tv 2 h, somnade om i 1 h. Vaknade kl 14. Klev upp, käkade och efter ett tag for jag med moppen till Angie i Ersnäs. Vi körde med våra likadana-moppar-fast-med-annorlunda-färg in till stan där vi hyrde film och sedan köpte naturgodis på IcaMaxi på Storheden. Det var en vakt som stannade en bit ifrån mig och Ange när vi var inne i affären, så stod hon där och glodde på oss me sur min och förföljde oss i smyg , surjävlakärring. Smög hon omkring mellan raderna och kikade på oss. Tantsubba. MEN att umgås med ange är aaaaldrig fel ! semikolonP


Ange satt och funderade på vad det var för skvaller hon hade, men hon kom aldrig på vad det var , syyynd, hähä! Another day maybe! Och nej ange är ingen skvallekärring om någon upfattar detta inlägg så. Ange är tyst som muren, sweet!


Vi ska också boka Simpsons the movie till den 30:e Juli som vi ska gå och se!


Imorgon ska jag äntligen klippa mig igen! Eller det blir väl rättare sagt idag, klockan är faktiskt över midnatt nu, mitt fel. På Hair Team.


MINNA ringde mig när jag körde moppe och gav mig LYCKA, hon är i Skellhell/Skellefteå och hittade en sån ÖDLEPIERCING SOM JAG LETAT! OMFG, äntligen min värld, äntligen! Så nu ska hon köpa den åt mig så betalar jag igen när vi träffas!


Piercingen ser väl ut ungefär såhär!

ANNONS
Av angelica - 19 juli 2007 18:28

"Åååh, vad jag är sugen på naturgodis!"

//angelina lindgren


Jag är ju då hos Ange nu, drog till henne på eftermiddagen med moppen. Hittade en övningskörningsskylt i Svartskatan som jag snörde i moppen.

Nu väntar vi på att hennes syster ska komma hem för hon har Anges jacka. Vi ska köra in till stan, köpa naturgodis (piltre) och kanske hyra film!


NU kom sistah hem så då far vi väl nu, tjingeling!

ANNONS
Av angelica - 18 juli 2007 16:01

Ojoj, vaknade 15:35, dvs alldeles nyss!

Hm, ska gå ner och kika i kylskåpet, skafferiet osv, fast kommer nog inte hitta något som jag vill ha ändå så då blir det förmodligen att gå till tv:n och lägga sig som vanligt.

Tjingeling!

Av angelica - 18 juli 2007 04:18

Från att igår av 7 498 bloggar legat på  90:e plats på popoläraste bloggarna så har jag klättrat mig uppåt till 76:e plats! STATUS!

103 unika besökare är det jag haft som mest per dag hitills. Det är inte mycket när man jämför med storbloggarna typ som Filifjonkan!


BARA FÖR ATT ge lite mer "status" åt K så quotar jag en till:

Kristofer säger:

FAN VA SÖTA SMILEYS DU GÖR HELA TIDEN, ASHÄFTIGT!

' angelicato//Gika//F<3.5 säger:

MEH!

Kristofer säger:

det blir som en helt annan msn-upplevelse!


Raderad, bortplockad ifrån allas sinnen och hjärtan.


Åter till vardagen: Jag kommer nog dö imorgonbitti för jag är så ohälsosam. Ta mitt liv och du gör mig en tjänst. I alla fall. Jag längtar efter lammen från skolan, och då syftar jag mest på 7001 - Akilles och 7010 - Melker/Elvis. De är mina älsklingslamm! Nu är de säkert stora, undrar om de blir lika stora som baggen sin till faderkaka?

Gabbi, nog var vi mkt vid lammen och fåren, ohja det var vi!

Någon som är på att fara till Grans någon dag för att titta och klämma lite på de söta små varelserna?


You can tell me your dreams, your little secrets


Jag har ju mina små drömmar, som att tälta på Måttsundsbacken och i en rondell, att hälla tvål/tvättmedel lr vad man nu använder i en fontän så att det blir såhär;


Tillbaka till hårproblemet, även kallat dagens i-landsproblem

  • Ska jag klippa håret eller inte?
  • Ska jag ha lugg eller inte?
  • Ska jag ha mörkt eller ljust?

Förövrigt så är mina favoritprogram Simpsons, Famliy Guy, The Voice, Raj Raj och Angel nu när jag fördriver mitt liv på tv:n. Onödigt för er att veta men ändå ska jag få Minna att läsa några rader mer! SEMIKOLONP[;P]

Däremot så ska jag nu kila iväg till min kära säng som jag ska våldta till ungefär 14. Fast min säng vill ha mig där, jag hör hur den viskar; Kom, kom!

hardcore rap


Jag vet att jag borde vända mig om

men du bara viskar; kom, kom!

