ANGELICATO

Alla inlägg under juli 2007

Av angelica - 25 juli 2007 01:30

' angelicato//Gika//F<3.5 säger:

Shitpommes ^^

Kristofer säger:

CHEAT pom frEAT

Kristofer säger:

cheat porn freak

Kristofer säger:

se så galet det kan bli


Jag vill ut å ränna på byn

men det finns ingen å fara ut med

för Gusten är inte i Mörön

han är i Hemavan

och kommer hem på Söndag


FEED ME with CANDY

Life's a bitch and then you die!

ANNONS
Av angelica - 25 juli 2007 00:07

Ryggen har börjat ömma igen. Fyfan när den låste sig. Storbölaren nr 1 när jag föll ihop på rummet. Ska smörja, ta muskelavslappnande så löser det sig nog!


JUSTE, träffade på Fredrik.Magnusson och Robert.Isaksson från klassen i högstadiet på stan! Fredde bad mig om råd ang hårfärger och toningar, så stod vi allesammans där å klurade på vilken han skulle ha. En mörkbrun blev det. Men så ba 'uuuh du är ju fjortis nu förfan, ditt emo, kolla håret varför ska du vara så lång' ajja de har sin humor och sa ju att man inte ska ta de p åallvar , fast det ve tjag ju efter 3 år haha. De är typ ultraDivor egentligen nu, stod å hade i stort sett märkesföreläsning för mig och babbla om att ja borde skaffa pösiga jeans som de osv haha, sött.Fredrik som vi kallade för "Ägget" Robert var lustig som vanligt "UH, jag satte på en brud för någon dag sen vet du!" Dock fattar jag inte hur han kan få tje alltså, han är ju snäll men oj skabb. Dum jag är som säger sånt hör offentligt, hähä" Pratade på om vem man var tsm, ex osv. Fredde dumpade tydligen någon som hette Linda för två dagar sen efter 9 månader tsm. Robert tog tag i köttet genom tröjjan å berättade om sin piercing.

De roades över min töjj och Robert vill ha min förra mindre för att töjja själv. Jaa, så då pratades piercings osv då ett tag. Undrar om någon läste detta hhaha.


Hjärtan viskar kärlek till varandra

Men ett fruset hjärta

Varken viskar, hör eller älskar


 

Pusstjing!

ANNONS

DMX

Av angelica - 24 juli 2007 22:57

Har varit hemma själv nu ett par dagar och idag kom familjen hem. Oturligt nog. Det enda jag saknar är färdigt käk typ alltid. Jag känner lyckan är nära igen, på torsdag far de till Arvidsjaur på brorsans crosstävling och kommer hem på lördag! OH YES !

Brorsan har fått crossen över sig igen när han gick omkull, fett brännsår på ryggen den här gången. Även fast ryggskyddet tog det värsta. Den är sönderbränd på ett ställe typ. Stekt kött om han inte hade haft den.


Sms:ade med Bella nyss ochdet blir nog så att folket nattar över hos henne på festen på fredag! Myyycket trevligt kommer det att bli med folket, det vet jag ! Piltre


Morgonen startade ju med att jag såg en överkörd stackars hackspett på vägen. Brände handen på moppen när jag låste den vid bakhjulet. Ont som SATAN gjorde det! Typ sår nu osv.


Jag med mina biffiga 2cm

Av angelica - 24 juli 2007 20:48

~Övervinna impulsen att försvinna från jordens yta~ 


Imorse lullade jag på hemma i ungefär 2h efter att jag vaknade, sen for jag med moppen till Ersnäs och ställde den på en bekants gård för att sedan ta bussen från E4:an till stan. Gick med Kristofer, han hitta nå t-shirts och jag en glass från glassbaren som var lustig. Haha, fy alltså, alla fyllisar som ligger däckade i buskar i parken skrämmer ju ihjäl mig. Är han död eller sover han?! Såg kinesen/japanen/thailändaren eller vad han nu är, han som alltid lullar runt på stan och gör ingenting, typ 30+ lr nå. Jenny, Anna, Ange, Emma, ni vet vem han är haha! Jag och Jenny har ju koll på att han fått glasögon i vintras osv. Spårat.

Drog in på KulturensHus och gick den där rundan med mysko konst som de har härmat från andra länder. Vi satt typ länge och kollade på en slags film med tre människor, alla kvinnor men varav en jag nästan var helt övertygad om var en han. Efter att förmodligen ha hört vår intensiva konverstin om huruvida det var en han eller hon så kom en arbetare fram till oss och tallade att det var en HON. "Hon" säger jag. Det var en han säger jag.

Satt där och glodde på den "filmen" ända tills det stängde och personalen kom å sa åt oss att gå lr nå. Det fanns fotöljer som ekar när man satt i de.

