ANGELICATO

Alla inlägg under juli 2007

Av angelica - 8 juli 2007 21:06

The Moth


The moth don't care when he sees the flame
he might get burned but he's in the game
and once he's in he can't go back, and
beat his wings 'til he burns them black
no the moth don't care when he sees the flame
no the moth don't care when he sees the flame


the moth don't care if the flame is real
cuz flame and moth got a sweetheart deal...


...no the moth don't care if the flame is real

no the moth don't care if the flame is real


...the moth don't care if the flame burns low
cuz moth believes in an afterglow...

ANNONS
Av angelica - 8 juli 2007 03:21

 


Inåtvänd Förnuftig Medveten Förstående


(Inåtvänd medvetenhet med förnuft)Ditt första levnadssätt är invändigt fokuserat, där du tar itu med saker beroende på hur du känner för dem, eller hur de passar in i ditt värderingssystem. Ditt sekundära sätt är det yttre förhållandet, där du hanterat saker via dina fem sinnen på ett precist och konkret vis.


 

De lever i en värld av sensationsmöjligheter. De är förtjusta i hur saker ser ut, smakar, låter, känns och luktar. De har en stark estetisk uppskattning för konst, och är lämplig att vara en artist av något slag, därför att de är ovanligt begåvade att skapa och komponera saker vilket starkt påverkar medvetandet. De har en stark uppsättning av värderingar, vilka de konstant strävar efter att möta i sina liv. De behöver känna att de lever sina liv i överensstämmelse med vad de tycker är rätt, och kommer att göra uppror mot vad som helst som strider mot det målet. De är lämpliga att välja jobb och karriärer som ger de frihet i riktning mot genomförandet av deras värdeorienterade personliga mål.


 

Des brukar vara tysta och reserverade, och svåra att lära känna väl. De håller tillbaka sina idéer och åsikter förutom de som ligger de närmast. De är sannolikt charmiga, vänliga och känsliga när de har att göra med andra. De är intresserade att bidra till folks välmående och lycka, och sätter en stor del av prestation och energi till uppgifter som de tror på.


 

De har en stark känsla av samhörighet för estetik och skönhet. De är troligen djurälskare, och har en sann uppskattning för naturens skönhet. De är nyskapande och självständiga, och behöver personligt utrymme. De värderar folk som tar sig tid för att förstå de, och som stödjer de i jakten på sina mål på deras egna, unika sätt.  Personer som inte känner de väl kan se deras unika livsstil som ett tecken på deras bekymmerslöst sorglösa hjärta, men de tar faktiskt livet väldigt seriöst och är konstant sökande efter specifik information, skiftande igenom deras värdesystem, i jakt på klarhet och stöd för innebörder.


 

De är handlingsorienterade individer. De är ”görare” och är huvudsakligen inte komfortabel med koncept och idéer, om de inte ser en praktisk mening. De lär bäst genom att göra och blir lätt uttråkade med de traditionella studeringsmetoderna, vilket förstärker abstrakt tänkande. De tycker inte om opersonliga analyser, och är inte komfortabla med den iden att göra beslut strikt baserade på logik. Deras starka värdesystem, kräver att beslut är värderade med deras personliga tro, hellre än med opartiska regler.


 

De är extremt klarsynta och medveten om andra. De samlar konstans specifik information om personer, och letar förklaringar för vad det betyder. De är vanligtvis helt noggranna med deras uppfattning om andra


 

De är varma och sympatiska. De är uppriktigt brydd om andra, och är starkt inriktade på att fylla deras behov. De har ett ovanligt djup för dem som står de nära, och väljer att visa sin kärlek genom handling framför ord.


 

De har inget behov av att leda eller kontrollera andra, och har inte heller behov av att bli ledd eller kontrollerad av andra. De behöver utrymme och tid ensam för att utvärdera omständigheterna i sitt liv mot deras värdesystem, och respekterar sannolikt andras behov av detsamma.


 

Det är sannolikt att de inte ger sig själva nog med beröm för de saker som de lyckas extremt bra med. Deras starka värdesystem kan göra de till extrema perfektionister, vilket får de att döma sig själva med obefogad grymhet.


 

De har många speciella gåvor till världen, speciellt inom sensationellt artistiska områden, och andra. Livet är inte extremt lätt för de, därför att de tar livet så seriöst, men de har begåvningen att göra sina liv och sina nära vänners liv till rikt belönade äventyr.


 

Antingen om du är en ungdom som försöker finna din plats i världen, eller en inte så ung vuxen som försöker ta reda på om du går efter rätt stig, det är viktigt för dig att förstå dig själv och de inre egenskaperna som påverkar din sannolikhet att lyckas eller misslyckas i diverse karriärer. Det är lika viktigt att förstå vad som verkligen är viktigast för dig. När du förstår dina svagheter och din styrka och har en kännedom om vad du värderar högt så är du i ett mycket bra läge att välja en karriär som du kommer att finna är givande. De har generellt följande karaktärsdrag:
 • Enorm medvetenhet om deras miljö
 • Lever i nuet
 • Njuter av ett lugnare tempo – De tycker om att ta tid till att njuta av stunden
 • Tycker inte om att ha att göra med teorier eller teoretiska tankar, förutom om de ser en praktisk användning
 • Trogen och lojal mot folk och idéer som är viktiga för de
 • Individualistisk, har inget behov av att leda eller följa
 • Tar saker seriöst, även om de allmänt inte verkar göra det
 • Speciella band med barn och djur
 • Tysta och reserverade, förutom med folk som de känner extremt väl
 • Tillitsfulla, känsliga och snälla
 • Vill hjälpa, de är drivna att hjälpa andra
 • Extremt välutvecklad uppskattning för estetisk skänhet
 • Är nyskapande och egendomlig
 • Lär bäst praktiskt
 • Hatar att vara begränsade med strikta scheman
 • Behöver plats och frihet att göra saker på sitt eget sätt
 • Ogillar vardagliga rutinjobb, men genomför de om de måste