Förgäves skriker hjärtat;

Det gör mer ont än helar

PILSLASHTRE

Av angelica - 18 juli 2007 03:54

Spiderpig PILTRE


När Simpsons The Movie kommer ut på bio då ska jag fan se den alltså!

WHO'S WITH ME?!

Av angelica - 18 juli 2007 02:14

Min konstgjorda flickvän är en brittisk dokumentär från 2006.


Jag låg och flippade mellan kanalerna och fann då till min förvåning att TV4 visade dokumentären "Min konstgjorda flickvän" som handlade om män som hade valt att leva med "Real dolls" dvs dockor som består av silikon, är i naturlig storlek och fungerar som en modernare variant av "uppblåsbara Barbara". Männen var mycket känslomässigt engagerade i sina dockor, de hade sexuellt umgänge med dockorna och ägnade lika mycket tid åt dem som att de skulle vara en partner.  De sminkade de, tog med de på bilturer, fotograferade de osv.

Endel av männen tyckte att de var var bra på det sättet att de aldrig sade nej; 'en kvinna måste man ju fråga först om de vill knulla, och de kan säga nej'. Dessutom var dockorna förutsägbara och lämnar de aldrig.

Gordon har sin Virginia. Everard fyra dockor. Mike har flickvän + 8 dockor.

Dockorna är i naturlig storlek och kostar uppåt 60000 kronor styck. Varje dag skickas en docka till en person i världen.

Programmet var från USA.Kristofer säger:

men typ, "jag får ingen kvinna, jag duschar aldrig, jag är konstig och jag gör inget åt mitt utseénde som tex att klippa håret"

Kristofer säger:

JAG VILL INTE HA EN DOCKA :/

Av angelica - 17 juli 2007 17:52

Hunden: människorna ger mig mat
och kärlek, de måste vara gudar!
Katten: människorna ger mig mat
och kärlek, jag måste vara gud!


Denna dag har hitills varit likadan som gårdagen, förutom att hela familjen försökt få mig att vakna och gå upp ända sedan kl 09. TROTS det så klev jag upp min nu vanliga tid 14. Ofta någon av de ska få bestämma när jag ska vakna?!

 Brorsan och grannen körde bil på ängen med farsan när jag klev upp HAHA! Lillerik, nyfyllda 13 bast, det såg lustigt ut!


Det har dykt upp en 1:a nu i Öjebyn, fast den får man i November isåfall. Får väl göra intresseanmälan tillsvidare.


Det är inte mycket som jag vill göra nu alltså, kan sova, se på tv, sitta vid datorn. Helst. Jag är hungrig? Käkat 2 wienerbröd + 2 glas apelsinjuice en dag som denna. Dra åt fan alltså.


Drömde att jag gjorde talet om debattartikeln min igen inatt, och det var hemskt, jag hade glömt mina stödlappar, stod där och förrökte komma ihåg vilken ordning jag skulle säga allt i. Kanske inte låter så fruktansvärt men det var väl inte roligt kan jag påstå.


Jag måste klippa mig, någon som vet något bra ställe i stan?

Alltså jag får hets, förra sommaren så hittade jag en nyans som jag tyckte om på håret, den var brun, inte mörk alls, men så efter ett par gånger så blev det en rödare nyans efter varje gång. Jag blev så ARG (!) Provade en mörkare men det blev typ PLOMMONmörkt. Blev ARGARE och valde en ännu mörkare, den blev typ svart åt det blåa hållet. Men nu är det inte så mörkt längre och det röda skiner fram. Fy.

Såg lite bilder hos kusinen från typ 8an (?) sommaren. Hade ju relativt ljust hår då (?)

Funderar på om jag ska försöka få ur den tonen jag har nu och göra det i ljusbrunt igen med nå slingor eller om jag ska göra mörkare igen. Dunno. Blir säkert mörkt igen, har ju utväxt nu som är irriterande.


Började blöda näsblod nyss.


Nu är jag ensam hemma, resten är i Boden och kör cross.

Väntar på att klockan ska bli 20.00 så att jag ska se på Simpsons!


Jag vet, det är inge kul att lösa igenom vad en person gjort idag eller inte gjort. Jag läser oftast inte ens igenom allt vad det står i bloggarna, skummläser typ bara. Fast det gär säkert ni också?

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se