 När jag kom hem så såg jag att den jordgubben som jag haft stenkoll på när den ska bli klar nu var ätbar så jag tog den. namnam. hähä.


ANGELINA HAR BLIVIT SJUK

så det blir inget måttsundtältande nu i veckan, boooring det.

Hon får väl hurra sig att bli frisk då ! Piltre


The bravest thing I've ever done
Was to run away and hide

And the weakest thing I've ever done
Was to stay right by your side

Av angelica - 24 juli 2007 10:30

Klockan är 10:30 och jag är nyvaken.

___________________________

_______________________________


"Vaknade" efter ungefär en timme efter att jag hade somnat imorse dvs att jag vaknade kl 06, jag måste ha lullat omkring i sömnen för jag var fast bestämd att det var dags att kliva upp även fast mitt inre jag skrek "Nej, gör det inte, du ska sova förstår du väl!" Så såg jag mobilen igen och vips så fattade jag att jag är ett mongo som inte ska vakna förns om flera timmar. Så jag kikade i inkorg på mobilen och mycket riktigt så hade jag nyss fått sms som väckt mig och hetsat mig till att svammla på i sömnen, men om jag svarade på det sms:et kommer jag inte ihåg. Däremot svarade jag minst på ett av morgonens sms. Trevigt få sms på morgonen även fast man inte riktigt alltid är vid sina sinnens fulla bruk.


Nu ska jag kila ner i duschen åså, köra moppe in till Ersnäs och ta buss från E4.


Pusstjing!

Av angelica - 24 juli 2007 04:33

Igår gick jag och la mig efter 10 någon gåns på morgonen. När jag fick tråkigt vid datorn så började det tv-program på tv och då gick det som det gick! Bombas som vanligt med sms på morgonen men jag är itne vid medvetande om man säger så när jag läser de för när jag vaknat så kollar jag i inkorg åsså är det lästa sms som jag inte kommer ihåg. Lustigt.


Idag ska jag  på stan med Obz från apberget, har försökt få honom käka kanel, fast inte lyckats hitills riktigt!


På onsdag kommer Fredrik hem tror jag det var Piltre


Den 27:e ska Izabella ha fest lr nå det blir skoj å träffa de andra igen!

Har bara umgåtts med de från högstadiet nu i sommar, mycket trevlig må jag säga!


Bio den 30:e med angie, Simpsons! Vet inte hur mycket jag tjatat om det nu men jag längtar!


Tälta på måttsund närmar sig ! Nu i veckan någon gång!


Detta är en snabblogg för ska upp imorgon å klockan är mycket nu!


Pusshej!!!

Av angelica - 23 juli 2007 07:53

~~The pain now is a part of the happiness then~~

_______________________________________________

_________________________________________________


Jag såg en jävla BJÖRN nedanför gården på ängen inatt kl 2310!

Fyfan, blev helt uppspelt, gormade runt å hade mig. Ringde Jorpe å letade kameran som jag inte hittade! Hämtade kikaren.

10 minuter tidigare hade jag varit ute på gården brevid ängen, ställt in moppen i bodan och satt mig för att kolla på jordgubbarna som blir lite röda nu. FYFAN, tänk om man hade hört nå frustningar bakom sig och så hade det stått en björn där!

Gick ute igen för att kolla om jag såg den efter att jag hade sett den från övervåningen. Fast, man ska ju inte det, men jag kunde inte hålla min nyfikenhet! Spänning, spänning och mer spänning ska det vara för mig, annars får det vara slött!

När min kusin var hos mig för någon vecka sedan så såg vi björnspår i sanden på våran strand på Renholmen. Våra stuggrannar bekräftade detta med att de har sett en enorm björnhane luffsa omkring där. Tänk om det är de nya fåren i byn som lockat björnen hitåt? Vi ska ringa fårägaren och varna honom så att han vet om detta. Fåren kommer att få beta på vår äng senare i sommar.


Med Längtans Vingar

Med Längtans Vingar

Med Längtans Vingar


Hmm, jag vet inte varför jag inte skrivit på ett par dagar faktiskt ? !

Har iaf sovit över hos Fredrik någon dag av de , om jag minns rätt, har ingen koll alls på dagarna, sitter bara och väntar på att livet ska vända åt något håll?

Har klippt mig och tonat håret svart, pallar inte att färga. Färgen på bilden är innan toningen.

Jag och Angelina ska gå på bio den 30:e iaf och se Simpsons The Movie.

Vi ska också tälta på Måttsundsbacken till veckan! Äntligen kommer min lilla dröm gå i uppfyllelse, att tälta där! semikolonD


 * * *

Det finns hemligheter

som man inte kan berätta

för någon..