De är en väldigt speciell individ som behöver en karriär som är mer än ett jobb. Halvvägs är inte en plats de trivs med. De behöver en karriär som stämmer överens med deras väl övervägda värderingar.  Eftersom de föredrar att leva i nuet, och ta tid till att njuta så trivs de inte så bra i de mer raska miljöerna. De behöver en stor del av utrymme och frihet om de ska fungera i deras naturliga sinnesstämning. Om de är given fritt med tid för deras naturliga begåvning så kan de finna en underbar artist inom sig själva. Nästan alla chefer i världen har varit en sådan här person. Eftersom de är så skarpt medveten om folks känslor och reaktioner, samtidigt som de är drivna efter sina inre värderingar att hjälpa personer så är de en naturlig psykolog och lärare.


 

Möjliga karriärer:

 • Artist
 • Musiker/kompositör
 • Designer
 • Barnvårdare
 • Socialarbetare
 • Lärare
 • Psykolog
 • Veterinär
 • Skogsvaktare
 • Pedagog


Jag tycker faktiskt att det stämmer överens med mig faktiskt, det är ju fatiskt ingen annan än dig själv som vet vem du är och hur du egentligen är.
Tycker du att det stämmer överens med mig?

Skriv ett utlåtande i en kommentar så kan jag skicka länken så får du göra testet du också? OBS! Testet är på engelska och denna text är översatt av mig till svenska för att ingen orkar läsa igenom lång text som dessutom är engelsk

ANNONS
Av angelica - 7 juli 2007 02:00

REGLER:

Varje person börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.

Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.


Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.

Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.Mina underliga/egendomliga saker:

 • För att få vara ifrded när jag verkligen vill vara för mig själv men folk ändå vill sociala sig med mig så brukar jag vara så otrevlig och kort i mina svar som det går utan att vara elak för att de ska dra sig undan.

 • Jag har komplex över min bleka hud, min dåliga hy, att min näsa inte är rak samt att jag är enormt trögfattad och andra saker som är ovärt att berätta.


 • Jag är socialt feg och blir nervös bara av att jag ska betala när jag stiger på bussen. (Markus var likadan, tur jag inte är ensam om det i världen).
 • Jag trivs för mig själv och tycker egentligen inte om någonting förutom att äta, se på tv, sova och sitta framför datorn. Känn er dissade.

 • Jag vill helst bara sova igenom mitt liv, det är mycket härligare än att vara vaken och det är jobbigt att måsta vara social.

 • Jag har ingen som helst kontroll över min kropp, jag slår i höfterna när jag ska gå runt ett hörn eller huvudet så jag har nästan alltid blåmärken på höftbenen nuförtiden.

Jag utmanar: Emma, Milan, Minna, Izabella, Fanny och Elin !


Jag är en hemsk människa! ;O

Av angelica - 6 juli 2007 01:48

ALLT JAG SKREV FOR BORT JAG SKREV FÖRBANNAT MYCKET, MYCKET MYCKET JAG SKREV OM EN HEL VECKA ALLT FOR BORT SATANS JAG TÄNKER INTE SKRIVA BLOGG PÅ HELA JÄVLA MÅNADEN OCH FÖRBANNAT VI FÅR FAN SE OM JAG LÄGGER AV MED BLOGGANDE FÖR ALLTID EFTER DET!

Av angelica - 3 juli 2007 22:46

Ska jag fortsätta skriva blogg eller sluta?

Ska jag fortsätta skriva blogg eller sluta?

Ska jag fortsätta skriva blogg eller sluta?

Ska jag fortsätta skriva blogg eller sluta?

Ska jag fortsätta skriva blogg eller sluta?

Av angelica - 3 juli 2007 22:34

Var till umeå idag med kusinen, gick på stan och träffade sedan Ludwig från apberget/msn och hans kompis Niklas, så vi svamlade runt där ett tag åså. Aldrig träffat de förut men de var schyssta.

Ludde fick 100:- av Nicke för att hoppa in i en främmande bil och sätta sig !Imorgon far jag hem med kusinen till mig.

Imorgon fyller fredrik och min brorsa år!Har vart på stadsfesten två kvällar/nätter med Anna (kusinen) och hennes vänner. Jag hittade en hundralapp på marken!Händer så mkt, hinner och orkar inte skriva, och blogg är inte längre prioriterat längre. Fortsätta ???Förra veckan låg jag på minst 14:e plats på mest aktiva bloggare (!)

Av typ 7000 st =S

» My life, your entertainment ♥

Purple hair don't care. LULEÅ

 

Återkommande läsare? ↓

bloglovin

Omröstning ↓

Vad vill du se mer av i bloggen ?
 Klagomål
 Umgänge&Partaj
 Åsikter
 Bloggningstips
 Egopics
 Personlighetstester
 Vardagsbetraktelser
 Smink&Hårtips
 Bus&Hyss
 Tävlingar
 Videobloggar
 Musiktips

Senaste nytt

Kategorier

Bloggträd

Länkar

Sök i bloggen

Translate

Följ min blogg ↓

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se