* * *


Jag är ensam hemma tills på Tisdag! Resten av familjen är på Brorsans crosstävling i Sorsele.

Imorgon ska jag nog dra med moppen till Antnäs. Till Ica och köpa något gott.

Fy, vad jag är fumlig av mig. Istället för att lägga decilitermåttet i diskhon så snörde jag den i soptunnan. Råkar ständigt ställa juicepaketet i skafferiet och liknande. Tröga jag.


~In every heart that breaks there's a promise broken~


Nedladdningsprogrammet fungerar inte, får be brorsan försöka fixa det när han kommer hem. Har typ 20 låtar jag skrivit upp som ska fixas. Härliga ena, några som försvunnit från datorn och andra nya. Typ; Fabolous, Twista, J-Kwon, Omega, Nas, Kanye West, Obie Trice, Akon, Jay-Z, Snoop Dogg, Dr.Dre, Ludacris, Jim Jones, Wu-Tang clan, Ghostface, Big L, mfl.


Jag har tagit bort gammalt groll på pixbox, kommer att lägga in några av de igen. Kändes så ostrukturerat. Är ju några bilder som jag inte fått tag på än sedan i sommras, delvis från Kusinen och från Skåneresan!


~Life goes on day after day~


Såg en reklam för någon dag sedan, Draft Master från OBH Nordica. Så sa de "Fart-öl" vem fan säger "Fart-öl", det blir ju "Prutt-Öl" på engelska. Skämmes för svenska folkets reklam. Reklam är tammejfan heligt, även fast jag tycker det är jobbigt att de avbryter i en film så är de ändå så fascinerande. Jag vill kunna göra reklamfilmer! Det är en annan outtalad liten dröm som jag har, eller har jag sagt den förut?


* * *

Dumt, vekt och förflutet

men fullkomligt underbart

* * *


Klockan är snart halv åtta, men jag finner verkligen ingen ro i att sova.

Även fast sova är det härligaste som finns, så har jag svårt för att gå och lägga mig. När jag väl lagt mig då är det kört, då vill jag bara ha mer sova!

Drömma är så ruskigt underhållande, alla drömmar kan bli "verklighet" i alla fall i ens fantasi, i ens huvud, och ingen annan vet om det. Drömde att det snöade inatt, att jag tappade mitt huvud för någon dag sedan. Drömde att jag sprang runt på båtar i armkrok med en annan.


P3 Street är underbart härligt! Lyssnar ofta på det när jag sitter vid datorn Som en slags ersättning för MP3:n eller The Vice på TV!

En sak är dystert dock, ingen spelar riktigt med DMX, Tupac osv, lite tråkigt. Är så mkt rnb nuförtiden, Visst det är bra, men vill ha annat.

Gräset är inte grönare på andra sidan, men man får då dubbelt så mycket.


Ojoj, måste få allt tjoller nedskrivet, sorterat och lagt i ett inlägg så att jag vet vart jag har det.


Why love if loosing someone hurts so?

Fanskithelvete, äh vad fan


 "Man gläds åt varandras motgångar, den enda glädjen man har"


Uppdatering kl 0945:

  • Jag har fortfarande inte lyckats slita mig från kära datorn.
  • Ett trevligt folk håller mig sällskap med sms sedan hela dagen och alla andra dagar senaste månaderna egentligen.
  • Mår lite illa, men är egentligen hungrig
  • Ska gå ner och titta på TV om det är något bra som börjat nu på morgonkvisten.
  • Får se när jag vaknar sedan, måste i alla fall hinna till ICA
Av angelica - 20 juli 2007 19:42

Idag var jag hos Hair Team och klippte mig, hade en bild på en frisyr från en hårtidning som "mall". Ville ha det rätt så mycket uppklippt och behålla på längden, en busig frisyr beskrev hon det som, kolonP

Det låg värsta högen med hår på golvet när det var klart, såg stora toffsar falla ner framför ögonen, såg roligt ut.

Jag har hitills alltid klippt mig hos en frisör som heter Pia som jobbr på bergnäset, men eftersom hon blivit med barn och nu är mammaledig så var jag tvungen att klippa mig hos en annan. Kände mig verkligen nervös, litade inte alls på Charlotte i början som hon heter, men efter ett tag märkte jag ju att hon visste vad hon gjorde och var en duktig frisör. Så henne kan jag rekommendera starkt, hon frågar grundligt hur man vill ha det samt är mycket noga och trevlig!

När hon tvättade håret så hade hon nå medel som luktade hallon tyckte jag. Nu ska jag fara till Fredrik och natta över, pusshej!


» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Tidigare år

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se